Sziasztok!
Van egy SID Team telóm. 100 mm úttal az első üreges lábú szériából. Matrica szerinte Black Boxos, valójában nem a titán cuccos van benne hanem MC. Ez különösenbben nem is izgat.
Ami jobban zavar az a mozgása. Új olaj, új szimmeringek vannak benne. Ha a - kamrát a 3 értékére fújon elégég beül alapból is a SAG pedig 30%. gy kb szépen is mozog, de ugye elvezsik rögtön 30 mm az útból. Oké hogy van ahol az visszajön.
Próbaképen nagyobb különbséget hagytam a két kamra között. 120/90 PSI, gy semmit nem ült be, de nem is mozgot csak kb 5-6 cmt. Majd engedtem a + kamrából, picit jobban beült, de a mozgása mit sem változott. A mai etapot befejezve bosszankodtam ezen, majd aszfalton kiállva meglöködtem párszor a teleszkópot. Ekkor fogta magát, s kimozogta az útját szinte végig, s a szokásos 30% lett a SAG.
Mitől lehet ez??? Levegőoldali bibi, vag ycsillaptás oldlaon kéne keresgélni? Majdhogynem full nyúlon van. Amúgy harcidszben vagyok vagy 68 kg.
Kamrákra ha rámérek (ami negatvnál nem egyszerű az üreg miatt) a nyomás nem tűnik kevesebbnek.
Gondolkodom rajta, hogy Szilvás után kicserélem a levegő oldali O gyűrűket.