Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:39
Írta 2006. november 04. - 23:06
de csúnya! ilyet nem aggatnék fel a gépemre, még akkor se ha jó. bár nem sok jót nézek ki belõle... bár ha jobban meggondolom a középsõ kereszt fûzés még lehet h hasznos a hajtás szempontjából. (ja vagy az azért van ott )
Írta 2006. november 04. - 21:01
Ástam 1 képet a szájklingnyúzról. Sztem elég retardált szerkezet. Hajtásoldalon úgyis bazi laposan állnak a küllõk, minek tovább rontani a helyzetet? (Bocs a méretért, nemtom hogy kell indexképet beszúrni)
Írta 2006. november 04. - 14:42
akkor lehet h régebbi újságban volt mert én még csak ettõl az évtõl vettem.
minden esetre érdekes lehet.
minden esetre érdekes lehet.
Írta 2006. november 04. - 14:40
ez már volt egyszer az újságban is. a normál két küllõperem közt van még egy, viszonylag nagy lyukkörátmérõjû. érdekes. de szépnek semmiképp nem mondható és értelmét se túlságosan látom...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. november 04. - 14:08
még nem, de ha belinkeled akkor látni fogjuk. (a 3 küllõperemnek mi értelme van?)
Írta 2006. november 04. - 00:21
es az fsa harom kulloperemes agyat lattatok mar?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. november 03. - 23:39
vazze. milyen érdekesség (nekem legalábbis)
Xentis Kappa Carbon monti kerék
tárcsafékes. négy nagy karbon "küllõ" van benn. tök érdekes.
1640 gr a pár. kíváncsi lennék mit bír.
ha érdekel valakit, tolok róla képet
mert szép
jah:
www.xentis.com
Xentis Kappa Carbon monti kerék
tárcsafékes. négy nagy karbon "küllõ" van benn. tök érdekes.
1640 gr a pár. kíváncsi lennék mit bír.
ha érdekel valakit, tolok róla képet
mert szép
jah:
www.xentis.com
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. november 03. - 23:23
Írta 2006. november 03. - 22:11
Írta 2006. november 02. - 20:41
...Most pont olyan, hogy kivéve picit kotyog, a bringába berakva viszont nem.
OFF
Annak pont így kell mûködnie!
ON
Írta 2006. november 02. - 20:39
Nekem a régitípusú (kónuszos) WTB hátsó kerék már kétszer kikotyogósodott. Most pont olyan, hogy kivéve picit kotyog, a bringába berakva viszont nem.
De finoman fut, nekem még nem is ázott be, pedig használtam esõben.
A szabadonfutója vásárlás óta hülye hangokat hallat, ami idõvel csökkent. Ja és eléggé lóg is. De ez nem változott a használat során.
edit: Bálna vágom olyannak kell lennie, csak eredetileg másodszori kónuszállítás után nem lötyögött kivéve sem.
De finoman fut, nekem még nem is ázott be, pedig használtam esõben.
A szabadonfutója vásárlás óta hülye hangokat hallat, ami idõvel csökkent. Ja és eléggé lóg is. De ez nem változott a használat során.
edit: Bálna vágom olyannak kell lennie, csak eredetileg másodszori kónuszállítás után nem lötyögött kivéve sem.
Írta 2006. november 02. - 20:26
wtb dual duty fr kerékszettel vkinek hosszútávon tapasztalata?
az agy éredekelne fõleg. mennyire tömített/ karbantartás igényes? kikotyogósodik e? stb
10-q
tenkjú )
az agy éredekelne fõleg. mennyire tömített/ karbantartás igényes? kikotyogósodik e? stb
10-q
tenkjú )
Írta 2006. november 02. - 19:56
LL: sztem szinte bármit bevállahatsz. shimanoból ne menj LX alá, nova, b+, acor, grossman... mind jó.
Pali: nyugodtan vállad be;)
Pali: nyugodtan vállad be;)
Írta 2006. november 02. - 19:51
szerintem rigida lessz, mert mindenki st-el mászkál. meg rigidám még úgyse volt.
Írta 2006. november 02. - 19:48
milyen tárcsás lehetõleg 36lyukas, lehetõleg fekete hátsó agyat merjek bevállani?
felhasználási terület: enduro/lightos ugrálás.
naggyból a legolcsóbba törekedjünk.
felhasználási terület: enduro/lightos ugrálás.
naggyból a legolcsóbba törekedjünk.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. november 02. - 19:19
elöl ST van, hátul Rigida, azonos súly közel, azonos erõsség.
Árban is azonos így én nem tudnék dönteni.
Rigida egy picit monstrumabbnak tünik, hátul valahogy bíztatóbban néz ki.
Árban is azonos így én nem tudnék dönteni.
Rigida egy picit monstrumabbnak tünik, hátul valahogy bíztatóbban néz ki.
Írta 2006. november 02. - 19:15
üdv
az a kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik erõsebb: sun single track (illesztett) 32 küllõs, 24-26 coll (elsõ 26 hátsó 24) vagy rigida disc bull ugyanezzel a felállással. illetve melyik gyártó ad meg pontosabb súlyadatokat?
elõre is köszi
az a kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik erõsebb: sun single track (illesztett) 32 küllõs, 24-26 coll (elsõ 26 hátsó 24) vagy rigida disc bull ugyanezzel a felállással. illetve melyik gyártó ad meg pontosabb súlyadatokat?
elõre is köszi
Írta 2006. november 02. - 18:43
Hi all!
Egy hobbi országútira szeretnék két szép, új kereket. Nem mennék vele többet évi 2-3000 km-nél, viszont Budapest rögös útjait néha nem tudom kikerüllni. Jelenleg Mavic CXP21 felnit hajtok Campa Mirage agyakkal, ezekhez hasonló strapabírású, könnyebb, és merevebb kerekeket szeretnék a jövõben.
Az aero profil nem hátrány, mert elég sokat megyek egyedül, bár nem tudom, egy koca bringásnak mennyit számít.
Magyar utakra szóba jöhet egyáltalán a Campa G3 fûzésû 16/24 küllõs közepes magasságú kerekei?
A mavic open pro felnirõl tudtok vmit. mondani?
Esetleg FRM kerékszettek?
A segítséget elõre is köszi.
Egy hobbi országútira szeretnék két szép, új kereket. Nem mennék vele többet évi 2-3000 km-nél, viszont Budapest rögös útjait néha nem tudom kikerüllni. Jelenleg Mavic CXP21 felnit hajtok Campa Mirage agyakkal, ezekhez hasonló strapabírású, könnyebb, és merevebb kerekeket szeretnék a jövõben.
Az aero profil nem hátrány, mert elég sokat megyek egyedül, bár nem tudom, egy koca bringásnak mennyit számít.
Magyar utakra szóba jöhet egyáltalán a Campa G3 fûzésû 16/24 küllõs közepes magasságú kerekei?
A mavic open pro felnirõl tudtok vmit. mondani?
Esetleg FRM kerékszettek?
A segítséget elõre is köszi.