Én így használom és semmi baja a keréknek. A nyúlás és a szakítószilárdság majdnem egyforma, a többi nem számít.
Lehet én is bepóbálkozok vele.
Aztán majd kiderül

Én így használom és semmi baja a keréknek. A nyúlás és a szakítószilárdság majdnem egyforma, a többi nem számít.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ilyen Sapim-ot még nem, ellenben DT Revolutiont már lassan két éve használok teljes megelégedéssel, tárcsafékkel
~10 bõl kijött a két kerékre a fekete 2-1,5-2-es méretû...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960ilyen Sapim-ot még nem, ellenben DT Revolutiont már lassan két éve használok teljes megelégedéssel, tárcsafékkel20-ért adtam el egy garnitúra feketét. Biztos jó küllõ, de nem éri meg a DT Revo négyszeresét. Nem is értem ezt a kereket, a küllõ talán drágább is mint az agy és a felni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
20-ért adtam el egy garnitúra feketét. Biztos jó küllõ, de nem éri meg a DT Revo négyszeresét. Nem is értem ezt a kereket, a küllõ talán drágább is mint az agy és a felni.http://piacter.bikem...t=192317&cat=17
itt azt írja a tulaj, hogy 40 rongy csak a küllök áratényleg ilyen drága, mert én is a keréképítésen töröm az agyam, komplett szett vétele helyett.....
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
nem írt hülyeségethttp://piacter.bikem...t=192317&cat=17
itt azt írja a tulaj, hogy 40 rongy csak a küllök áratényleg ilyen drága, mert én is a keréképítésen töröm az agyam, komplett szett vétele helyett.....
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én is most akarok csinálni kereket, Sun ds1xc (420g) vetõdött fel elõször, utána a ds2xc(440g), ami olcsóbb, de végül egy mavic 223 lesz ami szintén 440g és talán ez a legolcsóbb.ha könnyü de erõs kereket akarnék épiteni,ugy hogy ár érték arányban jo legyen,milyen felnit lenne érdemes belerakni?tárcsás érdekelne.az agyak valoszinü xt agyak lennének..
olyan nincs, csak a forditottjaelözõ kérdésemet kiegészitve..létezi olyan adapter amivel 6 csavaros agyra lehet centerlockos tárcsát tenni ?csak mert a piros novatec agy hivogato..de ugye xtr tárcsa meg centerlockos..vagy akkor keressek másik tárcsát ha akarnék agynál maradni?
Mach4 az kicsit gyengusz, de ha nem vagy durvulós, sosem csapod oda, akkor nem lesz vele gond.Tudtok javasolni mást, vagy megfelel ez nekem? Minden paraméter változtatható, de a keret szûkös- maximum 30k.
Mondjuk felniben DS1XC vagy Mach4 is érdekelne, mi róluk a véleményetek? Az az Alex felni is meglepõen olcsó...
Érdemes-e kb 5.000 kilométert futott (külsõre hibátlan) DT küllõket az új, jobb minõségû kerekeim építéséhez felhasználni, vagy akkor már rendeljek új küllõket is? (Kicsit több, mint 10e forinttal tudnám ily módon a költségeket csökkenteni.) Elfáradnak/gyengülnek a minõségi küllõk ennyi használat során?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Mavic=rendszeres karbantartás
a kazetta különösen érzékeny terület, ezért rá jobban kell figyelni