Ha jól csal emlékezetem igen, 2000 HUF
Szerintem ez a más távra való átnevezés...Névátírásra nem írnak tiszteletdíjat!
Ha jól csal emlékezetem igen, 2000 HUF
Köszi! Azt tudja valaki hogy kerül -e pénzbe átiratni valaki más nevezését az én nevemre és ha igen, mennyibe?
Az hogy van hogy az ODIN-on 19- éig lehet nevezni kedvezményesen, a Sportaktivon meg 16-át írnak???
Ma akartam befizetni a nevezést....
Most akkor meddig lehet kedvezményesen nevezni?
Ugyanígy jártam én is....
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találok használható szintrajzot? Mert ami a sportaktív oldalán van az nem jó, még nagyítva sem...
Ugyanígy jártam én is....
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találok használható szintrajzot? Mert ami a sportaktív oldalán van az nem jó, még nagyítva sem...
ja paprétig aszfalt az 470, visegrád 104, a teteje ahol a rövid visszafordul az 520 és nem nagyon van benne addig lefelé .Pap-rét?
ilyen 400 valahány méter van az elsõ 12-13 kilcsin (95%a aszfalt) a többi elosztva...Kellemesen csalódtam, tegnap utaltam a nevezési díjat ma meg jött az odin üzenet, hogy nevezés elfogadva
Luki, nekem még két évvel ezelõttrõl 800 méter körüli szintkülönbség rémlik, ami javarészt az elején van.
1, csatlakozol vkihez, szvsz szervezõdik hamarost több pályabejárás isLehet amatõr vagyok, de ha nekem nincs gps-em, akkor hogy járjam be a pályát?! Találtam egy térképet a duna maraton honlapján, de azon eligazodni esélytelen. Miért nincs dedós leírás, pl. piros túristaúton xy-ig, aztán xy helyen jobbra a kék útvonalon.....
sztem nemigen kell várni rád, no meg nélküled, ha elkeveredünk,akkor max. abban bízhatunk, hogy a barnamedve útbaigazít:D:)szivesen, de a vége a pályának nincs meg teljesen fejben. meg nem biztos hogy jó nektek állandóan rám várni az emelkedõk tetején