http://www.hirado.hu...k.php?id=149680
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Indította
zOrg
, 2006. szeptember 19. 14:29
Írta 2006. szeptember 21. - 13:04

/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. szeptember 21. - 12:14

Oké, kössz!
Ez mégiscsak jobban hangzik mint a 8000+ telefon havidíj, még akkor is ha a szomszéddal közös
.
Ez mégiscsak jobban hangzik mint a 8000+ telefon havidíj, még akkor is ha a szomszéddal közös

Írta 2006. szeptember 21. - 12:12

externetet megkérdeztem anno a 150gigás "korlátlan" tonlány bortány után, de náluk ténylegesen korlátlan, lefelé és felfelé is.
most akarom lecserélni valamire, ami 4giga/512 legalább, csak még mindig ez a sz*rság, hogy ha 3 hónapig nem vagy elõfizetõ akor leszel ujbelépõ, addig nem (és nem vonatkozik rád az akció) ....
most akarom lecserélni valamire, ami 4giga/512 legalább, csak még mindig ez a sz*rság, hogy ha 3 hónapig nem vagy elõfizetõ akor leszel ujbelépõ, addig nem (és nem vonatkozik rád az akció) ....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 21. - 12:06

TVNet-et nem ismerem, ellenben olyat eddig még nem hallottam, hogy FELtöltés "túllépése" miatt tettek volna kisebb sávszélre valakit.
Szerintem ügyfélszolgálaton kérdezz rá.
Szerintem ügyfélszolgálaton kérdezz rá.
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2006. szeptember 21. - 11:58

zOrg said
Ez igazán jó hír"Jöhetnek a telefonelõfizetés nélküli ADSL-csomagok"
VÉGRE-VÉGRE-VÉGRE-VÉGRE!

A tvnetes 4990Ft/hó csomagnak van valami apróbetûs része? Végigolvastam és mindenhol azt láttam, hogy korlátlan letöltés. A feltöltésre semmilyen adatot nem találtam. Az van korlátozva?
Írta 2006. szeptember 21. - 11:30

Írta 2006. szeptember 21. - 08:52

Nyomatékosan felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy mindennemû (bel)politikai jellegû hozzászólástól, célozgatástól óvakodjon.
Minden ilyen jellegû linket, megjegyzést nagyjából azonnal 5 nap pihenõvel honorálok.
Minden ilyen jellegû linket, megjegyzést nagyjából azonnal 5 nap pihenõvel honorálok.
Írta 2006. szeptember 19. - 14:29

"Nyitás: pár nap múlva." Addig jóéccakát.