Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ponthogy az agyakat nem kéne fixálni. egy ipari csapágyas aggyal kevesebb a probléma. 50 ezerbe sztem belefénre egy DT agypár is. vagy akár kicsit hozzátszel és van egy komplett mavic vagy DT kereked.
a felni szerintem eléggé versenyzõs fajta, szóval ne mindennapos használatra szánd!

itt nézd meg

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

adam-85

adam-85

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Mi a véleményetek az alábbi szettrõl (elsõsorban ufo felnirõl tud vki vmit mondani?)?
xtr agyak, dt revo 2-1,5 küllõk, sun ufo felnik
63 kghoz mérve...Az agyakat leszámítva a többi még nem fix, csak tervezek...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az, hogy angolországban mi van, az egy dolog. Kis ország, kis pénz, kisbringapiac. Van 2-s fekete Champion, 100 pengõ forint feletti árban, oszt kész.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lofas... akarommondani csudat.

2-1.8as comp is van, mi csak azt hasznalunk.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
feketébõl csak champion van, nem? az a sima kettes.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

DT-bõl csak Champion van feketében - horror árban, Sapim egyáltalán nincs. A Probike-ban meg legutolsó információim szerint Mach1-et használnak.

a champion a legolcsobb kullo. nem competitiont akartal irni?

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

igen, köszi szépen,. de nem sima fekete kellene, hanem huzott 1.5-1.8-as vagy 1.5-2-es. nem feketében sem tartanak mindenütt, feketében pedig még nem láttam, pdig azonnal vettem volna 72-t.
amugy a hibike.de oldalon van dt, lehet is rendelni tõlük, és korrektek meg minden, de ennyi küllõt egészen egyszerûen nem éri meg hozatni.

nekem egyenlõre össz. 1 darab kéne, mert kiszakadt egy a kerekembõl (Tune - Dt 1.5-2 - CR17 :) ), de akkor valszeg pótolom majd valami mással egyenlõre.
Úgy néz ki viszont hogy télen építek 2 tárcsás kereket, abba is csak jó lenne ezeket rakni. Ha elszánom magam, akkor rendelhetnénk együtt, mert akkor nekem is kéne 64db.
Két kérdés gyorsan:
- XC/maraton-ra milyen tárcsás agyat? Lehetõleg ne CK árban legyen, annyit most nem szánnék rá. AC kiesik, valami tartósat szeretnék. A súly nyilván fontos (nagyon). :)
- <60kg-hoz tárcsás kerékhez bevállalható a 2-1.5 küllõ?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
DT-bõl csak Champion van feketében - horror árban, Sapim egyáltalán nincs. A Probike-ban meg legutolsó információim szerint Mach1-et használnak.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
akkor rendeljetek kakukkal együtt;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen, köszi szépen,. de nem sima fekete kellene, hanem huzott 1.5-1.8-as vagy 1.5-2-es. nem feketében sem tartanak mindenütt, feketében pedig még nem láttam, pdig azonnal vettem volna 72-t.
amugy a hibike.de oldalon van dt, lehet is rendelni tõlük, és korrektek meg minden, de ennyi küllõt egészen egyszerûen nem éri meg hozatni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
csuporka, nem sima fekete dt kell robnak és kakukknak, hanem 1.5-2.0-s. olyan pedig nem bizots hogy van mindenhol, sõt..

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Hü, most ugrott be csak sorry, a probike-ban (nem, nem vagyok részvényes náluk :) ) bizti van fekete küllö, multkor egy barátom bringáját füzték ujra és kérdezték hogy feketét vagy normálisat akar...csak nem tudom milyen márkáju..
Esetleg ha még sem lenne náluk, akkor a procross-ban is rákérdezhetsz, én ott vettem a bicajomat, tehát lehet hogy tartanak hozzá valo küllõt..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

van minimális esély arra, hogy találok itthon 1.5-2.0-ás DT küllõt, ami ráadásul fekete? :(

ugyanilyet keresek én is, egyenlõre sikertelenül.

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás

van minimális esély arra, hogy találok itthon 1.5-2.0-ás DT küllõt, ami ráadásul fekete? :(

www.biker.hu => sapim küllõk. bár nem tudom van-e feketében...

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Szerintem van, nekem az van a bringámon ( DT champion, 2mm és fekete is ) bár igaz hogy gyárilag ezt kaptam hozzá, de ha már az osztrákoknál van (KTM bringa...) , akkor csak akad nálunk is...:chin:

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mavic X221 CC-re, 60 kghoz megfelel?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
es sokna csak azt irjak hogy kiprobaltak, ergo hogy lehet valamirol is velemenyt mondani, ha csak kiprobaltad, legalabbis rendes velemenyt nem az biztos

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás

off
a testbikeot felejsd el, hulyeseg, inkabb itt kerd ki a velemenyeket, minthogy onnan.
on

csatlakozom. Az én bringámra (author versus) azt írta egy srác hogy egy rakás szar mert két hónap után nehéz volt tekerni :wtf: ... mai napig nem értem.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
off
a testbikeot felejsd el, hulyeseg, inkabb itt kerd ki a velemenyeket, minthogy onnan.
on