Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2006. december 01. - 19:24

Írta 2006. december 01. - 19:19

Amúgy meg tipikus nagy magyar g*ci.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. december 01. - 19:17

és robnak tök igaza van sztem: jelen pillanatban még nem biztos, hogy felbecsülhetõ a jövõbeni haszna a dolognak.
nem értem az egész tanulmányt, nem tom miért, de úgy érzem mintha megrendelésre készült volna.
és miért 32 évvel számolnak, miért nem többel? ez nem 32 évre old meg közlekedési helyzeteket. nem is értem.
Írta 2006. december 01. - 17:30

Szó sincs veszekedésrõl.ezen nem veszünk össze. éltem 3 évig pesten, tudom mirõl beszélek.
Én is itten éldegélek amúgy már kb 20 éve.

Ha a bsuzok, villamosok számát meg is feleznénk(amennyit persze semmivel nem lehet kiváltani) a forgalom sebessége mennyivel nõhetne? 1-2%? Kb elenyészõ. 7-8 évvel ezelõtt a város egyik felébõl a másikba átjutni kb idõben a 2/3-a volt a mainak. (a BKV azóta nem nagyon sûrítette a járatait:) ) És az még nem is volt olyan régen. Amikor 10éve elköltöztünk, a legközelebbi buszmegállóhoz szépen, gond nélkül átsétáltam mikor mentem reggel a suliba. Most van hogy majdnem perceket kell várni. Szóval a bkv-nak van legkevesebb köze a dugókhoz. Az meg, hogy egy busz miért nem tud befordulni ugye a kanyarban szépen gyorsan, úgy hogy ne akadályozzon senkit, asszem megint nem az õ sebességkorlátján múlik.
Írta 2006. december 01. - 17:18

Miért a fele? Nem a háromnegyede?... az ország másik fele meg osztozik a maradékon...
rob: és 400Milliárdból spóroljanak egy buszt a háromból, amikor vannak részei az országnak, amit csak olyan úton lehet megközelíteni, ahol kétnaponta meghal valaki?
Mindegy, Pesten kevesebb koccanás lesz...
Aktuális civil
Írta 2006. december 01. - 17:13

ezen nem veszünk össze. éltem 3 évig pesten, tudom mirõl beszélek.Szted a rengeteg villamos meg busz okozza a dugókat?
Nem nagyon hiszem.
ne a szavaimat próbáld kiforgatni, hanem keresd az értelmét.
kevesebb busz az utcán = több hely. tévedek?
ha nem áll 3 busz egymás mögött, akkor talán a keresztezõdésben ki lehet fordulni.
ha ki lehet fordulni, akkor abban az utcában nem torlódnak fel az autók.
magyarázzam tényeg?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. december 01. - 16:49

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. december 01. - 15:12

Írta 2006. december 01. - 15:08

móka. minden út lezárva, mindenkit átnéznek a rendõrök az útzáraknál...
LOL.
Csepelrõl nem lehet kijutni.
Halásztelken meg kinõtt egy rakéta egy ládában a földbõl..

mi van itt?!
Írta 2006. december 01. - 14:48

plusz mindig van olyan dolog, amit egészen egyszerûen nem lehet számokkal kifejezni. például azt, hogy kevesebb busz/villamos kevesebb dugót csinál majd pesten.
de ez a két okosnak mindegy, mert õk most aztán jól kiszámolták és jól megmondták.
n1
Szted a rengeteg villamos meg busz okozza a dugókat?
Nem nagyon hiszem.
Írta 2006. december 01. - 09:59

Mondjuk talán én sem kockáztattam volna a barátságos romákkal való higgadt tényfeltárást.
ki az aki önként bevállalja a lehetetlent....?
akár ilyenkor fel is rakhatná magára az "ide üssetek" táblácskát.
Írta 2006. december 01. - 09:53

"Ezen a településen korábban soha nem volt semmilyen összetûzés a roma és a nem roma lakosok között" - tette hozzá Berényi András, utalva arra, hogy az olaszliszkai esetet többen etnikai konfliktusként értelmezték.
Barátok közt. Mondjuk talán én sem kockáztattam volna a barátságos romákkal való higgadt tényfeltárást.
ákos
Írta 2006. november 30. - 21:34

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. november 30. - 19:56

(tipikus magyar mentalitás, presztízsbõl megvesz hitelre mindent aztán csodálkozik ha visszaveszik a kocsiját...)
de sztem ne menjünk bele a témába mert egyikünk sem ért a szakmához asszem:)
csak érdekességképpen linkeltem be, hogy néha érdemes elgondolkozni...
ez sem semmi:
http://www.origo.hu/...ncselestol.html
Írta 2006. november 30. - 19:30

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. november 30. - 18:20

plusz mindig van olyan dolog, amit egészen egyszerûen nem lehet számokkal kifejezni. például azt, hogy kevesebb busz/villamos kevesebb dugót csinál majd pesten.
de ez a két okosnak mindegy, mert õk most aztán jól kiszámolták és jól megmondták.
n1
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. november 30. - 17:09

Írta 2006. november 29. - 19:37

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. november 26. - 18:27

Írta 2006. november 26. - 18:26

Szülinap,meg ilyesmi...
;-)