Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Írta 2006. október 29. - 18:30
Írta 2006. október 29. - 18:13
köszönöm, Theznek is230 gr
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 29. - 16:33
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. október 29. - 16:24
Írta 2006. október 29. - 15:59
230 grpls Valaki nem tudja véleteln az átütõs xtr agy súlyát ? én enm találtam...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. október 29. - 14:27
Írta 2006. október 29. - 13:29
Írta 2006. október 27. - 22:31
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. október 27. - 22:17
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. október 27. - 21:56
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. október 25. - 14:59
nem egy kategória....azzal a dt-vel a crossmax sl van partiban, viszont az sztem drágább.....én helyedben a dt-t venném, nem vagy nehéz és alapvetõen cc-zel..../és a dt ha netán kell javítható itthon/Tigrincs:
Crossmax XL-re alternatívaként DT240-DT-DT 4.1 disc?
árban egyenlõ, meg lehet venni komplett kerékként, könnyebb, s ha elromlik valami, akkor egyszerûbben pótolható.
az xl elõnye hogy brutálisan erõs de nem merevfarúba cc-gépbe való, (csak ilyen nehéz és idönként állatnak mint én ) az xl-t egy 5-6"-t mozgó könnyû all mountain vázba kell rakni, nem véletlen van belõle átütõs..../pl 15 centit mozgó rocky mountai slayer, fox 36-al van gyárilag xl-lel szerelve/ élettartam probléma sztem a mavic agyakkal sincs egyébként
Írta 2006. október 25. - 12:50
Szerintem a dt jobb, a 240-es agyak simán elmennek 3-4 évet karbantartás nélkül. Az egyik haverom nemrég rendelt egy dt kerékszettet még nem jött meg, de én is kiváncsi leszek rá.Tigrincs:
árban egyenlõ, meg lehet venni komplett kerékként, könnyebb, s ha elromlik valami, akkor egyszerûbben pótolható.
A sebesség mindent megold.
Írta 2006. október 25. - 09:50
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. október 25. - 08:43
sztem a város nem változtat semmit a boltos/szerelõ tehetségén, hozzáállásán. ha balfaszul dolgoznak, akkor azt Vp-ben is, Pesten is balfaszul csinálják, ha meg jól, akkor mindenütt.
én így vélem
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. október 25. - 08:30
Szerintem Veszprémben is találsz boltot, ahol jól fûznek, van elég bolt (Kuszi, Farády, Bikeland), nem egy olyan bonyolult és nehéz dolog ez a kerékfûzés, hogy csak egy-két helyen tudják jól csinálni (én magamnak fûzöm a kerekeimet és nem volt vele még gondom).
Elõször is köszi a válaszokat srácok.
De szeretném elmondani mielõtt bárkit is megsértenék a feltett kérdéssel, hogy én is át szoktam fûzni a kerekeimet, ki is szoktam centírozni. Õszintén szólva szervízben kizárólag azért látták már a gépeimet mert odamentem beszélgetni. De mindezek ellenére tudom, hogy amit itthon centírozok az nem annyira tartós mint amit pesten szoktam csináltatni.
Itt ragadnám meg a lehetõséget, hogy elmondjak két fontos dolgot:
-nem azért pest mert sznob vagyok, hanem azért mert ahol elõzõleg laktam (ami nem veszprém) ott akkor nálam is lazábbra centíroztak.
-nem régóta lakom veszprémben, nincs gondom az itteni boltokkal, de sajnos tapasztalatom sem.
Ezért is kérdeztem amit kérdeztem csak lehet, hogy egy kicsit furcsán
fogalmaztam.
Írta 2006. október 24. - 16:20
Hali!
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy a ki az aki jól tud fûzni kereket mostanság? Egy idõben pestre vittem a bécsi útar, de most azt sem tudom van e ott még valaki. Egyébként veszprémi vok.
Remélem tudtok segíteni.
a farádyban jól fûz az öreg, tudom ajánlani (én is veszprémi voltam 10 évig, meg még most is elég sokszor megfordulok arrafele).
Írta 2006. október 24. - 12:39
Szerintem Veszprémben is találsz boltot, ahol jól fûznek, van elég bolt (Kuszi, Farády, Bikeland), nem egy olyan bonyolult és nehéz dolog ez a kerékfûzés, hogy csak egy-két helyen tudják jól csinálni (én magamnak fûzöm a kerekeimet és nem volt vele még gondom).Hali!
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy a ki az aki jól tud fûzni kereket mostanság? Egy idõben pestre vittem a bécsi útar, de most azt sem tudom van e ott még valaki. Egyébként veszprémi vok.
Remélem tudtok segíteni.
A sebesség mindent megold.
Írta 2006. október 23. - 22:54
Remélem tudtok segíteni.
Írta 2006. október 23. - 01:46
De úgyis hamarosan jön az esõs idõ, akkor lehet...
Írta 2006. október 23. - 01:39
Nincs véletlenül fotód a szabadonfutó mechanikájáról? Vagy egyéb belsõségekrõl?a zúzásra termett átmenõs hátsóagyukat használjuk, és jóóóóó
(ez alatt annyit kell érteni, h még nem volt vele baj és szép a hangja )
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]