Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
thez: én iy ilyesmit keresek (vagy 2-1.5-2) de nem nagyon van. és gyalogkakukk is ilyet keres :) meg még ebben a topicban volt ember, aki ilyet keresett.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
köszi:)
az alapoknál kezdem, így kemény 3 helyet kell felhívnom...(DT MACH és SAPIM forgalmazókat..:))
remélem sikerrel járok, kéne könnyû kerék.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
nagyon helyes..lényeg h elszánt legyen az ember..és kitartás!!:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
holnap derül ki minden..:)
mindehol körülnézek, kitalálok valamit.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
hát elvétve lehet még akad..néztem de a forgalmazók oldalán nemtaláltam h hoztak vna:(....pedig egyik csapattársam két éve fekete 2-1.5-2es dt revo val fûzetett kereket...mindenesetre ha találsz vhol szólj mer én is szívesen beruháznék...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
2-1.8-2mm-es fekete küllõk létezhetnek itthon? fûzött mostanág valaki ilyenekkel? vagy ne is számítsak rá?:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
most hogy igy beszélgettek, utánanéztem, hogy a kerekem milyen nehéz.
huha.
komoly 795/1250 grammot igér a gyártó :)
ahhoz képest, hogy sima (valószinüleg 340-es) hügi agyak és 24mm széles bontrager felnik vannak, amik ráadásul UST-sek is, nem is rossz teljesítmény :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
nekem se versenycélokra van amclassic agyba fûzött kerekem.. mindennapos használatra...városban tekergésmeg terepen...nekem nics külön verseny kerékszett építve...eddig lekopogom semmi baja..bár azért óvatosabban bánok velük...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ok ezt mondták már párszor, és én is így gondolom, csak nekem úgy tünik ésszerûnek, h amíg bénázok, vagy lazán eddzek, addig nem kell a világ legkönnyebb kerekével tolni. ezek a kerekek országúti súlyban és kb akkora erõsségben is vannak. gondolj bele h mennyit bír. olyan mint a maxxis 42a-s keveréke. tapad mint a barom, csak 2-3 kemény sziklás lefele, és már a szöveten gurulsz. azért egy kerék kicsivel húzósabb.

on

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

...bocs h megint beleugatok, csak az ésszerûséget próbálom keresni...

Ne akarj racionalitást keresni egy olyan hobbyban, amire annyit költesz, amennyit nem szégyelsz. :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ha nem versenyzel, vagy csak épp edzel, akkor minek olyan könnyû, és ergo sérülékeny kerék? szerintem elég versenyre feldobni azokat, és akkor még meg is lepõdsz h milyen jól megy most.
bocs h megint beleugatok, csak az ésszerûséget próbálom keresni.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
:) boccs de elég "vicces lehetett" gondolom te annyira nem örültél neki...

Konásjózsi

Konásjózsi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Egy esés közben lett elintézve a felni ugyhogy tulajdoképpén az én hibám. De nem volt azért olyan nagy esés szal szertintem ki kellett volna bírnia. Annyi volt az egész hogy belementem egy viszonylag mély keréknyomba huszonvalamennyivel és kijönni már nem igazán sikerült.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
ez kb olyan mint ahogy a marzo adja meg a súlyadatokat.../nyak nélkül:) +300g/ csak ezesetben nem ien drasztikus a súlykülönbség...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

a kerékszetteknél és az agyak gyári adatainál gyorzásras súlyról beszélünk????

általában nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
a kerékszetteknél és az agyak gyári adatainál gyorzásras súlyról beszélünk????

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
jajó akkor boccs... tárcsásból nekem most sun ds1xc-dt 2-1.5-2 -am.classic lesz.. mondjuk elõre nemvettem énhüje új felnit és a ritcheyit fûzettem be:s amúgy szépen elintézted..h sikerült ezt összehozni? mer még ha ugrálnál megérteném...

Konásjózsi

Konásjózsi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Konásjózsi

Konásjózsi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Hope Pro II agyak+XC717 1665grammra jön ki de sima 2-es DT-vel. 1.8-assal már simán 1600alatt vagy és kijössz ~85k-ból

@Gyurri87 itt a tárcsás OCR felnirõl volt szó:)Mellesleg nekem is volt és chips alakban végezte talán még képet is találok róla...

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
hát nekem is vtak ritchey pro felnivel fûzött kerekeim de nemigen kellett centírozni...8as nem volt benne csak nagyon pici de az is a fellazult küllõk miatt...igaz a ritchey felnik fékezõfelülete nem a legjobb még avid rw2es v koolstoppal sem..de erõsségükre igazán nem lehet panasz...a mavic 717es felnije sokkal gyengébb azoktól, bár súlyban is ráver vagy 60gr-ot..de ha nemgyilkolod azok is /hiába "versenyfelnik"/ sokáig kifognak szolgáni..maxa fékezõfelülete kopik el...