Kicsit máshogy alakultak a dolgok, mint ahogy azt terveztem...
Pénteken hajnalban indultunk el Bp-rõl. Kb. du.2-re meg is érkeztünk Gosau-ba, ahol a szállásunk volt.Már útközben sokszor eleredt az esõ és a hõmérséklet sem volt éppen magas. 4-kor irány Bad Goisern, ahol nagy nehezen sikerült átvennem a rajtszámomat...ugyanis még egyszer ki akarták fizettetni a 65 eurót, ami persze már át lett utalva vagy 1 hete. Utána pasta-party meg nézelõdés. A Continental sátránál majdnem ingyen adták a Conti Vapor-t(2 Vapor + 2 lájt belsõ = 35euro), ha cserébe beszolgáltattam volna nekik régi, szar külsõimet. Ha ezt tudom....
Megvártuk a hivatalos megnyitót, elmentuünk pizzázni, majd vissza Gossauba aludni.
Este legnagyobb örömömre megint elkezdett esni!
A rajt hajnal 5-kor volt. Az elsõ sokk ekkor ért. Tegnap este cseréltem láncot és rajt elõtt 20 perccel kiderült, hogy ugrál, mint az állat, mivel a fogsor szarrá van kopva! Régi lánc Gosau-ba, ami 16km... Végülis nem ez volt a legnagyobb gond. A pálya kb.30km után visszatért Bad Goisern-be, addigra fater elhozta a kopott láncot. Gyors csere aztán hajrá! Ekkor még biztos voltam benne h. végigmegyek. Félúton aztán kezdtem érezni, hogy valami nincs rendben a bélmûködésemmel. Enyhén telítõdtem gázokkal...aztán az utolsó lejtõn már nem bírtam tovább...muszáj volt egy kis kitérõt tennem...pont jókor jött az a farakás.
Az elsõ kör végén elkezdett szakadni az esõ. Alapból volt kb 15 fok, így esõben meg már 10 se. Én voltam az utolsó aki elindult a második körére, mögöttem mindenki kiállt.
Én is csak a kis kör végéig bírtam. 1000m felett esõben olyan szinten szarráfagytam, mintha minimum tél lett voltna. Izmaim teljesen lemerevedtek, pedig hosszú naciba nyomtam + megint rám jött a bélgörcs. Szemüvegbe alig láttam valamit, anélkül meg nem bírtam gyorsan menni, V-fék alig fogott, a telóm(RST) nagyon durván beállt, kb. 1 centit mozgott ki a 7-bõl. Sajnos így túl sok idõt vesztettem, és mivel az esõ sem állt el, nem értem volna el idõben a következõ limitpontot, szal 138km után kiálltam... A legbosszantóbb hogy igazán még el sem fáradtam. Ha nincs liyen moslék idõ, egész biztos végigmegyek.
(folyt.köv.)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Started by
adamm
, 2003. June 02. 22:25
Posted 2004. July 12. - 16:03

Posted 2004. July 12. - 15:30

Posted 2004. July 12. - 15:24

Uhh, ez tényleg kínos, kimegy az ember messzibe, és az idõjárás keresztûl húzza a számításait.
Sajnos az Alpokban nyáron is elõfordul egy-egy kisebb havazás, mégha eddig el is kerülte a maratonokat.
Idehaza viszont szép idõ volt, egy kicsit fújt a szél néha, de semmi vészes, Kékesen is gyönyörû idõnk volt.
Posted 2004. July 12. - 15:15

