Valahonnan lehet jóárú zöld küllõt szerezni? 292mm-es hosszban kellene...
erdõben ?
bár nem kéne bántani, meg 50k az eszmei értéke, annyira nem occsó
de komolyabban, mióta nincs b+, nehezebb a dolog
Valahonnan lehet jóárú zöld küllõt szerezni? 292mm-es hosszban kellene...
és a legtutibb módszer, ha gyalogolsz, mint az állatok
Ez pontosan olyan dolog mint az autókra szakosodott tolvajok. Nem riadnak vissza semmitõl és pontosan tudják, hogy mi mennyit ér a bringákon, jobban mint egy két tulaj. Ha ellopja a Thomson csövet akkor nyomott áron könnyedén túlad rajta és még úgy is sokat fog rajta csak, hogy a példánál maradjunk. Aki kereket megy lopni (bár ebbõl szerintem is kevés van, inkább viszi az egészet) annál biztos van mindenféle spec szerszám akárcsak az autótolvajoknál, pláne a kommersz ötszögletû és hasonló kötõelemekhez valókból. Nem biztos, hogy tovább sétál, ha nagyon kell neki. A gyors kötözõ pedig továbbra is gány... csak hamis biztonságérzetet ad semmi mást.
Értékes bringát csak jó lakattal, rövid idõre szabad ott hagyni, de inkább annyira sem.... Szerintem
vitatkoznek. Szerintem senki nem indul el ugy otthonrol hogy "en ma biciklikereket fogok lopni, milyen szerszamokra lesz szuksegem?". A kerek lopas megkockaztatom 99%-ban alkalom szulotte dolog, ranez a tibor, hopp ez nyithato, es mar viszi is. Ha ranezesre barmilyen lopasgatlo dologgal van rogzitve a kerek, mar fordul is el, nem vesztegeti az idejet, van eleg mas celpont a varosban. Szoval ilyen szempontbol az otszogletu kulcsos, az imbuszos vagy a komplikaltabb (pl Pitlock, Pinhead) megoldasok gyakorlatilag ugyanazt a hatast erik el, es szerintem a kabelkotegelovel rogzitett verzio sincs tulzottan lemaradva toluk.
Az (a rohadek tetves goreny) aki elindul otthonrol biciklilopas celjabol, az tenyleg viszi az erovagot, de o meg komplett bringara megy. Es mivel az ilyenek nagy resze nem tudja hogy mennyit er egy thomson nyeregcso a rajta levo Selle Italia nyereggel es hogy azt megeri egy sima 5os imbusszal eltavolitani. Azt inkabb egy hozzaerto, bringaszereto tudja csak, aki viszont nem fogja ellopni.
Szoval en csak azt mondom hogy minden ilyen 2mp alatt kezzel nyithato dolgot kell szamuzni a varosi bicajrol, plusz kell egy jo lakat, es akkor nagyjabol jok vagyunk.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ez jónak néz ki, köszönöm!
Mennyi lehet másodpercekben mérve a különbség egy gyors záras kerék kiszedése és anyás kiszedése között? 30?
lakatolásnál zárd le a hátsó kereket a hátsó hárömszög között, az elsõnél pedig tegyél gyorskötözõt a gyorszár karjáraIgen, kicsit tartok tõle.
Köszönöm!
bbb-nek van imbuszos gyorszár szettje
ilyen
BBB BQR-03 Wheelfixed | Kiegészítõk | Gyorszár | Szett
nem occsó, de legalább nem kell szerelgetni. (mondjuk anyag + munkadij kb. az átlkitás sem olcsóbb)
Igen, kicsit tartok tõle.
Köszönöm!
Csak a tengelyt kell kicserélni. Nem egy komoly költség.
De ez miért jó neked ? Félsz, hogy kilopják a kereked ?