....jeahhh ezek mind szép dolgok...de milyen buliról van szó drága szívem???...engem még a mai (szredá) napig nem értesítettek semmi szombati mulatságról, sem semmirõl....bár már mexoktam, hogy álltalában nulla infót kapok egy-egy versenyrõl...oszt óóógyam mög...hmmmm....lehet ha a hegy nem megy Mohhamed-hez akkor én hívom fel a Nagy Ádámot...minnyá...oszt gazdagodunk néminemû infóval...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bükk maraton aug.6
Indította
lensver
, 2006. július 11. 11:09
Írta 2006. augusztus 02. - 14:08

vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 02. - 13:49

vendég_unit_*
Írta 2006. augusztus 02. - 13:33

Kérném a limitidõ módosítását már most, mégpedig 1,27 km/h haladási sebességre számolva!
After Bükk Maraton témajavallatok avagy "Mi fog besz@rni a versenyen, mire lehet majd fogni a várható balsikert (amúgy mindenki tökéletesen felkészült sportember)":
- gumi
- fék
- váltó
- csapágyak
- limitidõ
- eltévedés
- bukás
After Bükk Maraton témajavallatok avagy "Mi fog besz@rni a versenyen, mire lehet majd fogni a várható balsikert (amúgy mindenki tökéletesen felkészült sportember)":
- gumi
- fék
- váltó
- csapágyak
- limitidõ
- eltévedés
- bukás
Írta 2006. augusztus 02. - 13:32

Vintage, te adod a bulit szombat este? Ha esik, akkor megint nem elmarad?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 02. - 13:18

Fááááájöööööööör!
Fel vagyunk pörögve már most. Remélem most is szakadó esõben rajtolunk el és szürkén érkezünk a célba.
Fel vagyunk pörögve már most. Remélem most is szakadó esõben rajtolunk el és szürkén érkezünk a célba.
Írta 2006. augusztus 02. - 13:08

...egh én búvár cuccal készülök, valszeg zuhé lészen rendesen, de ne feledjük Obelix szavait "nincs esõ, csak kissé párás levegõ"...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
Írta 2006. augusztus 02. - 12:56

Olyan elõfordulhat hogy 6-án elhalasztják a versenyt az idõjárási körülmények miatt?
Mi már vettünk részt olyan versenyen, amit idõjárási viszontagság miatt a felénél megállítottak. Pedig ez nem MO-on volt, hanem egy igazán komoly világszinvonalú maraton volt.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. augusztus 02. - 12:50

Rövid- vagy középtávra nevezést vennék.
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 02. - 12:23

Annyi sarat nem is lehet rátapasztani egy gépre...
A mostani esõt egyébként simán benyeli a Bükk, a folytatás lesz az érdekes. :-)
A mostani esõt egyébként simán benyeli a Bükk, a folytatás lesz az érdekes. :-)
Írta 2006. augusztus 02. - 12:18

közel 50 Kg-os gépet sztem nem lenne akkora buli.
mit akarsz te végigtolni ami közel 50 kilós???
Írta 2006. augusztus 02. - 11:51

dejó hogy nem indulok... 
azért a 100 Km-es távon végigvonszolni hegyen-völgyön egy közel 50 Kg-os gépet sztem nem lenne akkora buli.

azért a 100 Km-es távon végigvonszolni hegyen-völgyön egy közel 50 Kg-os gépet sztem nem lenne akkora buli.
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 02. - 11:47

Olyat soha!
Ha fél méter hó esik és -10 fok lesz, akkor is elrajtolunk, mert buliiiiii!
Ha fél méter hó esik és -10 fok lesz, akkor is elrajtolunk, mert buliiiiii!
Írta 2006. augusztus 02. - 11:34

Olyan elõfordulhat hogy 6-án elhalasztják a versenyt az idõjárási körülmények miatt?
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 02. - 10:53

Írta 2006. augusztus 02. - 10:47

én neveztem,de nem megyek....inkább itthon pihenek
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. augusztus 02. - 09:23

Köszi, akkor nem változott a helyzet. Ismét egy saras marcinak nézünk elibe. Akkor igy készülök.
Írta 2006. augusztus 02. - 08:29

hajnalban abbahagyta, de nagyon párás a levegõ, meg lóg az esõ lába most is
(

Írta 2006. augusztus 01. - 21:06

Jelentem olyan 18 óra óta folyamatosan esik, idõnként szakad, most szimplán esik. Majd még jelentek a héten!

Írta 2006. augusztus 01. - 20:30

Mi újság a Bükkben? Itt akkora felhõszakadás volt, hogy agyig ért a viz a városban. Gondolom ott is szakadt mint állat!
Na most már lehet aggódni, hiszen csütörtökre és péntekre is esõket jósolnak.
Na most már lehet aggódni, hiszen csütörtökre és péntekre is esõket jósolnak.
Írta 2006. augusztus 01. - 14:27

Csak hogy én is hozzászóljak ehhez a sárdologhoz. Akarok venni sárgumát (nem csak Bükk Marcsa miatt), Maxxis Medusát, látom többen javasoltátok az 1,8-ast. De van belõle 1,5-ös is. Az nem lenne jobb? Jobban vágja a sarat. Vagy rosszul gondolom? Melyiket vegyem? Köszi!
Hali!
XC versenyekre 1,5
Marcikra inkább 1,8
Üdv,
Hurka