Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2006. November 16. - 10:25

Kala: hidd el ami faszság, azt bevezetik. ami jó lenne az embereknek, azt pedig megszüntetik. jó tendencia.
Posted 2006. November 16. - 10:01

Szerintem ott kezdõdne a dolog, hogy tisztességesen megfizetik az orvosokat, nõvéreket. Persze, végülis ez majd meglesz a magánszférában, csak ott meg a betegek szívnak. Úgyis gyalázatos a magyarok egészségi állapota, még ha fizetni is kell érte, akkor ki fog orvoshoz járni? Inkább cigit vesznek rajta

Vagy ez nem a dohogó?
ákos
Posted 2006. November 16. - 09:35

olyan lesz, mint a galambetetés tiltó rendelet...
enté; láttad a John Q c. filmet?
Posted 2006. November 16. - 02:56

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. November 16. - 01:29

Ez nekem is eszembe jutott.de a bagosok meg a 150 kilos csipszet es kolat zabalok kezeleset en fizetem a tb-mbol.
fak
bazz ilyen alapon lehetne azt is, hogy a 120+ kilós emberek szív és érrendszeri betegségek miatti ellátását + a bagosók tüdõrákos gyógyítását és az alkeszok májproblémáit, szintén ne állják.
Tényleg kiváncsi lennék, hogy mennyi ilyen baleset van, nem hiszem, hogy jelentõs szám.
Sõt most jut eszembe, hogy lehetne olyan kitétel is, hogy a szabálytalan közlekés miatt megsérült vétkes félnek se menjen ingyen.
Ehhh....
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Posted 2006. November 16. - 00:35

A versenyengedély _elvileg_ tartalmaz nemzetközi biztosítást is amit kiutazás elõtt aktiváltatni _kellene_ a szövetségeknél.Itt a hazai versenyekre gondoltam. Valószínûleg csak a belföldi versenyekre szól a biztosítás, mert a biztosító itt kap hirdetési felületet.
Posted 2006. November 15. - 23:45

érdemes így vagy 3 biztosítónál "elõfizetni."
érdekel mire lyukad ki ez az egész
Posted 2006. November 15. - 23:44

Itt a hazai versenyekre gondoltam. Valószínûleg csak a belföldi versenyekre szól a biztosítás, mert a biztosító itt kap hirdetési felületet.Mhm
Kár, hogy a schladmingi VK elõtt külön felhívták a figyelmünket hogy kössünk biztosítást, mivel a versenyengedélyhez csatolt központi megoldás nem mûködik...
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. November 15. - 23:41

MhmA kupafutamokon nincs olyan nagy gond, mert a versenyengedély mellé biztosítás is jár a Groupamától.
Kár, hogy a schladmingi VK elõtt külön felhívták a figyelmünket hogy kössünk biztosítást, mivel a versenyengedélyhez csatolt központi megoldás nem mûködik...
Posted 2006. November 15. - 23:38

viszont így még egy réteget le tudnak húzni, nem is alap módon, je
ahogy elnézem lassan már minden luxusnak számít ebben az országban.....
Posted 2006. November 15. - 23:14

inkább az alkoholelvonóktól, drogelvonóktól, és mindenféle káros szenvedély gyógyításától kéne elvonni a pénzt.
aki ezt választja, pusztuljon csak ha úgy alakul, legalább nem kerül annyiba az állambácsinak.
sose fogom megérteni ezt...
Posted 2006. November 15. - 23:04

Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2006. November 15. - 22:57

Most bukott meg a házipénztár törvény és ez csak egy a sorban. Majd a Critical Mass-t átformáljuk tüntetéssé, persze csak akkor ha nem teszik a kerékpárral behajtani tilos táblákat.ALKOTMÁNYBIROSÁÁÁG Bruhahahahahahaha:)

Nézzétek már meg ennek a Balla Ferenc által vezetett Magyar Extrémsport és Rekreációs Szövetségnek a honlapját. Ez egy ügyes sportvállakozás és nem egy igazi szövetség aminek tényleges tagszervezetei vannak! http://www.deltasite...e=kalandcentrum
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. November 15. - 22:57

Posted 2006. November 15. - 22:49

Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2006. November 15. - 22:47

De nincs választási lehetõség!!!!
Posted 2006. November 15. - 22:46

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. November 15. - 22:36

Posted 2006. November 15. - 22:35

Én ugy érzem bárki bármilyen sportot üz nem ezt érdemli, ez ez alapvetõ jogaim sárba tiprása fizetem a tb jogom van összetörni magam és slussz.
Posted 2006. November 15. - 22:26

1: vagy nincsenek szar helyzetben ott a korházak
vagy nálunk is ennyi lenne, de akkor hova tünik ez a pénz?
nem értem teljesen az ilyen dolgokat.
szerencsére nem sérülnek meg oly sokan a bringás mûsorok alkalmával, hogy az az 1-2 sérült rossz statisztikát csináljon.
ha ennek ellenére bevezetik... :grr: