Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2012. September 23. - 21:27

Index - Belföld - Meghalt egy ejtõernyõs Szegeden
Hát nem is kell tovább vizsgálódni, én megmondom a tutit, a gravitáció volt a hibás, tilcsák be!
Nem az nem tudják, hogy az ejtõernyõ miért nem nyílt ki? Egyre több hülye "újságíró" van, le kéne szoknom a hírolvasásról mind a 10 oldalon, ahol szoktam, de az index egyébként is vicces.
Posted 2012. April 05. - 16:38

Posted 2012. January 22. - 16:18

Posted 2012. January 21. - 17:28

Posted 2012. January 19. - 00:46

Suddenly becoming stationery, now thats the killer.
Posted 2012. January 17. - 18:52

lol
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2012. January 10. - 17:57

Posted 2012. January 06. - 17:57

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2012. January 06. - 02:09

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2012. January 06. - 02:03

a mi szenátorasszonyunk mondta...Látszik az is, hogy január 2-án még béke és nyugalom volt a piacokon és a tõzsdén, majd amikor visszajöttek a szilveszteri buliból a brókerek, akkor újra támadásba lendültek. Január 3-án már látszott a forinton, hogy újra támadás éri az országot".
Most komolyan... minket néznek ennyire hülyének, vagy...? Azt az esetet tudom még elképzeli, hogy valami trükk kifelé az egész, akkor viszont zseniális. Arra gondolok, hogy pl ha bajban vagy, elkövettél valamit, de bizonyítani tudod hogy elmeháborodott vagy, akkor egész sok mindent meg lehet úszni, zéró felelõsség. Lehet hogy ez kormányok esetében is mûködik?
Posted 2012. January 04. - 19:56

Jól jelzi a kormányzati politika kudarcát az euróárfolyam - mondta el Navracsics Tibor sajtótájékoztatóján. Navracsics kitért arra, hogy a 300 forintos "lélektani határt" átlépõ euró magyar devizahitelesek tömegét lehetetleníti el. A forint gyengüléséért a miniszterelnök hiteltelen és elhibázott politikáját tette felelõssé. A kormány nem képes kezelni a válságot, közölte Navracsics, megjegyezve, hogy válságkezelés helyett a kormány "konzultál, beszél és nyilatkozik".
Navracsics Tibor hangsúlyozta: a helyzet egyetlen megoldása az új választások kiírása és egy új kormány felállítása - adta hírül a Fidesz.hu 2009-ben."
hehe,a fagyi visszanyal
Posted 2012. January 01. - 10:05

Posted 2011. December 31. - 17:17

Pedig neki igaza van, amikor azt mondja, hogy hülyeség az idõjárás.
Nem kellene szél, meg hideg, hisz nekünk jár a napsütés.
Csak nincs aki elmagyarázza neki, hogy átverték.
Mert sajnos csupa olyannal vette magát körül, akik nem is merik neki elmagyarázni.
Talán nem véletlen.
Mindez nem a meteorológusok miatt van és az sem igaz, hogy csak akarni kell, és sütni fog a nap.
És igen, egyszerûbb lenne venni egy esernyõt, mert már mindenki azon röhög,
hogy megint mi vagyunk szarrá ázva.
Posted 2011. December 30. - 19:51

Aki tanult egy kis közgazdaságtant és értette is azt, szerintem a fejét fogja most. Ez hihetetlen. Nyáron jöhet az államcsõd, a lakossági megtakarítások 50-70%-os elvételével (!), közalkalmazottak bérkifizetéseinek elmaradásával, nyugdíjak 10-20%-os csökkentésével. Hab a tortán, hogy ha a jegybanki tartalékokhoz - ne adj' isten! - hozzányúlnak, az példátlan lenne és elfogadhatatlan, bármely épkézláb ország részérõl... :-(
Hab a tortán a kormány levele és nyilatkozatai IMF/EU felé. Mindjárt 315 HUF 1 ajró. Hurrá.
Posted 2011. December 20. - 20:56

Posted 2011. December 19. - 16:51

Posted 2011. December 19. - 16:43

Posted 2011. December 19. - 15:22

meg nem tudom hogy ez jo hir vagy rossz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. December 19. - 14:41

ez egy kerékpáros fórum, maradjon is meg annak!!
kéremkapcsoljaki.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. December 17. - 23:29

RAUH-Welt
B E G R I F F