Szerintem név szerint is ide írhatjuk mind a négyet...Szerintem semmi gond...
Az elején lévõ hozzászólások a jogos felháborodás, a végén lévõk pedig az objektivitás jegyében történtek...
(tisztelet a becsületes rendõrök elõtt, azaz a kivételnek...)

Szerintem név szerint is ide írhatjuk mind a négyet...Szerintem semmi gond...
Az elején lévõ hozzászólások a jogos felháborodás, a végén lévõk pedig az objektivitás jegyében történtek...
(tisztelet a becsületes rendõrök elõtt, azaz a kivételnek...)
Szépek vagytok
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"de ha most ide a markomba e, ida adja a felit, akkor jó utat hazáig....""Én bevonnám a jogosítványát 2 hónapra, és megbirságolnám 60.000 Ft-ra." - K. Béla törzszászlós
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
:offtopic:én egy PVC csövet dugnék fel a ****ébe, amibe aztán feldühített lódarazsakat engednék, a bõrét pedig vele nyúzatnám le, miközben csapkodom egy ostorral, amire a fogait erõsítettem
még vki?
off.erre én is gondoltam, de igazából patkányokkal még nem volt dolgom, (kopp-kopp) nem tudom, mennyire gyilkosak, és féltem, beégek velük
de akkor két csõ, 1 nagyobb a patkányoknak, és 1 kisebb a darazsaknak
az éhes patkányok is jók, darazsak helyett....én egy PVC csövet dugnék fel a ****ébe, amibe aztán feldühített lódarazsakat engednék, a bõrét pedig vele nyúzatnám le, miközben csapkodom egy ostorral, amire a fogait erõsítettem
még vki?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.