Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Az enyém ma reggel érkezett meg (DS23). Kézbe véve nincs az az ipari mûremek érzés, amit az ember a fotó és a leírás alapján elvárna. A képen szintén nem egyértelmû, hogy a felni nem fényes, hanem matt. Kissé "kalapácslakk" jellegû. Ami engem elszomorít, hogy nem fogad autószelepet, amihez én hosszú évek óta következetesen ragaszkodom. Sajnos a felfúrás sem okos megoldás, mert a megnövekedett átmérõjû lyuk már nem egy sík felületen lenne, hanem "belógna" az oldalfalba.

Még a boltban "felpróbáltam" rá egy külsõt, és bizony ütõs a megjelenés!!! Szóval a fentiek ellenére tetszik nagyon. Aztán hogy kerékként milyen lesz, majd megírom, ha túl leszek az összeépítésen és az elsõ bevetéseken. Remélem, hogy a papíron feltüntetett "hardcore xc" és "am" kategóriát nem merítem ki...

Nem tudom hány kamrás az a felni, de ha esetleg három és felfúrásnál nem sérülnek az oldalsó kamrák, akkor én tuti feltágítanám a szeleplukat.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

A syncros felnikrõl mit tudunk?
Elõre is köszi.

Az enyém ma reggel érkezett meg (DS23). Kézbe véve nincs az az ipari mûremek érzés, amit az ember a fotó és a leírás alapján elvárna. A képen szintén nem egyértelmû, hogy a felni nem fényes, hanem matt. Kissé "kalapácslakk" jellegû. Ami engem elszomorít, hogy nem fogad autószelepet, amihez én hosszú évek óta következetesen ragaszkodom. Sajnos a felfúrás sem okos megoldás, mert a megnövekedett átmérõjû lyuk már nem egy sík felületen lenne, hanem "belógna" az oldalfalba.

Még a boltban "felpróbáltam" rá egy külsõt, és bizony ütõs a megjelenés!!! Szóval a fentiek ellenére tetszik nagyon. Aztán hogy kerékként milyen lesz, majd megírom, ha túl leszek az összeépítésen és az elsõ bevetéseken. Remélem, hogy a papíron feltüntetett "hardcore xc" és "am" kategóriát nem merítem ki...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

neuzer mégsem tervezi a forgalmazásukat itthon..? ejj.. pedig egy pár kékre vevõ lettem volna..

fehér lesz csak

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Na akkor aki a szép eloxált Novatec agyakat várja,az inkább ne várja

neuzer mégsem tervezi a forgalmazásukat itthon..? ejj.. pedig egy pár kékre vevõ lettem volna..

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Mach4 az kicsit gyengusz, de ha nem vagy durvulós, sosem csapod oda, akkor nem lesz vele gond.
DS1XC az jobb, de ugye csak tárcsás.
Alexet nemismerem :-/

Kösz! Mach4-est felnifék miatt gondoltam, egyszer már bevált, és jó lesz amíg nincs tárcsa.
Nem vagyok durvulós, a lefeléken szoktam fékezni.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Na akkor aki a szép eloxált Novatec agyakat várja,az inkább ne várja

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

... Lehet esetleg más márka is, de nem tudom mi az ami még jó és nem egy fél havi fizetés(dt pl). Esetleg B+? Abból mi az ami alkalmas erre a felhasználásra? Revolution?

figyu, ha nem sürgõs, akkor érdemes figyelni az eBay-t. anno nekem is onnan jött a dt 240es centerlockos agy, új elõzõ szériás xtr tárcsafékkel, dual control karral, tárcsákkal, 360 euroért.
tehát a két agy 50e körül volt...
természetesen ez még mindig mérföldekkel több, mint amennyit szánnál rá. csak mondom, hogy érdemes nézegetni az eBay-t ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

amelyik szimpibb

én novát vennék, a csapágy meg a 6csavaros tárcsa miatt, de az xt is teljesen jó

Mondjuk van center lock átalakító, most is azzal használom. De annyira nem is ragaszkodok hozzá. Viszont a hátsó agynak 36 lyukasnak kell lennie, mert a meglévõ felni az, de nem találok a neten 36lyukast. 10 körül szánnék rá. Lehet esetleg más márka is, de nem tudom mi az ami még jó és nem egy fél havi fizetés(dt pl). Esetleg B+? Abból mi az ami alkalmas erre a felhasználásra? Revolution?
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

AM-re mit ajánlotok, novatec iparis agyakat, vagy xt-t? 80kg alá mavic kerékbe.
köszi

amelyik szimpibb

én novát vennék, a csapágy meg a 6csavaros tárcsa miatt, de az xt is teljesen jó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
AM-re mit ajánlotok, novatec iparis agyakat, vagy xt-t? 80kg alá mavic kerékbe.
köszi
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hány kg vagy?
65-68kg-hoz, cc-re, tárcsával, 32-es agyahoz bevállalhatom a revot? :)

75 körül vagyok és nekem is 32 küllõs...
csak bátran!

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Én így használom és semmi baja a keréknek. A nyúlás és a szakítószilárdság majdnem egyforma, a többi nem számít.

Lehet én is bepóbálkozok vele.
Aztán majd kiderül :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Én így használom és semmi baja a keréknek. A nyúlás és a szakítószilárdság majdnem egyforma, a többi nem számít.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

ilyen Sapim-ot még nem, ellenben DT Revolutiont már lassan két éve használok teljes megelégedéssel, tárcsafékkel :) ~10 bõl kijött a két kerékre a fekete 2-1,5-2-es méretû...

Hány kg vagy?
65-68kg-hoz, cc-re, tárcsával, 32-es agyahoz bevállalhatom a revot? :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Atikaaa, köszi az infót, nekem is piros Novatec agyakra fáj a fogam. :)
Szerintem meg is hirdetem a kerekeket.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

20-ért adtam el egy garnitúra feketét. Biztos jó küllõ, de nem éri meg a DT Revo négyszeresét. Nem is értem ezt a kereket, a küllõ talán drágább is mint az agy és a felni.

ilyen Sapim-ot még nem, ellenben DT Revolutiont már lassan két éve használok teljes megelégedéssel, tárcsafékkel :) ~10 bõl kijött a két kerékre a fekete 2-1,5-2-es méretû...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Lehet nem igazi, csak valami DT light. :D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

http://piacter.bikem...t=192317&cat=17
itt azt írja a tulaj, hogy 40 rongy csak a küllök ára :( tényleg ilyen drága, mert én is a keréképítésen töröm az agyam, komplett szett vétele helyett.....

20-ért adtam el egy garnitúra feketét. Biztos jó küllõ, de nem éri meg a DT Revo négyszeresét. Nem is értem ezt a kereket, a küllõ talán drágább is mint az agy és a felni.

Szerk.: a fejnél ott a SAP felirat

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

http://piacter.bikem...t=192317&cat=17
itt azt írja a tulaj, hogy 40 rongy csak a küllök ára :( tényleg ilyen drága, mert én is a keréképítésen töröm az agyam, komplett szett vétele helyett.....

nem írt hülyeséget :)
http://www.actionspo...arz::10880.html

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
neuzer infoi alapján pár hét és itthon is elérhetõek lesznek a szines novatec agyak:)