Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2010. október 11. - 14:41

*mert egyrészt azt q sok földet valahova el kell rakni
másrészt ha gödör akkor gyanítom nem elég kitapasztani agyaggal meg az erõmûvi pernyével, hanem kéne vmi masszív szigetelt vasbeton szerkezet...
de lehet tévedek.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. október 11. - 14:33

Írta 2010. október 11. - 14:29

A gát ezzel szemben sokkal ellenõrizhetõbb (-nek tûnik, nekem).
Lehet én sem szívesen raknám talajvíz közelébe a hulladékot, mert a baj általában csak utólag derül ki...
De ez még mindig csak az én véleményem persze.
Mondjuk ez már utólag okoskodás, amivel senki nincs elõrébb.
Egy gödörnek az oldala sosem fog kidõlni
Az igaz, viszont tönkreteheti másképp a környéket...
Szóval igazából tökéletes megoldás nincs. De legjobb az, amit a legjobban lehet ellenõrizni.
Bár hiába van egy ellenõrzés alatt tartható valami, ha mindenki baszik rá.
Írta 2010. október 11. - 14:08

Mondanám hogy helyi specialitás, de biztos vagyok benne, hogy külföldön is megy ez.
De még midnig nem értem én sem, amit Lor is írt.
Miért gát? Miért nem GÖDÖR????
Írta 2010. október 11. - 13:58

De szarni rá, én biztos nem adnám a nevem ilyesmihez. Vagy biztonságosan, vagy sehogy.
Meg biztos össze lehet szedni a megfelelõ személyzetet, hogy elcsendesítsék a követelõzõket/zsarolókat.

Amúgy az is nagy fasság, hogy ilyenek miatt kell izgulni...
miert gat?
es miert nem medence?
Gondolom azért, mert a föld alatt több az esélye, hogy beszivárogjon a talajvízbe. De kellõ szigeteléssel ez sem okozhat gondot. Elvileg.
Meg egy medence kiásása szerintem több munkával jár (mondjuk biztonság szempontjából ez ne legyen már gátló tényezõ...).
(Én zeolitot szórnék az iszapra, és utána takarítanám el. De lehet nagy hülyeség...)
Írta 2010. október 11. - 13:17

Írta 2010. október 11. - 13:14

Remélem egyszer kerülök olyan helyzetbe, hogy szakvéleményt írjak, vagy alá kelljen írnom valamit, hogy egy ilyen cucc üzemelhessen.
annyira nem biztos hogy örülnél a helyzetnek mikor választhatsz hogy aláírod egy nokiás dobozért, vagy esetleg nem írod alá de akkor hamarost ki fog derülni hogy már régen súlyos depresszíóban szenvedtél, minek folyományaként hátba lõtted magad egy különlegesen hosszú csövû vadászpuskával...
Írta 2010. október 11. - 13:06

Éljen a király!
Tóta senkiházi W for prez.
Az pedig hogy mellé még cenzúrázza is a válaszokat, az az ûber!
Kitartást a károsultaknak, segítõiknek. Minden tiszteletem az övéké.
Írta 2010. október 11. - 13:01

Remélem egyszer kerülök olyan helyzetbe, hogy szakvéleményt írjak, vagy alá kelljen írnom valamit, hogy egy ilyen cucc üzemelhessen.
Írta 2010. október 11. - 10:41

