Lehet ott folytatjuk, ahol szilvást abbahagytuk, csak itt 20 fokkal melegebb lesz és ragadós sár.Nem mentek holnap sehová.
Engem hazáig vert a jégesõ, miután kipaterolt a Pilisbõl, senkinek sem ajánlom. Holnap én maradok országúton, saraztam már a héten eleget.
Jelentkezz be Regisztrálj
XV. Duna Maraton | Visegrád
Posted 2009. June 27. - 15:40
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. June 27. - 15:37
Nem mentek holnap sehová.
Engem hazáig vert a jégesõ, miután kipaterolt a Pilisbõl, senkinek sem ajánlom. Holnap én maradok országúton, saraztam már a héten eleget.
hetesbusz, remélem nincs komoly baj!
Dante, meggyõztél, holnap terepre nem készülök. A reggel 8-as találkozó, ha még jött is volna valaki, részemrõl is lefújva. Megyek majd aszfalton amerre a kedvem tartja, feltéve ha kegyes lesz az idõjárás és nem óhajt esni.
Hetesbusz, sajnálom!
Posted 2009. June 27. - 15:17
egyébként akik bejárták a pályát, mi a vélemény?
Posted 2009. June 27. - 15:16
hetesbusz, remélem nincs komoly baj!
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
vendég_hetesbusz_*
Posted 2009. June 27. - 14:53
vendég_hetesbusz_*
Posted 2009. June 27. - 14:16
Terv következõ:
HA NEM ZUHOG!
kitekerés Visegrádra lazán bemelegítésképp
Középtávot elindulunk bejárni, ha tengelyig ér a sár, rögtön fordulok vissza mert nincs kedvem mégegyszer teljesen szétszedni a bringám, a szívásvárad utáni nagygenerált pont most fejeztem be.
Vasárnap 8:00-kor indulnánk Budapesten a budai oldal Dunamenti bringásúton.
Találkozó helye, a római partot elhagyva végigmész azon a szép zöld töltésen, és a végén van egy csatorna becsatlakozás a Dunába, rajta egy kis híd, ami jó nagy kitérõ. Na azon! Királyok utca legvége, gátõr utca eleje. Elvileg Ronin jön. Ma süt a nap!
Itt a találkozó
Elvileg akkor csatlakoznánk VV-hez, ha ott lesz a kompkikötõben 10:00-kor. Két óra alatt kiérünk, megreggelizünk, lenyújtunk, kinyúlunk stb... és nekivágunk a pályának.
elérhetõség:
harmincas-255harminchárom43
Épp most áztam sz@rrá!
Ha holnap reggel nem zuhog megyek, de ebbõl terep nem hiszem, hogy lesz.
Posted 2009. June 27. - 12:10
ilyesmit tervezek én is (HA ez a holnapi bejárásról szól..) csak én paprétnél találkoznék VV-vel.11körül..Terv következõ:
HA NEM ZUHOG!
Középtávot elindulunk bejárni, ha tengelyig ér a sár, rögtön fordulok vissza mert nincs kedvem mégegyszer teljesen szétszedni a bringám, a szívásvárad utáni nagygenerált pont most fejeztem be.
Találkozó helye, a római partot elhagyva végigmész azon a szép zöld töltésen, és a végén van egy csatorna becsatlakozás a Dunába, rajta egy kis híd, ami jó nagy kitérõ. Na azon! Királyok utca legvége, gátõr utca eleje. Elvileg Ronin jön. Ma süt a nap!
Itt a találkozó
Elvileg akkor csatlakoznánk VV-hez, ha ott lesz a kompkikötõben 10:00-kor. Két óra alatt kiérünk, megreggelizünk, lenyújtunk, kinyúlunk stb... és nekivágunk a pályának.
elérhetõség:
egyébként a héten még lehet nevezni vhogy?
ha nem akkor hosszú-táv nevezést vennék!
vendég_hetesbusz_*
Posted 2009. June 27. - 10:47
vendég_hetesbusz_*
HA NEM ZUHOG!
Itt a találkozó
elérhetõség:
Posted 2009. June 26. - 23:30
én továbbra is be szeretném járni a középtáv útvonalat
...
vasárnap délelõttöt-koradélutánt erre szántam, ha senki nem jön akkor viszont hajnalban indulok majd....
Engem is érdekelne a dolog, ha viszonylag jó idõ van. Kérlek írd meg hogy mikor és hol találkoznánk. Ha Pestrõl mész akkor még jobb lenne ha Budapesten találkoznánk valahol.
Posted 2009. June 26. - 21:07
Posted 2009. June 26. - 16:03
Például jövõ szombat már egészen jónak tûnik, ráadásul pont ráérek...
Posted 2009. June 25. - 16:24
én továbbra is be szeretném járni a középtáv útvonalat
...
vasárnap délelõttöt-koradélutánt erre szántam, ha senki nem jön akkor viszont hajnalban indulok majd....
Jelentkezõ vagyok a vasárnapi tekerésre.
Posted 2009. June 25. - 13:10
Vasárnapig még sok idõ van:)én továbbra is be szeretném járni a középtáv útvonalat
...
vendég_hetesbusz_*
Posted 2009. June 25. - 12:14
vendég_hetesbusz_*
Posted 2009. June 24. - 16:05
Szeged már majdnem külföld, menj útlevéllel.
Arcból természetesen vissza lehet venni,megint kihúzod a gyufát...
Posted 2009. June 24. - 11:09
Posted 2009. June 24. - 09:40
Szeged meg a külföld hogy jön ide? Különvonattal?Szeged már majdnem külföld, menj útlevéllel.
Elõre boritékolom, hogy a vasárnapra tervezett pályabejárásból nem lesz semmi, hacsak nem feltett szándéka egyeseknek, hogy vaddisznót játszanak. Ellenben, ha szerencsénk lesz, és a jövõ heti idõjárás elõrejelzés valóra válik, jelentõsen javulhatnak esélyeink a versenyre.
Posted 2009. June 24. - 09:36
Posted 2009. June 24. - 09:20
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Sign In
Create Account

Back to top