az ertelmet nem latom az ilyen bringaknak bringazasi szempontbol.
úgy nincs, ne is keresd
moto gp-n sem jellemzõ a fat boy...
az ertelmet nem latom az ilyen bringaknak bringazasi szempontbol.
Ha részletesebb választ szeretnél, fejtsd ki, mire vagy kíváncsi .
Novatec 4:1 clookos változata nem tudom van -e nekem 6csavaros van QR15 verzióbanfatbike? zsír! eszetlen nagy móka lehet!
ha már itt vagyok, kérdezek is:
centerlock tárcsa fogadására xtr agyakon kívül mit érdemes még venni?
létezik olyan elsõ agy, ami tud qr9/15/20mm átalakítást centerlock-al együtt? a hátsó sima qr9/135mm lenne. köszi!
szerinetem a gyorszár/15/20 mm-es tengely egyszerre kicsit sok
a DT-nek is átalakíthatók az agyai, szerintem keresgélj azok közt is
szerinetem a gyorszár/15/20 mm-es tengely egyszerre kicsit sokha már itt vagyok, kérdezek is:
centerlock tárcsa fogadására xtr agyakon kívül mit érdemes még venni?
létezik olyan elsõ agy, ami tud qr9/15/20mm átalakítást centerlock-al együtt? a hátsó sima qr9/135mm lenne. köszi!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
a kerdesem meg mindig ua
You can never have "enough" bikes.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
félve kérdezem, de talán ide tartozik: az agyaknál a tárcsafelfogatási sík (beszéljünk mondjuk 6 csavaros agyakról) mennyire ûberhalálpontosan azonos helyen van a váz papucsaihoz képest?
tehát ha azt tervezném, hogy két kerékszettet szerválok egy bicóhoz (aszfaltos+terep), és nem akarnék a gumikkal bajlódni, esélyes, hogy tudom cserélgetni, vagy felejtsem el?
mechanikus tárcsafékeim vannak, szóval talán van némi tartalék.
aztán tovább finomítanám a kérdés: full azonos agyaknál gondolom több az esély a jóságra, de reménykedhetek különbözõ gyártóknál is?
netán van, aki ugyanígy több kereket cserélget?
Hali
Nekem már volt rá precedens h kereket cseréltem barátommal, és minden gond nélkül belement a féknyeregbe a tárcsája. Nekem Novatec, neki meg Da Bomb agyai vannak, és 6 csavarosak.
De szerintem jobban jársz ha ugyan olyan agyakkal szerelt kereket veszel.
félve kérdezem, de talán ide tartozik: az agyaknál a tárcsafelfogatási sík (beszéljünk mondjuk 6 csavaros agyakról) mennyire ûberhalálpontosan azonos helyen van a váz papucsaihoz képest?
tehát ha azt tervezném, hogy két kerékszettet szerválok egy bicóhoz (aszfaltos+terep), és nem akarnék a gumikkal bajlódni, esélyes, hogy tudom cserélgetni, vagy felejtsem el?
mechanikus tárcsafékeim vannak, szóval talán van némi tartalék.
aztán tovább finomítanám a kérdés: full azonos agyaknál gondolom több az esély a jóságra, de reménykedhetek különbözõ gyártóknál is?
netán van, aki ugyanígy több kereket cserélget?