Amúgy Kerékvár/Greenzone, de sztem lehet máshol is kapni rendelésre. A fogyára asszem 20 ezer körül van.
Jól-e? Háát, nem

Az ipari csapágy az axiális terhelést bírja kevésbé.
Nem könnyebb egy országúti kerék ? Egy montival csak nem gyorsulsz le egy országútit?
Odáig én is eljutottam, hogy light=könnyû.A két nova agy közt az a különbség hogy a light=könnyû
.
Attól is függ egy kerék gyorsíthatósága, hogy a fõtömegét adó felni+belsõ+külsõ milyen messze van a forgástengelytõl, szóval simán lehet, hogy bizonyos esetekben le lehet gyorsulni montival egy oútit.
Nem könnyebb egy országúti kerék ? Egy montival csak nem gyorsulsz le egy országútit?
Az ebike-s Novatec DO41SB és a DO41SB Light 32L között mi a különbség ? Jó alternatívája lehet egy Shimano XT-nek ?
Nem könnyebb egy országúti kerék ? Egy montival csak nem gyorsulsz le egy országútit?Már hogyan lenne könnyebb? Pont hogy nem...
http://www.bikemagic...es/dt_qr_hi.jpgHe? Alupálcás gyorszár csak nincs, vagy én maradtam le vmirõl? Titán létezik de remélem alu nem.
Alutengely az van, nyilván felhasználásfüggõ h bírja-e.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A sebesség mindent megold.
és ezt mivel magyarázzák? :chin:
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Igazad van, egy országúti kereket könyebb lendületbe hozni, mint egy MTB-ot, függetlenül a bringás súlyától.
A sebesség mindent megold.
... Egy budai bringás boltban azt mondták, hogy az ipari csapágy
nem bírja annyira a radiális terhelést, mint a kónuszos...
Shimanoszerintem õ is a tengelyre gondolt, amikor az aluminiumot emlegette