Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bükk maraton aug.6

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
303 hozzászólás a témában

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
....jeahhh ezek mind szép dolgok...de milyen buliról van szó drága szívem???...engem még a mai (szredá) napig nem értesítettek semmi szombati mulatságról, sem semmirõl....bár már mexoktam, hogy álltalában nulla infót kapok egy-egy versenyrõl...oszt óóógyam mög...hmmmm....lehet ha a hegy nem megy Mohhamed-hez akkor én hívom fel a Nagy Ádámot...minnyá...oszt gazdagodunk néminemû infóval...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
láncszakadás
küllõtörés
defekt
bokorba belökés © by Don
:)

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Kérném a limitidõ módosítását már most, mégpedig 1,27 km/h haladási sebességre számolva!

After Bükk Maraton témajavallatok avagy "Mi fog besz@rni a versenyen, mire lehet majd fogni a várható balsikert (amúgy mindenki tökéletesen felkészült sportember)":
- gumi
- fék
- váltó
- csapágyak
- limitidõ
- eltévedés
- bukás

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Vintage, te adod a bulit szombat este? Ha esik, akkor megint nem elmarad?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Fááááájöööööööör!
Fel vagyunk pörögve már most. Remélem most is szakadó esõben rajtolunk el és szürkén érkezünk a célba.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...egh én búvár cuccal készülök, valszeg zuhé lészen rendesen, de ne feledjük Obelix szavait "nincs esõ, csak kissé párás levegõ"...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Olyan elõfordulhat hogy 6-án elhalasztják a versenyt az idõjárási körülmények miatt?

Mi már vettünk részt olyan versenyen, amit idõjárási viszontagság miatt a felénél megállítottak. Pedig ez nem MO-on volt, hanem egy igazán komoly világszinvonalú maraton volt.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Rövid- vagy középtávra nevezést vennék.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Annyi sarat nem is lehet rátapasztani egy gépre...

A mostani esõt egyébként simán benyeli a Bükk, a folytatás lesz az érdekes. :-)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

közel 50 Kg-os gépet sztem nem lenne akkora buli.

mit akarsz te végigtolni ami közel 50 kilós???

_rihi_

_rihi_

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
dejó hogy nem indulok... :P
azért a 100 Km-es távon végigvonszolni hegyen-völgyön egy közel 50 Kg-os gépet sztem nem lenne akkora buli.
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________

Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Olyat soha!
Ha fél méter hó esik és -10 fok lesz, akkor is elrajtolunk, mert buliiiiii!

_rihi_

_rihi_

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Olyan elõfordulhat hogy 6-án elhalasztják a versenyt az idõjárási körülmények miatt?
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________

Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nyuszi vagy McFly? :D

Sárgumi részemrõl Black Shark Mud 1.5 tandem edition ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
én neveztem,de nem megyek....inkább itthon pihenek

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Köszi, akkor nem változott a helyzet. Ismét egy saras marcinak nézünk elibe. Akkor igy készülök.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hajnalban abbahagyta, de nagyon párás a levegõ, meg lóg az esõ lába most is :((

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Jelentem olyan 18 óra óta folyamatosan esik, idõnként szakad, most szimplán esik. Majd még jelentek a héten! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi újság a Bükkben? Itt akkora felhõszakadás volt, hogy agyig ért a viz a városban. Gondolom ott is szakadt mint állat!

Na most már lehet aggódni, hiszen csütörtökre és péntekre is esõket jósolnak.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Csak hogy én is hozzászóljak ehhez a sárdologhoz. Akarok venni sárgumát (nem csak Bükk Marcsa miatt), Maxxis Medusát, látom többen javasoltátok az 1,8-ast. De van belõle 1,5-ös is. Az nem lenne jobb? Jobban vágja a sarat. Vagy rosszul gondolom? Melyiket vegyem? Köszi!

Hali!

XC versenyekre 1,5
Marcikra inkább 1,8

Üdv,
Hurka