Posted 2004. July 12. - 15:14

Posted 2004. July 12. - 15:07

Posted 2004. July 12. - 15:00

;D ;D Hehhe, csönd van nagyon.
Részemrõl ide irok, bár lesz olyan, ami nemcsak ide kapcsolódik.
A hétvége úgy látom egész részen ilyen szarra sikeredett. A Dolomiti Superbike-ot lefújták, pontosabban: elindultunk 3,000-en, de ebbõl csak azok teljesitettek, akik a legrövidebben indultak. Ugyanis odafönt elõbb az esõ zuhogott, majd durva hóesés indult meg egy-két hegyen, máshol jégesõ esett! Ilyen viszonyok között a rendezõk nem akarták, hogy bárki is továbbmenjen, igy mindkét hosszabb távról visszahivták az emberkéket. Mert bizony akadt olyan ironman, aki a 14.km-nél elfordult balra a hosszúra, abban a szakadó, jéghideg esõben! Én személy szerint csak 29km-t tekertem és enyhébb fagyási sérülésekkel álltam ki a pár fokos hõségben. Reggel tizkor már az ágyban vacogtam egy takaró alatt, és csak elfagyott végtagjaim meg eldobált csuromsár ruháim bizonyitották, hogy 8-kor elrajtoltam valahonnan. ;D
Hallom nálatok is hasonlók voltak? Azért ez durva idõ. A szervezõk azt mondták, hogy ilyen még a maraton tiz éves pályafutásában sosem fordult elõ.
Ahhoz, hogy valaki ilyen vagy hasonló idõben lenyomjon 110km-it, igazán elszánt és edzett embernek kell lenni, aki nem MO forró nyaraihoz szokott! (nem is beszélve a 220ról). Pár havas kép a versenyrõl:
http://www.dolomitis...4&ResultID=1344
Kintlétünk alatt (Dolomitokban) végig 5-12 fokos hideg volt!
Részemrõl ide irok, bár lesz olyan, ami nemcsak ide kapcsolódik.
A hétvége úgy látom egész részen ilyen szarra sikeredett. A Dolomiti Superbike-ot lefújták, pontosabban: elindultunk 3,000-en, de ebbõl csak azok teljesitettek, akik a legrövidebben indultak. Ugyanis odafönt elõbb az esõ zuhogott, majd durva hóesés indult meg egy-két hegyen, máshol jégesõ esett! Ilyen viszonyok között a rendezõk nem akarták, hogy bárki is továbbmenjen, igy mindkét hosszabb távról visszahivták az emberkéket. Mert bizony akadt olyan ironman, aki a 14.km-nél elfordult balra a hosszúra, abban a szakadó, jéghideg esõben! Én személy szerint csak 29km-t tekertem és enyhébb fagyási sérülésekkel álltam ki a pár fokos hõségben. Reggel tizkor már az ágyban vacogtam egy takaró alatt, és csak elfagyott végtagjaim meg eldobált csuromsár ruháim bizonyitották, hogy 8-kor elrajtoltam valahonnan. ;D
Hallom nálatok is hasonlók voltak? Azért ez durva idõ. A szervezõk azt mondták, hogy ilyen még a maraton tiz éves pályafutásában sosem fordult elõ.
Ahhoz, hogy valaki ilyen vagy hasonló idõben lenyomjon 110km-it, igazán elszánt és edzett embernek kell lenni, aki nem MO forró nyaraihoz szokott! (nem is beszélve a 220ról). Pár havas kép a versenyrõl:
http://www.dolomitis...4&ResultID=1344
Kintlétünk alatt (Dolomitokban) végig 5-12 fokos hideg volt!
Posted 2004. July 12. - 14:51

Posted 2004. July 01. - 15:41

Halkan jegyzem meg, hogy ismerek 1-2 csókát, aki pl. 11. lett a Duna maratonon és ott a 100Km-en 6 óra felett ment, és a 200asok úgy mentek el mellete, hogy azt hitte, hogy éppen áll.
Szóval még kéne tapasztalatot gyûjtened, szerintem.
De nagyon drukkolok neked !
üdv: MARCI
Szóval még kéne tapasztalatot gyûjtened, szerintem.
De nagyon drukkolok neked !
Posted 2004. July 01. - 11:39

Hoppá! Lehet h. nem is indulhatok! Az online nevezést visszadobta, mer nem vagyok még 19! A zsé viszont elment... no nem baj...lesz ami lesz. 
Kb. 16 órám van h. végignyomjam. Tavaly Bogár a 100on 5órán belül volt, én modjuk megyek 7et. Második körben úgyis meg leszek halva...ronthatok még 2 órát. Szerintem meglesz, elég sokat készültem rá.

Kb. 16 órám van h. végignyomjam. Tavaly Bogár a 100on 5órán belül volt, én modjuk megyek 7et. Második körben úgyis meg leszek halva...ronthatok még 2 órát. Szerintem meglesz, elég sokat készültem rá.
Posted 2004. June 30. - 20:54

Kissé lájtosabb tempóval, folyamatosan kajálva szerintem meglesz.
LÁJTOSABB TEMPÓÓÓVAL? :

Ne érts félre, nem gúnyolódom rajtad, csak épp kicsit kételkedem. Viszont drukkolok, hogy sikerüljön, és minden tiszteletem a tied lesz, ha megcsinálod. Figyelni fogom a topikot, majd ird meg, hogy sikerült!
Mi közben a Dolomitokban nyomjuk a maraton km-eit, de azért gondolunk rátok, Salz.-iakra.
Jó maratonozást nektek, aztán várjuk ide az élménybeszámolókat!
Posted 2004. June 30. - 17:12

Általában a szervezõ nevén van a számla, remélhetõleg itt is. Kérdezd meg emailben, ha biztosra akarsz menni, de szerintem nyomd be simán így, ha jó a számlaszám, akkor úgyis tökmindegy:
Mountainbike Club Salzkammergut
Az HU20 1204 6119 0043 0127 0010 0002 egy nemzetközi IBAN szám, az elsõ 4 karakter nem ekll, a maradék 32 szám a magyar GIRO számlaszám, amire utalhatod a lovettát.
12046119 - 00430127 - 00100002
A 200-hoz sok sikert, 17-18 évesen nem gyenge teljesítmény szintidõn belül teljesíteni a 200at.
Azért nem fogadnék rá, hogy ez csak így elsõre sikerül,de azért hajrá!
Mountainbike Club Salzkammergut
Az HU20 1204 6119 0043 0127 0010 0002 egy nemzetközi IBAN szám, az elsõ 4 karakter nem ekll, a maradék 32 szám a magyar GIRO számlaszám, amire utalhatod a lovettát.
12046119 - 00430127 - 00100002
A 200-hoz sok sikert, 17-18 évesen nem gyenge teljesítmény szintidõn belül teljesíteni a 200at.
Azért nem fogadnék rá, hogy ez csak így elsõre sikerül,de azért hajrá!
Posted 2004. June 30. - 09:34

