Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

...bocs h megint beleugatok, csak az ésszerûséget próbálom keresni...

Ne akarj racionalitást keresni egy olyan hobbyban, amire annyit költesz, amennyit nem szégyelsz. :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ha nem versenyzel, vagy csak épp edzel, akkor minek olyan könnyû, és ergo sérülékeny kerék? szerintem elég versenyre feldobni azokat, és akkor még meg is lepõdsz h milyen jól megy most.
bocs h megint beleugatok, csak az ésszerûséget próbálom keresni.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
:) boccs de elég "vicces lehetett" gondolom te annyira nem örültél neki...

Konásjózsi

Konásjózsi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Egy esés közben lett elintézve a felni ugyhogy tulajdoképpén az én hibám. De nem volt azért olyan nagy esés szal szertintem ki kellett volna bírnia. Annyi volt az egész hogy belementem egy viszonylag mély keréknyomba huszonvalamennyivel és kijönni már nem igazán sikerült.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
ez kb olyan mint ahogy a marzo adja meg a súlyadatokat.../nyak nélkül:) +300g/ csak ezesetben nem ien drasztikus a súlykülönbség...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

a kerékszetteknél és az agyak gyári adatainál gyorzásras súlyról beszélünk????

általában nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
a kerékszetteknél és az agyak gyári adatainál gyorzásras súlyról beszélünk????

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
jajó akkor boccs... tárcsásból nekem most sun ds1xc-dt 2-1.5-2 -am.classic lesz.. mondjuk elõre nemvettem énhüje új felnit és a ritcheyit fûzettem be:s amúgy szépen elintézted..h sikerült ezt összehozni? mer még ha ugrálnál megérteném...

Konásjózsi

Konásjózsi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Konásjózsi

Konásjózsi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Hope Pro II agyak+XC717 1665grammra jön ki de sima 2-es DT-vel. 1.8-assal már simán 1600alatt vagy és kijössz ~85k-ból

@Gyurri87 itt a tárcsás OCR felnirõl volt szó:)Mellesleg nekem is volt és chips alakban végezte talán még képet is találok róla...

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
hát nekem is vtak ritchey pro felnivel fûzött kerekeim de nemigen kellett centírozni...8as nem volt benne csak nagyon pici de az is a fellazult küllõk miatt...igaz a ritchey felnik fékezõfelülete nem a legjobb még avid rw2es v koolstoppal sem..de erõsségükre igazán nem lehet panasz...a mavic 717es felnije sokkal gyengébb azoktól, bár súlyban is ráver vagy 60gr-ot..de ha nemgyilkolod azok is /hiába "versenyfelnik"/ sokáig kifognak szolgáni..maxa fékezõfelülete kopik el...

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
segítsetek számolni :)
ki lehet hozni jó minõségû, könnyû (1600gr körül, inkább alatt), tárcsás kereket (e+h) 100e Ft alatt?
a DT 240s + XR4.1 Németo-ból ~120e körül van, a Crossmax SL is nagyjából ennyi itthon használtan. Szeretném ha kicsit olcsóbban kijönne.
könnyû vagyok, nem amortizálok kerekeket, a Tune agyamat is 3. éve nyúzom, és semmi baja :)

Konásjózsi

Konásjózsi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Van itthon egy régi 317-esem nekem is 395 gramm szóval még csak nem is nehezebb.És egyszer sem sikerült nyolast tennem bele csak küllõt kiszaggatni belõle:D

A sima XC717 elõdje az 517, az XC717 Disc elõdje pedig az X317 Disc.

purge4

purge4

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

igen,volt rock pro és egy ocr pro.azokat kellett centrírozni,ezekhez hozzá sem kellett eddig nyúlni ;) egyébként tárcsásak
a 317 szvsz a 717 elõdje,kicsit nehezebb max

Tudomásom szerint a 717 elõdje az 517 volt. Azért a kettõ között (317 vs. 717) van egy kevés különbség. (maxtal, hegesztés-, köszörülés szintjén)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
igen,volt rock pro és egy ocr pro.azokat kellett centrírozni,ezekhez hozzá sem kellett eddig nyúlni ;) egyébként tárcsásak
a 317 szvsz a 717 elõdje,kicsit nehezebb max

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mármint a ritchey felnik után? tehát mondjuk a mavic 371 megéri az árárt? nyolcast ugye nem lehet könnyen beletenni?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nekem elõl xc 717 van,hátul 317 és a Ritchey-ek után ég és föld

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Köszi!

Ennyire versenyes felni az ufo? nem csak versenykereket akarok építeni! és a mavic 717? bár az meg picit drágább:)

viszont nem egyszezonos...és bár ufom nem is volt nem is lesz, de sztem egy nagyságrenddel erõsebb a 717
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adam-85

adam-85

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Köszi!

Az agyak már tuti xtr-ek lesznek, úgy hallottam hogy nagyon tartós darabok, ha nem sarazom össze (meg picit olcsóbban hozzájutok).
Ennyire versenyes felni az ufo? nem csak versenykereket akarok építeni! és a mavic 717? bár az meg picit drágább:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Mi a véleményetek az alábbi szettrõl (elsõsorban ufo felnirõl tud vki vmit mondani?)?
xtr agyak, dt revo 2-1,5 küllõk, sun ufo felnik
63 kghoz mérve...Az agyakat leszámítva a többi még nem fix, csak tervezek...

Az UFO felni az egyik legkönnyebb (vagy a legkönnyebb :chin: ) felni, kizárólag versenycélokra. Ha kell neked, vedd meg...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.