Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Szerintem semmi gond...

Az elején lévõ hozzászólások a jogos felháborodás, a végén lévõk pedig az objektivitás jegyében történtek...
(tisztelet a becsületes rendõrök elõtt, azaz a kivételnek...)

Szerintem név szerint is ide írhatjuk mind a négyet...:D:D:D
"In idem flumen bis non descendimus"

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Szépek vagytok :(

Szerintem semmi gond...

Az elején lévõ hozzászólások a jogos felháborodás, a végén lévõk pedig az objektivitás jegyében történtek...
(tisztelet a becsületes rendõrök elõtt, azaz a kivételnek...)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
burcenak, egyébként welcome to the real world.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Szépek vagytok :(

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

"Én bevonnám a jogosítványát 2 hónapra, és megbirságolnám 60.000 Ft-ra." - K. Béla törzszászlós

"de ha most ide a markomba e, ida adja a felit, akkor jó utat hazáig...."
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
"Én bevonnám a jogosítványát 2 hónapra, és megbirságolnám 60.000 Ft-ra." - K. Béla törzszászlós

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

én egy PVC csövet dugnék fel a ****ébe, amibe aztán feldühített lódarazsakat engednék, a bõrét pedig vele nyúzatnám le, miközben csapkodom egy ostorral, amire a fogait erõsítettem

még vki?

:offtopic:
Akkor beszállok én is a kedvenceimmel:
1.) egy méretes mikrohullámú sütõbe dugni vagy
2.) folyékony hidrogénbe mártani az arcát, aztán földhözcsapni
Hirtelen ennyi jut eszembe.
"In idem flumen bis non descendimus"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

erre én is gondoltam, de igazából patkányokkal még nem volt dolgom, (kopp-kopp) nem tudom, mennyire gyilkosak, és féltem, beégek velük

de akkor két csõ, 1 nagyobb a patkányoknak, és 1 kisebb a darazsaknak

off.
hát mivel megfordulni nem tudnak, viszont ki akarnak jutni, rágószerszámuk meg van, elõbb útóbb csinálnak maguknak utat a szabaduláshoz. egyébként én is csak olvastam a módszert.
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
erre én is gondoltam, de igazából patkányokkal még nem volt dolgom, (kopp-kopp) nem tudom, mennyire gyilkosak, és féltem, beégek velük

de akkor két csõ, 1 nagyobb a patkányoknak, és 1 kisebb a darazsaknak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

én egy PVC csövet dugnék fel a ****ébe, amibe aztán feldühített lódarazsakat engednék, a bõrét pedig vele nyúzatnám le, miközben csapkodom egy ostorral, amire a fogait erõsítettem

még vki?

az éhes patkányok is jók, darazsak helyett....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

még vki?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
én csak simán tarkón lõném a helyszínen...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én egyesével vernék szöget a körme alá.
aztán kezdeném csonkolni, de csak ujjpercenként, hogy többször fájjon.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
kezétlábát levágni.

jogsiját (megreszelve) 3 (törött)üveg jólferázott pezsgõvel fel az ánuszába.

aztán seggberúgni.

:rocketman
Meguntam az aláírásom....

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Zuglóban, a Fogarasi és Fischer István utca sarkán négy autó ütközött össze. A baleset nagyságára utal, hogy a helyszínre kiérkezõ rendõröknek közel 1 órás rekonstruálásba került, mire összeállt a kép. 19 óra körül a Fogarasi úton a Nagy Lajos király útja felõl a szélsõ sávban haladt egy tehergépkocsi, mellette a belsõ sávban egy Land Rover közlekedett.

Az azonos irányból nagy sebességgel érkezõ Peugeot átment a szembejövõ sávba, hogy megelõzze az elõtte haladó két autót. Eközben a keresztezõdésben egy Honda Civik jelezte balra kanyarodási szándékát, de megállt, mivel a vele szemben közeledett egy taxi. Amikor a Peugeot 25 éves sofõrje észrevette, hogy ahol õ vissza szeretne térni a sávjában egy autó várakozik, ijedtében elkezdett jobbra visszahúzódni, de mivel itt a Land Rover haladt, ez nem sikerült. A két autó összeért, ami miatt a Peugeot teljes sebességgel a Honda Civik hátuljába csapódott, ezek után letarolta az úttest közepén található járdaszigetet, lefektetve az ott található összes jelzõtáblát, majd a jobb oldalon található buszmegállóba csapódott, ahol egy 30 év körüli férfi csak az utolsó pillanatban tudott elõle elugrani, elkerülve így a biztos halált.

A Land Rover sofõrje az ütközéstõl elvesztette uralmát a kocsija felett és közel 80-100 métert pörögve, sodródva a baloldali sávban állt meg. A Honda Civik a hátulról kapott ütés miatt kivágódott a vele szembe közlekedõ Fõtaxis Lacetti elé, ami tehetetlenül csapódott a jármûbe, majd a járdán állt meg.

A balesetsorozatban megsérült a Peugeot sofõrje (feje repedt fel), a Honda Civik sofõrje (agyrázkódás) és a taxiban utazó 2 kisgyermek (sokkos állapotban voltak az ijedségtõl). A mentõk mindegyik sérültet korházba szállították kivizsgálás céljából, a gyerekeket bent is tartották a kötelezõ 2 napos megfigyelésre. Mint azt a helyszínre kiérkezõ rendõrök megállapították, a Peugeot sofõrje ittasan ült a volán mögé. Õt a korházban, sérülésének ellátásán kívül, még egy vérvétel is várta.

http://www.radio.hu/...?cikk_id=204146

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
akkor errefelé most ne erdõ bringázzunk :
http://www.origo.hu/...20rendorok.html

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha egy tüntetést leszarnak, akkor pár aláírás sem fogja meghatni õket.

ilyen világ, 4 évente 1 napra van hatalma a népnek, utána bármi történik, mintha ott se lenne az a 10 millió ember...

megszokhattuk már.

kell kötni éves mindenre kiterjedõ biztosítást, az elvileg állja a cehhet bármi is történik(helikoptert, mindent)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
lehet aláírást gyûjteni, sokan megtették már

csakhogy:

lesz@rják
ívbõl
Autist Team:)

redcattfzs

redcattfzs

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
hát emberek!

majd minden szegletének ezen extrém országnak van valamiféle bicaj honlap-bicaj bolt,amolyan gyûjtõ hely.
tisztelettel rakjunk össze egy pofás kis aláíróívet és szépen gyülhetnek az autogrammok.
aláírás gyûjtésben extrém törvénytervezetek ellen amúgy is jók vagyunk!

Tatabányát megszervezem.

amúgy
peterdh.uw.hu
ott is fájó pont a dolog.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
dohányzás:

franciák, olaszok nagy királyok!
k**vára teccik bennük, hogy elismerik, hogy a probléma létezik és _mernek_ meglépni ilyeneket.
maximális tiszteletem nekik!

milyen jajgatás lesz itt, ha esetleg úniós szabályozás keretében, nekünk is muszáj lesz.
de legalább megalakulhat a "dohányosok jogaiért" egyesület :D