Versenyeredményeim...ööööö...hát maratonon voltam már 3. meg 4. is....persze nem összetettben.
Jövõre érettségizek, nem fog túl sok idõ jutni az edzésekre, szal most kell bevállalnom a 200ast!
Egyébként meg arra megyek h. szintidõn belül beérjek. Kissé lájtosabb tempóval, folyamatosan kajálva szerintem meglesz.
Mellesleg nem sikerült a nevezés...aszongya a rájfájzenes ember h. az átutaláshoz kéne a számlatulajdonos neve is. A salzkammergut lapján meg csak ennyi van: "Forint átutalási számlaszám: HU20 1204 6119 0043 0127 0010 0002"
5let?????
Jövõre érettségizek, nem fog túl sok idõ jutni az edzésekre, szal most kell bevállalnom a 200ast!
Egyébként meg arra megyek h. szintidõn belül beérjek. Kissé lájtosabb tempóval, folyamatosan kajálva szerintem meglesz.
Mellesleg nem sikerült a nevezés...aszongya a rájfájzenes ember h. az átutaláshoz kéne a számlatulajdonos neve is. A salzkammergut lapján meg csak ennyi van: "Forint átutalási számlaszám: HU20 1204 6119 0043 0127 0010 0002"
5let?????
Posted 2004. June 29. - 15:40

SUSNYÁS_TED:
Mondanál valamit eddigi versenyeredményeidrõl ??
Én tavaly csak a 100Km-en voltam, de az se olyan, mint Magyarországon egy kb. 100Km-es maraton táv.
Amikor pl. leküldenek a tóhoz, onnan 1000m mászás következik, végig kistányéron kb 1 órán át. A végén olyan meredek az ASZFALT, hogy 20-32 áttétellel nem birtam feltekerni. Itthon hol készülsz fel ilyen mászásokra ? Kezd idén a 100Km-el, és ha az röhögve megy, jövõre már jöhet a 200-as is.
Csak jót akarok neked !
Mondanál valamit eddigi versenyeredményeidrõl ??
Én tavaly csak a 100Km-en voltam, de az se olyan, mint Magyarországon egy kb. 100Km-es maraton táv.
Amikor pl. leküldenek a tóhoz, onnan 1000m mászás következik, végig kistányéron kb 1 órán át. A végén olyan meredek az ASZFALT, hogy 20-32 áttétellel nem birtam feltekerni. Itthon hol készülsz fel ilyen mászásokra ? Kezd idén a 100Km-el, és ha az röhögve megy, jövõre már jöhet a 200-as is.
Csak jót akarok neked !
Posted 2004. June 29. - 07:18

Posted 2004. June 28. - 15:52

Holnap nevezek!
Na akkor ki tart velem a hosszú távon?
Kicsit emeltek a szintkülönbségen... 7296m, a táv viszont "csak" 203km!
Na akkor ki tart velem a hosszú távon?
Kicsit emeltek a szintkülönbségen... 7296m, a táv viszont "csak" 203km!
vendég_Berger_*
Posted 2004. June 18. - 19:26

Szia Thommey!
Csak most hallottam, hogy milyen dõzsölésben lesz részetek a Trophy elött!
2005-ös KTM bemutató all inclusive 8)
de azért én is ott leszek!
Csak most hallottam, hogy milyen dõzsölésben lesz részetek a Trophy elött!

2005-ös KTM bemutató all inclusive 8)
de azért én is ott leszek!
Posted 2004. June 18. - 15:12

Üdv Mindenkinek!
Aki nagyon beleszerelmesedik Ausztriába, az itt folytathatja a túrázást.
Mountainbike túrák Ausztria különbözõ régióiban helyi profi idegenvezetõvel. Info: 70/385-9238, bike@vodafone.hu
Két haverom volt és tisztára odáig vannak. Általában hosszú hétvégéket szervez az iroda.
Üdv:
Irvine
Aki nagyon beleszerelmesedik Ausztriába, az itt folytathatja a túrázást.
Mountainbike túrák Ausztria különbözõ régióiban helyi profi idegenvezetõvel. Info: 70/385-9238, bike@vodafone.hu
Két haverom volt és tisztára odáig vannak. Általában hosszú hétvégéket szervez az iroda.
Üdv:
Irvine
Posted 2004. June 12. - 21:17

Posted 2004. June 11. - 22:55

Mászások tekintetében mire számítsak?
Olyan mint a kõszegi verseny v. mint pl.szilvásváradi?
Olyan mint a kõszegi verseny v. mint pl.szilvásváradi?