Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

enté said

Bringásoknak meg karbonporral meghintett pizzát kellene sütni. Amikor már nem menõ, jöhetne a színes üvegporral szórt. Kicsit recsegne a fogak között. :)

+oldjuk :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Bringásoknak meg karbonporral meghintett pizzát kellene sütni. Amikor már nem menõ, jöhetne a színes üvegporral szórt. Kicsit recsegne a fogak között. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
...és utána elmondhatja magáról, hogy "sz*rom az aranyat".
Ész megáll...
"In idem flumen bis non descendimus"

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
800.000 Ft-os PIZZA.

http://www.deluxe.hu...cle=2887&pat=16
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Az elmúlt pár év alatt fõképp az visz agyvérzés-közeli állapotba, hogy csak a "MIT" kerül kitalálásra, a "HOGYAN" már k*rvául kidolgozatlan, koncepciótlan baromságok tömege.
"In idem flumen bis non descendimus"

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

zsolo said

Az a baj, hogy okkal :/

Erre gondoltam Én is természetesen...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Bálna said

Kezd ez már túl sokszor elhangzani, az a baj...

Az a baj, hogy okkal :/

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Nem semmi:

http://www.hirtv.hu/...icle_hid=124959
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Bálna said

Nincs itt a fórumon egy orvos sem???

Dehogynincs. Majd talán megszólal idõvel...

A dohányosoknál nem is a tüdõrák az ami csúnya, hanem mondjuk a tönkrement erek a lábukban, amit vagy több órás mûtét hoz rendbe, vagy amputálni kell idõvel. Viszont amint tudnak ülni, kitolatják magukat az erkélyre, udvarra és RÁGYÚJTANAK!

Na evvan, ezért nem szól hozzá szerintem egy orvos sem. :-/

Gedeonbácsi

Gedeonbácsi

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Jah, már valaki felvetette a kérdést...
Én meg máshol hõbörgök..

ez az extrémsportolókon spórolás olyasmi, mint egy 6000 köbcentis Merciben azon vitatkozni, hogy az asszony ne hozza a kistáskáját, mert a terheléstõl többet fog enni a járgány... miközben a sofõrnek akkora a segge, mint egy elefánté...

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Exrtém jeligére:
Tegnap néztem kissé a sp*rt1-en valami utcai harcos tornát. A meccsek úgy zajlottak, hogy a végére az egyik delikvens rohadt boldog volt, a másikat a mentõ vitte ki, mert mondjuk elrepedt az orrcsontja, vagy kettéhasadt az orrán a bõr. Agyrázkódás is gyakori volt. És akkor a kommentátor aszondja, nagy sportemberek (jah, 2 perc "küzdelem "után úgy néztek ki, mint aki már vécére sem tudna elmenni önerejébõl), és õ beszélt mindegyik kiütöttel, és már jól vannak, a következõ (!) meccsre készülnek.
Ezt kell fizetni, a bicajosok esését nem :confused:
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Magyarországon élni már maga egy extrém sport ...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

lensver said

...egy olyan országban, ahol...

Kezd ez már túl sokszor elhangzani, az a baj...

És én sem értem hogy mé' nem b@sz le neki egy nyaklevest valaki, hogy "micsinálsz, gondolkozzá má' kicsit!!!"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Én azt nem értem, hogy ok, õ nem ért hozzá, meg nem tudja mirõl beszél (aki kitalál egy ilyen javaslatot), de hogy lehet, hogy a környezetében senki nem szól, hogy de maaaaargit. És én egyébként rúdugrani nem merek, viszont szívesen elmegyek egy körre itt a környéken az extrémkerékpáromon.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És akkor adózzanak a kövérek is, mert a zabálás luxus. Ja, hogy ez lehet betegség következménye vagy sok, de olcsó étel utáni elhízás? Kit izgat az egy olyan országban, ahol az olimpiai sportot (mtb) extrémsportnak nevezik, a gördeszkázást meg a bmx-ezést pedig luxusnak??? :D
Nem tudnak ezek semmit.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Charon said

btw a passzív dohányzás sem kicsit káros... sõt...

Maga a passzív dohányzás nagy dózisban, töményen károsabb mint a normál dohányzás. Mert te mint passzív dohányos szívod a szûrt füstöt (amit beszívás után kifújt) meg a nem szûrtet is, ahogy a cigi vége füstöl.
És igen, õ is szívja a nem szûrtet is, de csak amikor nincs a cigi a szájába, mert akkor szûrõvel szívja, de õ EZT VÁLASZTOTTA, te meg NEM! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem nagyon felb@sz ez a téma, má napok óta... De nem tudok napirendre térni a dologgal kapcsolatban...

Vazze! Nincs itt a fórumon egy orvos sem??? Szólaljon már meg ha van, kíváncsi lennék egy véleményre onnan is...

addig is itt egy:
http://www.outdoorsport.hu/hirek/274

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
leirhattak volna, hogy a jovedeki adobol mennyi folyik be evente.
kivancsi lennek.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Egy képviselõi kérdésre szóba került a Ferencvárosi Torna Club sorsa is. Lamperth Mónika egyetértett abban, hogy a Fradi nemzeti kincs, de továbbra sincs szándékában beleszólni a klub életébe. A miniszterasszony tájékoztatása szerint a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) komoly erõfeszítéseket tesz az Üllõi úti ingatlan hasznosítása érdekében és ez ügyben a közeljövõben találkozó jön létre Elbert Gábor sport szakállamtitkár, valamint Zelles Sándor, a KVI vezérigazgató között.

2006-11-16
Szakállamtitkárság

Más sportág nem is nagyon van nállunk:( ,fõleg"nemzeti kincs"

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

Olee said

http://www.hirszerzo...kk.php?id=23280

ezt kéne itthon is

csak akkor kevesebb adóbevétel lenne így hát erre aztán várhatunk........
Autist Team:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na végszóra. Pont errõl dumáltunk. Itt a kapcsolódó cikk. Lehet csodálkozni a számokon.

http://www.radio.hu/...?cikk_id=203992