Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Charon: nekem semmi miatt nincs kedvem megdögleni ezidõtájt. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
http://www.hirszerzo...kk.php?id=23280

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Utálom a cigifüstöt és bunkóságnak tartom, ha valaki pl tömegben rágyújt,

btw a passzív dohányzás sem kicsit káros... sõt...
de ezt asszem a columbo-s kép már kimeríti

viszont jorci egyértelmû kapcsolat kimutatható a cigi - > tüdõ rák irányában
a tüdõtumorok 85-87%-a az aktív, 3-5%-a pedig a passzív dohányzással hozható összefüggésbe
és nekem nincs kedvem emiatt megdögleni

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
nah megkérdezek egy jártas és illetékes ismerõst a dolgokban, hogy

1: mi is lehet pontosan a vége ennek
2: milyen más intézkedések lesznek még amik kapcsolódnak: pl részhozzájárulásos vagy ingyenes biztosítás (mûködik sok helyen) a támogatásból kikerülõknek
3: máshol mi mûködik és milyen hatásfokon, nameg milyen elégedettségfokon
4: mennyit hoznának a különbözõ mexorítások (ez, vagy ha lenne dohányos mexorítás) az államnak

ha nem küld el félkézbõl a p*csába hogy ilyen alapon õ lehetne a magyar kormány, akkor lesz válasz :D

ha lesz válasz akkor meg elmondom hogy ki az aki ezeket mondja
Meguntam az aláírásom....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
engem meg nem zavarnak:) csak az hogy az nem extrém.
bezzeg az hogy 10 évente egyszer kb korházba/orvoshoz kerül minden bringás, az extrém, és veszélyes, és olyan "károkat okoz"' az egészségügynek hogy ki kell fizettetni a mocsok extrémekkel mind!
na ez a paranoid, de most így állunk.
kiváncsi leszek akorházba kerülésem utáni nyomozásra, és bírósági bizonyítására hogy valóban bringával voltam.
1 rendõr nem rendõr.
sok rendõr nem rendõr.
1 rendõr és 1 szemtanú valós.

találjon szemtanút a mentõs utólag...

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
OFF
Paranoiától vezérelve:
nem szeretem a dohányozzunk- ne dohányozzunk, fújjuk egymás arcába a füstöt- ne fújjuk, én nem-de igen típusú vitákat. Utálom a cigifüstöt és bunkóságnak tartom, ha valaki pl tömegben rágyújt, vagy felszáll vele a villamosra, vagy az esõbeálló alatt gyújt rá, a többiek meg vagy szétáznak, vagy szívják. Tudom, kirekesztõ vagyok :)
Písz
ON
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

de a francér van a városban, a szmog is extrém. fizessenek õkis.
de vazze! fizetünk!! akkor miért?!

Én is így vagyok a dologgal... Le-le ülepszik, aztán egyszer feltör, hogy; "na de b@ssz@'k meg a ..."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de a francér van a városban, a szmog is extrém. fizessenek õkis.
de vazze! fizetünk!! akkor miért?!

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Igaz, ne menjünk bele.
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem csak dohányzás okozhat tüdõrákot tudtommal.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Ez jó :D
Ezen is elgondolkodom néha - mondjuk reggel a buszmegállóban, miközben elszívok egy passzív dobozzal, hogy milyen dolog már az, hogy vki úgy hal meg mondjuk tüdõrákban, hogy életében egy szálat sem szívott.
Egymás iránti felelõsség.
ákos

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Csekit:
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

de a bagosok meg a 150 kilos csipszet es kolat zabalok kezeleset en fizetem a tb-mbol.
fak

Nekem ez volt az elsõ reakcióm!!!!
(mi a dohányzás, ha nem ugyanolyan tudatos veszélyeztetés, mint mondjuk egy extrém sport....)
Ma van a dohányfüstmentes világnap. Szerintetek észre lehet venni? :-/

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kala: nem azt mondtam, hogy ha több pénzt fizetek, akkor megoldódik a helyzet, hanem azt, hogy szívesen fizetnék többet, ha cserébe tényleg kapnék is valamit - ez szerintem nem ugyanaz.

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Mivel mindenki a szivembõl beszél azt üzenem a törvényhozoknak hogy:kapják be és nyalják ki:kissmyass
HAHAHABár ezt a dohogoba kellet vona irnom:D
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Ebben a formában szerintem nem valósul meg, de egy lebutított változatot simán elfogadhatnak. Persze minden elfogadott törvényre vár egy ellenjegyzés.
Ha megy átnyomják akkor az Alkotmány 2. paragrfusának, 2. pontjának utolsó tagmondata alapján járunk el! :)

Szerintem egész egyszerûen alkalmazhatatlan, azon túl, h az elv sem állja meg a helyét, lásd lor okfejtését
figyelj arra, h a második mondat csak az elsõvel együtt érvényes, olyan esetekre még nem, ha neked nem tetszõ dolgot szándékozik vki tenni :)

Jorus; gondolod, h ha több pénzt fizetsz, alapjaiban változik vmi? az ellátás minõségét sztem a lelkiismeretesség határozza meg elsõsorban, az enté által írt kórházakban is elpatkolhatsz, ha a doki nem elég alapos/figyelmes/odafigyelõ, és akkor már mindegy, hogy a Coccolínó-szagú ágyban szürcsölted a koktélt és nézted a képet a falon :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az nemes penesz!
:-)

meg szerencse, hogy nem jarok orvoshoz meg korhazba meg semmi ilyen helyre.

egy pesti ismi csaj mondja allandoan, hogy aki fizeti atb-t az nem tudja kihasznalni a 'szolgaltatast'.
melo utan/elott nem jut oda sehova.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én úgy vagyok vele, hogy inkább fizetnék több TB-t, de ha orvoshoz kell mennem egy igazolásért, akkor ne kelljen két és fél (!) órát ülnöm a betegekkel teli váróban, hogy aztán kijöjjön a nõvér, hogy a 110 fölötti sorszámúak holnap délután jöjjenek vissza... (Két szabadnapom ugrott az évi 21-bõl, köszönöm.) Ha pedig összetöröm magam, akkor ne küldözgessenek kórházról kórházra vérzõ fejjel, és ne kelljen 3 (!) órát várnom arra, hogy egyáltalán rám nézzen egy orvos, valamint ne olyan kórterembe fektessenek, ahol az elõzõ beteg után még az ágyat sem húzzák le, és a plafonról egész éjszaka hullik a fejemre a penészes vakolat.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás

Az orvosok jórésze is megkapja azért a maga tiszteletdíját...

Na ez a másik remek dolog. Fizessek a közgyógyban, hogy emberségesen bánjanak velem. Árlistát kér a beteg?
ákos

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

tegye fel a kezét az, aki szerint tényleg lesz a gyakorlatban is valami ebbõl a hülyeségbõl :)
olyan lesz, mint a galambetetés tiltó rendelet...
enté; láttad a John Q c. filmet?

Ebben a formában szerintem nem valósul meg, de egy lebutított változatot simán elfogadhatnak. Persze minden elfogadott törvényre vár egy ellenjegyzés.
Ha megy átnyomják akkor az Alkotmány 2. paragrfusának, 2. pontjának utolsó tagmondata alapján járunk el! :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]