Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Remerx jumbo
Sun Mammoth
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

vauvau

vauvau

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Nagy teherbírású kerekeket építenék. Bike pos agyakat néztem ki hátra: trance, elõre dsp.
Szerintetek ezek elbírnak 200 kilót? Felnire javaslat ehhez?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
én is a kék schwalbet használom. nincs vele gond. ha már tul öreg és "keményebb" vagy ridegebb meg már nem tart ugy akkor kuka és uj. nem egy nagy összeg. >1 évet meg simán kibir...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm.

A sebesség mindent megold.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Swalble kék ragasztós.
Profi montira 1 kör only 5cm átfedéssel.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Könnyû és mûködõ felnivédõszalagot keresek, ötletek?

Versus71

Versus71

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

jo ok. azt tudom h h reteszel a hátsó b+ agy.

de engem most csak az elsö agy érdekel. tömitése gondolom sima gumigyürüs. szakadó esö vagy mocsári csapatás :D után szedted e már szét megnézni h jol tette e a dolgát a tömités? :)

Nem ,még nem járt sem szakadó esõben ,sem mocsári csapatásban.
A nyári finom poros körülményeket jól viselte , de igazán nagy vízben még nem járt.
De ahogy kinézek az ablakon ,ez sem várat már sokáig.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ok.
amugy még a mostani elsökerekemet el kell adnom utána rendelnék ugyis mást is és akkor épitenék uj elsökereket..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

ok tigris. én is igy értettem. de én a 65 kg ommal meg cc felhasználássommal nem gyilkolom a felniket. elöre még az is lehet h a sun ifo is megtenné nekem :chin: de abbol meg nem láttám még fekete oldalfalut, és tárcsás keréknek meg sztem nem szép.

szines alu küllöanyák mennyibe is kerülnek? :) 40-50 huf ugye?

csak arra gondoltam ha kb egy árban vannak akkor 717 de így persze nem

amúgy lehet épp egy szar széria volt, kb egyszerre lettek véve , és hasonló idõ alatt is haltak meg egyébként jllmzõen spagettihuszár cc-sek alatt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ok tigris. én is igy értettem. de én a 65 kg ommal meg cc felhasználássommal nem gyilkolom a felniket. elöre még az is lehet h a sun ifo is megtenné nekem :chin: de abbol meg nem láttám még fekete oldalfalut, és tárcsás keréknek meg sztem nem szép.

szines alu küllöanyák mennyibe is kerülnek? :) 40-50 huf ugye?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

na most akkor melyik is reped? :) volt közte ez is az is?
amugy meg 7920 ft ért tudnám venni. elvileg 400g a felni.
mavic 717 et ennyiért itthon ugyse kapok sehol....

annyiért vedd azt

volt benne mind a 2 féle azért írtam így
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

... ds1/2-t láttam csúnyán elrepedni vagy 6 db-ot.

na most akkor melyik is reped? :) volt közte ez is az is?
amugy meg 7920 ft ért tudnám venni. elvileg 400g a felni.
mavic 717 et ennyiért itthon ugyse kapok sehol....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
ha q. jó áron veszed a ds1-t akkor azt vedd de ha jól emléxem listaára vhol elég közel van a 717-hez.....és ds1/2-t láttam csúnyán elrepedni vagy 6 db-ot.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jo ok. azt tudom h h reteszel a hátsó b+ agy.

de engem most csak az elsö agy érdekel. tömitése gondolom sima gumigyürüs. szakadó esö vagy mocsári csapatás :D után szedted e már szét megnézni h jol tette e a dolgát a tömités? :)

Versus71

Versus71

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

1. Bike pos helium disc elsöagy: tényleg csak 150 g e? hiv katalogusba ezt irják. ezt gyorszár nélkül értik? jól birja ez az agy?

2. SUN DS1-XC 26" felni mennyire merev? gondolom mivel hegesztett is nem tul könnyü összecsapni.

tapasztalatokat várok :)

Én ugyan SUN DS2-XC -vel használok B+ Hélium agyakat elõl és hátul is ,DT Swiss fekete 2.0-as külõk ,és nekem eddig semmi problémám sem volt velük.A hátsónak nagyon szép hangja van.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az biztos hogy gyorszár nélkül, a többirõl csak sejtésem van.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
1. Bike pos helium disc elsöagy: tényleg csak 150 g e? hiv katalogusba ezt irják. ezt gyorszár nélkül értik? jól birja ez az agy?

2. SUN DS1-XC 26" felni mennyire merev? gondolom mivel hegesztett is nem tul könnyü összecsapni.

tapasztalatokat várok :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

~400 gr. körül, ha nem szingót nézünk, de amit vesztenek a felnin, annak a sokszorosát nyerik a gumin, ami még távolabb van a tengelytõl :)
Conti Attack/Force pl. 190 / 210 gr. ehhez képest én még versenyen se használok 500 gr-nál könnyebb külsõt :)

Hát mondjuk a Maxxlite monti gumi 310 gramm (még a viszonylag használható Fast Fred is csak 350), persze ha olyan széleset nézünk mint az Attack/Force, akkor vannak könnyebbek is ;)

ÉS még mindig távolabb van a kerék közepétõl. Nem tudom hogy kell kiszámolni, nem mélyedtem bele ilyen szinten a fizika rejtelmeibe, de ha tudnám, tuti kiszámolnám. De még mindig ott vagyunk ahol a part szakad, mert ezek csak sejtések. Nincs erre vmi progi? O.o
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Egyrészt nem is könnyebb (ne szingora gondoljatok), másrészt még ha könnyebb is, messzebb van a forgástengelytõl. Tehát hosszabb küllõ, nagyobb felni kell. Nem tudom hol tartanak az outis felnik súlyai, de az én montis felnim 320 gramm. nem hiszem h. ez alatt vannak.

~400 gr. körül, ha nem szingót nézünk, de amit vesztenek a felnin, annak a sokszorosát nyerik a gumin, ami még távolabb van a tengelytõl :)
Conti Attack/Force pl. 190 / 210 gr. ehhez képest én még versenyen se használok 500 gr-nál könnyebb külsõt :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Szerinted mi az ipari csapágy?

Mélyhornyú golyóscsapágy. Tudtommal az agyak nagy részében az van, és ipari csapágynak szokták nevezni. De tudom, hogy olyan megnevezés mint ipari csapágy nem létezik.