Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Most olvastam, hogy elötte való nap a helyszíni nevezés már csak külföldieknek lehetséges.Ez mindig így volt?

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Sziasztok!
Rövid vagy középtávos nevezést vennék jó áron ! :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

én akkor megkérdezném hogy milyen gumi lesz jó a versenyre?

magam részérõl durexre gondoltam :)

Szerintem ez csak jövõhét csütörtöktõl aktuális
Team Heavy Pedál Szeged

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
én akkor megkérdezném hogy milyen gumi lesz jó a versenyre?

magam részérõl durexre gondoltam :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Ámberek!
Miskolcról mennék tekerni egy hosszút, ha valakihez tudnék utazásilag csatlakozni! Miskolciak, -környékiek, Nyíregyiek, meg aki erre jár, és oda megy, meg vissza is jön... Van valaki? Vagy valakinek ismerõse, akihez csatlakozhatnék? Nagyon köszönöm!!!
próbáljuk mellõzni, ami mellékes

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
A sportaktiv.hu fõoldalán már egy ideje írják hogy problémás nevezések vannak. Rá kéne nézni és felhívni/e-mailt írni õket!

Rövidtávos elõnevezést vennék!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nekem már csak azt magyarázzák el az érintettek, hogy ezzel a problémával miért nem fordultak a verseny szervezõjéhez? Mi ezzel mit tudunk csinálni?:chin:

zz1zolika

zz1zolika

vendég

• fórumtag
  • 16 posts

Szerintetek az normális, hogy 15-én neveztem az odin-on keresztül, elutaltam a lovét is, de még mindig nincs elfogadva a nevezésem?

Majd július 3-án nézzem meg legközelebb???

Szintén zenész, és énis 15. -én utaltam el a pénzt, és 17. én megtudtam, hogy 4.-én esküvõre akarok menni, éppen idõben, úgyhogy lesz egy férfi rövidtávos eladó nevezésem, ha elfogadák a az utalást.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Vasárnap: Idõtöl függõen megyek bejárni átjárni odajárni visszajárni

(majd Bükk elõtt is kell menni, mert azon tavaly akkorát zakóztam, hogy az elsõ felére nem emlékszem, a maradékon meg kocsival hoztak :D )

Kíváncsian várom a beszámolót,ami a pálya állapotára utal....
Team Heavy Pedál Szeged

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Szerintetek az normális, hogy 15-én neveztem az odin-on keresztül, elutaltam a lovét is, de még mindig nincs elfogadva a nevezésem?

Majd július 3-án nézzem meg legközelebb???

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Vasárnap: Idõtöl függõen megyek bejárni átjárni odajárni visszajárni

(majd Bükk elõtt is kell menni, mert azon tavaly akkorát zakóztam, hogy az elsõ felére nem emlékszem, a maradékon meg kocsival hoztak :D )

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Rövid távra nevezést vennék!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Középtáv pályabejárás június 28-án, vasárnap; egyelõre feltételes a túra, mert függ a jövõ hét, illetve az adott nap idõjárásától.
Találkozó Visegrádon, a kompkikötõ parkolójában. Tervezett indulás 10.10-kor, illetve ahogy beérkezik Nagymarosról az elvileg 10-kor induló komp.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Én tavaly vettem át mástól egy nevezést a verseny elõtt pár nappal, a rendezõknek írtam egy emailt és legnagyobb meglepetésemre ennyi elég volt. Visszaigazolták és ki is cserélték a neveket a nevezési listában.

Köszi! Azt tudja valaki hogy kerül -e pénzbe átiratni valaki más nevezését az én nevemre és ha igen, mennyibe?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
1-2 nap miatt nem utasították volna el a nevezésed. Nekem is volt már néhány necces átutalásom.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 posts

Mivel már nem érkezne meg a kedvezményes nevezés határidejéig a pénz (azaz ma éjfélig a pénz), ezért egy ismerõs nevezését íratom át az én nevemre, aki nem tud indulni a versenyen. Ezek szerint ha õ is azon a távon indult volna amin én szeretnék és ír egy meghatalmazást akkor nincs plusz költség?

Megáérkezett volna,ha a szervezõ bankjának egyik fiókjában fizetsz,mert akkor azonnal a számlára kerül.

homola_m

homola_m

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

Valóban nem írnak, de miként Dante fogalmazott én sem foglalkoznék ezzel

Mivel már nem érkezne meg a kedvezményes nevezés határidejéig a pénz (azaz ma éjfélig a pénz), ezért egy ismerõs nevezését íratom át az én nevemre, aki nem tud indulni a versenyen. Ezek szerint ha õ is azon a távon indult volna amin én szeretnék és ír egy meghatalmazást akkor nincs plusz költség?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Szerintem ez a más távra való átnevezés...Névátírásra nem írnak tiszteletdíjat!

Valóban nem írnak, de miként Dante fogalmazott én sem foglalkoznék ezzel
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Ma adom el a nevezésemet s én meghatalmazást írtam, hogy átírják az õ nevére a nevezést. így elvben nem kell külön fizetni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Konkrétan, ha nem a dobogóra mész, s nem vagy licenszes (pontversenyben nem téma), akkor nem bajlódnék ezzel...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)