Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bükk maraton aug.6

- - - - -

• Please log in to reply
303 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Jee, jön az esõ :-)
Megtanulhatnátok már, hogy amelyik maratonra én megyek, ott szakad, vagy legalábbis dagonya lesz.
Sárgumi up. ^^

Akkor tuti voltál Dunamarcin is :D
Ha mátrára is jössz véged, szeretnék már egy szárazat is kipróbálni hogy milyen ;)

Mindegy, Medusa-k megjöttek, elötte 1-2 nappal feldobom a kevlár defektgátlóval egytenben, kipróbálom, káromkodok hogy szárazon milyen; és remélem Bükkön nyeregben tudok átjutni ott ahol ennélkül tolnám...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jee, jön az esõ :-)
Megtanulhatnátok már, hogy amelyik maratonra én megyek, ott szakad, vagy legalábbis dagonya lesz.
Sárgumi up. ^^

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Jó idöre kell készülni és jó idö legyen.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Sárra és esöre készültök?

én nagyon, már egy hete mindennap megnézem az összes idõjárásjelentést. A biztonság kedvéért még az amerikait is megnéztem, mert ugye onnan is jöhet a rosszidõ, kb pont 1 hét alatt ér ide, azt hallottam.
amúgy milyen gumit ajánlotok, ha elõtte 2 napig napi 55mm esõ esik? és ha csak 50? ;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Igen.

Ha sárra készülünk és jó idõ lesz, max enm lesz toppon a gumink. Ha szárazra készülünk és sár lesz, akkor suxx...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Köszi a tippeket! Energia nincs, marad a középtáv! Feltöltött kép
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

És ha letörik a hátsóváltód, akkor átkategórizálnának SS-be...;)

Nana! az max csak a SemiSS kategóriaa lehet ;)

No de térjünk vissza a gumi kérdéshez.... mert egyesek annyi energiát képesek erre a témára áldozni amennyivel simán végig mennének a hosszú távon....:P

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
És ha letörik a hátsóváltód, akkor átkategórizálnának SS-be...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

van singlespeed kategória?

Mi? Sztm nem, nem szokott. S úgy gondolom nem is kell...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
van singlespeed kategória?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Hali!

Jól beparáztam a sár miatt az elõzõ hozzászólások hatására! :scared: Tudnátok vmi megfizethetõ árú (3-4e ft) sárgumit ajánlani? Még sosem használtam kimondott sárgumit. Mi van ha nem sáros a pálya, brutál nehéz tekerni vele?

köszi, parej

Én marcikra ócsó' sárguminak Maxxis Medusát rendeltem (1,8"osat).
Feltöltött kép
2 552,- Ft

Charon: Gratula!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem nehéz, de keskeny és abszolút traktor érzés.

Feltöltött kép
Feltöltött kép

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Hali!

Jól beparáztam a sár miatt az elõzõ hozzászólások hatására! :scared: Tudnátok vmi megfizethetõ árú (3-4e ft) sárgumit ajánlani? Még sosem használtam kimondott sárgumit. Mi van ha nem sáros a pálya, brutál nehéz tekerni vele?

köszi, parej
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Moderáld magad kérlek!

MC Pite:

Párban vagyunk nevezve Charon+Dawn tandemen.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Akik innen jönnek (de nem tudom kik)
K117 Vancsó Viktor 1980 BikemagFórumTeam

Fogalmam sincs ki lehet ez a "csávó", de nem bírja a fölfelét, úgy hallottam! ;) :D

(bocs Charon)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
szerintem lol
ez az idõjárásosdi és érdemes lenne szüneteltetni még a héten.

Járt már valaki azon az új falon ami veri az ördögldalt?
az második emelkedõre gondolok:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Hallottál már a hajtogatható gumikról?

Hallotál már a kevláros gumik áráról, meg hogy az IRC Freedomcross V-Clawom sem olyan? :)

Akik innen jönnek (de nem tudom kik)
K117 Vancsó Viktor 1980 BikemagFórumTeam
K235 Baksa Tamás 1986 BikeMagForumTeam
R97 Csete Sándor 1981 BikeMag Forum Team
R98 Gál Orsolya 1981 BikeMag Forum Team

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Há' szerintem nem fogom vonaton cipelni a külsõket, otthon feldobom a sárgumit (mert 90% hogy kelleni fog) és kész. Persze megvárom hogy elötte mit mondanak, másnem jól becopom ha ne adj isten száraz út lenne... de még mindig jobb száraz úton szarul _haladni_ sárgumival, mint az IRCmmel beragadni...

Hallottál már a hajtogatható gumikról?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Persze, értem én, de azt ugye Te is megérted, hogy elég a verseny napján egy jó kis zuhé (nem kitartó esõ, hanem félórás zápor, mint ami 2004-ben volt a Bükkmarcin pl) és máris lehet dagonyázni a szõlõsdombokon! Semmi értelme a verseny napjáig naponta ezen rágódni, mindig csekkolni az idõjárásjelentést, stb. Be kell dobni a maratonszettbe egy "esõ-csomagot", s ha beüt a ménkõ, akkor sincs nagy gond.

Há' szerintem nem fogom vonaton cipelni a külsõket, otthon feldobom a sárgumit (mert 90% hogy kelleni fog) és kész. Persze megvárom hogy elötte mit mondanak, másnem jól becopom ha ne adj isten száraz út lenne... de még mindig jobb száraz úton szarul _haladni_ sárgumival, mint az IRCmmel beragadni...