H.Zoli: amikor megvették "azért volt olcsó" mert vállaltak bizonyos környezetvédelmi beruházásokat 2mrd forint értékben. Meg alapból: amikor te házat veszel, az a minimum, hogy kikéred a helyrajzi adatokat a városházáról, hogy merre lejt a telek, melyik az utca legmélyebb pontja stbstb. Esetleg hívsz egy szakembert hogy mérje fel a leendõ házad, nehogy átvágjanak és egy rogyadozó valamit veszel.
Egy ilyen mamutcéget (hazai viszonylatban) a felértékelt ár töredékéért kijátszani egyrészt a legnagyobb felelõtlenség volt, másrészt a vállalt környezetvédelmi beruházásokat meg kellett volna tenni (mint ahogy valamit biztos tettek). Ebben úgy vélem részletesen benne van a terep geológiai feltérképezése és ha valami gikszer van (mint ahogy volt is) annak ki kell derülnie. Legalábbis ha bármilyen építkezést kezdenék az lenne a legelsõ hogy felméretném a terepet. Fõleg hogy már a 80as években ismert volt az a bizonyos vizsgálat. Ilyen esetben azzal takarózni, hogy nem tudtuk egyszerûen pofátlanság.
arról nem beszélve hogy a szakik nem kiöregedett focisták vagy popénekesek, akik kocsma hellyett ebbe tették a kis tisztességes csempészésbõl kuprgatott forintjaikat, hanam addig is ezen iparban tevékenykedtek, szal többé kevésbé tudták mit vesznek.
Írta 2010. október 11. - 06:51

Egy ilyen mamutcéget (hazai viszonylatban) a felértékelt ár töredékéért kijátszani egyrészt a legnagyobb felelõtlenség volt, másrészt a vállalt környezetvédelmi beruházásokat meg kellett volna tenni (mint ahogy valamit biztos tettek). Ebben úgy vélem részletesen benne van a terep geológiai feltérképezése és ha valami gikszer van (mint ahogy volt is) annak ki kell derülnie. Legalábbis ha bármilyen építkezést kezdenék az lenne a legelsõ hogy felméretném a terepet. Fõleg hogy már a 80as években ismert volt az a bizonyos vizsgálat. Ilyen esetben azzal takarózni, hogy nem tudtuk egyszerûen pofátlanság.
Írta 2010. október 10. - 23:59

Kocsit szervezem épp.
Széjjel néztünk,van egy rakás ruhánk felesleges,veszünk lisztet,cukrot,gumikesztyût ,szemeteszsákot,törülközõt,ami jön stb...
Segíteni kell!
http://www.vorosisza...an-szükség.html
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2010. október 10. - 23:56

Nagyok kemény.
Írta 2010. október 10. - 23:36

Írta 2010. október 10. - 23:36

Írta 2010. október 10. - 22:43

Hi.
Volt itt egy bringaszerelõ srác,akinek rokona vagy õ maga lakik devecseren vagy kolontáron.Nem tudjátok ki volt az?
Úgy rémlik ,hogy gyûjtést is szervezett.
Szükségem lenne az elérhetõségére.
elérhetõséges komment:
http://forum.bikemag...99/#post1027158
ja, megelõztek. bár ez a konkrét hozzászólás.
Írta 2010. október 10. - 22:41

Index - Bulvár - Egy óra alatt ért ki a mentõ, a beteg meghalt
asszem a mentõszemélyzetet nem rángatják az ország egyik végébõl a másikba 1ik napról a másikra.
ok hogy országszerte én is gps-el megyek (melóban ) , de bszki tölünk min 50 kilóméteres körzetben kb bármely településre tudom merre kéne indulni (utza, házszám már más persze, )
Hi.
Volt itt egy bringaszerelõ srác,akinek rokona vagy õ maga lakik devecseren vagy kolontáron.Nem tudjátok ki volt az?
itt a topikja Varázsló
http://forum.bikemag...ultjainak-4599/
Írta 2010. október 10. - 22:39

Írta 2010. október 10. - 22:25

Zolikám kerüld már a sárga betûket fehér alapon köszi.
Zolikám, írogatás elõtt legközelebb próbáld meg kitalálni, hogy mi lehetett az oka, köszi.

Írta 2010. október 10. - 22:16

ez a böszme gondolat bennem is felvetõdött
valszínûleg azért, mint amiért nem volt szigetelve 100000 települési hulladéklerakó szerte az országban, aztán a rekultiváció abból állt, hogy ráhuztak 50cm termõtalajt akáccsemetékkel
vagy építettek a tetjére luxusgettót kurva drága lakásokkal (csillhgegy, elefánt lakópark 16 ker)