Tisztelt mindenki!
Mint kerékpárszerető,és kerékpárszerelő fordulok hozzátok!
Mivel Tüskevári származású vagyok,első körben érint a tegnap történt Veszprém megyei katasztrófa.
Utánajártam ,hogy a Veszprém megyei Vöröskereszt létrehozott egy számlát a katasztrófa segélyezésére.73200189-11280275
Mutassuk meg,hogy hányan vagyunk,minden forintra szükség van.Bárki,akinek egyéb adománya lenne,hívja a Veszprémi vöröskeresztet a 06 88 564261 számon.Engem a Récseiben megtaláltok,minél többet szeretnék utalni ,ha lehet.Köszönettel Dancs Sándor szerelő 205335241
Az adott területen elsősorban szükség van tisztálkodó szerekre,e.ü betétre,gumicsizmára,védőkesztyűre,védőszemüvegre. Bárki tud ebben segíteni 205335241.vagy dancssanyi@gmail.com,vagy iwiw-en ancs Sándor Köszi.Elsősorban telefonáljatok,mert megyek gyűjteni
Kedves Mindenki! Tegnap közzétettük Devecser és Kolontár adomány számláinak számát. Egyesületünk, a Kristály-völgy Egyesület a mai napon nyitott egy "Vörösiszap-károsultak Adomány" számlát 72800061-10017997, mert gumicsizmákat, és egyéb szükséges eszközöket csak így tudjuk gyorsan megvásárolni. Egy üdítő ára is sokat segít most. Köszönjük mindenkinek!
Egy barátom a Pioneer -nél dolgozik,és szervezés folyik.
A Pioneer alapkezelő Zrt. autót biztosít,hogy szombaton szállítmány indulhasson Devecser térségébe.A termékek amelyekre szükség van,megtalálhatók a Civilek a vörösiszap károsultakért oldalon.Nézzétek meg,nem
részletezem.A gyűjtés helyszínét,most szervezik.Ahogy megkapom a címet,küldöm.Tiszteljétek meg a barátaimat,az ismerőseimet azzal,hogy ha csak egy kicsit tudtok segíteni,akkor annyit segítsetek.Most kell az összefogás és a kapcsolati tőke,erőltessétek magatokat!
Üdv ancs Sándor
A cégünknél eddig több mint a fél gárda írásban lemondott a károsultak javára az idei teljes prémiumáról. A többiek még terepen - vidéken, külföldön - így végleges 22-én, de az eredmény nem kétséges. /Ez így több lesz, mint a MAL Zrt. biztosítási keretösszege. /
Elsősorban az iszapkatasztrofa.blog.hu-n található eszközökre van szükség.Kolontárra kell 62-es bébiruha is.A címek:
A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzatának irodája:
* Cím: 1093, Budapest Fővám tér 8. 1. emelet 159-es szoba
* Nyitvatartás: 2010. okt.7. (csütörtök, HOLNAP) 9-17 óráig és 2010. okt. 8. (péntek) 9-13 óráig
- Heller Farkas Szakkollégium irodája:
* Cím: 1093, Budapest Fővám tér 8. földszint 22-es szoba
* Gyakorlatilag holnapra és holnap utánra napközben folyamatosan lesz ott valaki, aki átveszi az adományokat.
Bárki tud segítsen!Az adományok ismerőstől ismerőshöz jutnak.Nincs kavarás.Köszönöm a bajba jutott barátaim nevében!
Kedves nagyszülei Kolontáron laknak, tőlük látható (volt?) a gyűjtő.
Mindketten közelebb vannak a százhoz mint a kilencvenhez.
Hogy kattintható legyen http://iszapkatasztrofa.blog.hu/ egyébként rosszul van írva az oldaldobozban Kolontár neve (nem Kolontéár)
Köszönet a segítőknek!
Ezúton szeretném megköszönni magam és társaim nevében mindenkinek,akik tegnap és ma,ily rövid idő alatt,ennyi árut elhoztak a Fővám tér 8-ba.Köszönjük,hogy megtisztelték ezzel a bajba jutott barátainkat,és ismerőseinket.Jövő héten folytatjuk a gyűjtést,erről később fogok információt megosztani.Dobozolás után,elindulhatott a szállítmány,estére odaér.Kitartás mindenkinek.Mindenkit arra kérek,hogy próbáljanak az iszapkatasztrofa.blog.hu-n tájékozódni,hogy mire van szükség.
Mivel sajnos sok a visszaélés az adományokkal,/sajnos/,ezért szállítani fogunk ismerősöknek adományt újra.Szükségük van rá továbbra is.Tartós élelmiszereket szeretnénk gyűjteni,majd eljuttatjuk jövő hét vége felé.Bárki,aki segíteni tud ebben,csengessen meg,és a Récseiben át tudom venni az adományt,nyitvatartási időben.Köszönettel:Sanyi
Üdv mindenkinek!
Mivel sajnos vannak visszaélések a segélyezéssel kapcsolatosan,ezért
továbbra is folytatjuk az adományozást,hogy az ismerőseink megkapják,amire
szükségük van.Bárki,aki tud segíteni élelmiszerrel,vagy pénzzel,az hívjon
fel a 205335241-es számon,vagy hozza be a Récsei
centerbe,/14.ker.Istvánmezei út 6./,a bringa boltba.Ha lehet egyeztessünk
időpontot telefonon.Remélem ez az akciónk is ugyanolyan sikeres lesz mint a
múltkori!
Ha van rá módotok,küldjétek el az ismerőseiteknek.
Köszönettelancs Sándor
Úgy döntöttem,hogy az összes használt cuccomat eladom,és az ebből befolyt pénzt,odaadom kolontári ismerősöknek.Van wtb vigo nyergem új,piros vuelta airline 1-es monti felnim párban,van dx agyas 7-es kazettás h.kerekem,gumival,sorral együtt,van egy Hayes sole nyerges e.fékem,hfx 9-es karral,vannak tárcsáim is,van stucni,agyak,külsőgumik,stb.Mindent áron alul adok,hogy mielőbb küldhessek pénzt.akit érdekel valami alkatrész,hívjon.205335241