Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Írta 2009. január 27. - 23:13

Írta 2009. január 27. - 23:11

Írta 2009. január 27. - 23:09

Írta 2009. január 27. - 22:57

Fehér agy is jobb, mint a fekete, túl sötét a kerekem. Árakat árultak el neked?
nem kérdeztem..de elox barna van bent,az is szép
Írta 2009. január 27. - 22:55

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. január 27. - 22:37

1, vegyél egy mûhelypumpát otthonra az kb mindegy bbb. spyral, b+. lehetõleg duálfejestDe a mafla Mavic ezt nem tudja, és olyan kütyük gyártásával bajlódik, aminek ki- vagy betekerésével a felni ilyen vagy olyan szelepet fogad...
Mindegy na, megpróbálok rászokni a gyikszelepesre. Csak adjatok már valami tippet, hogy milyen MEGBÍZHATÓ pumpát szerezzek be hozzá, amin van nyomásmérõ is...
2, hurcolni meg ilyen kis 1K körül kapható szutykot, arra nem kell mérõ. esetleg lehet próbálkozn patronossal is, de azzal azért lehet szopni.
amúgy meg én simán felfúrnám a felnit minden kokusz pokusz nélkül 8,5-es furó azt viszlát.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. január 27. - 22:31

De a mafla Mavic ezt nem tudja, és olyan kütyük gyártásával bajlódik, aminek ki- vagy betekerésével a felni ilyen vagy olyan szelepet fogad...mert az autoszelep az autokra valo... :chin:

Mindegy na, megpróbálok rászokni a gyikszelepesre. Csak adjatok már valami tippet, hogy milyen MEGBÍZHATÓ pumpát szerezzek be hozzá, amin van nyomásmérõ is...
Írta 2009. január 27. - 21:43

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 27. - 21:35

Nem tudom hány kamrás az a felni, de ha esetleg három és felfúrásnál nem sérülnek az oldalsó kamrák, akkor én tuti feltágítanám a szeleplukat.
fogtechnikai laborban vagyok tanuló, van mindenféle átmérõjû fúró-maró fej a kis kézimotorkokhoz, ezek egyikével fúrtam fel a dp25ös felnit, tökéletesre sikerült.
egyébiránt engem is meglepett, h. nem autószelepes.. kb sehol nem volt feltüntetve.
jaés.. megvizslantottam és valóban, majdnem belelóg a luk az oldalfalba, de csak az áthajlás kezdeti részénél terjed ki a vízszintes síkból.
Írta 2009. január 27. - 21:25

Az enyém ma reggel érkezett meg (DS23). Kézbe véve nincs az az ipari mûremek érzés, amit az ember a fotó és a leírás alapján elvárna. A képen szintén nem egyértelmû, hogy a felni nem fényes, hanem matt. Kissé "kalapácslakk" jellegû. Ami engem elszomorít, hogy nem fogad autószelepet, amihez én hosszú évek óta következetesen ragaszkodom. Sajnos a felfúrás sem okos megoldás, mert a megnövekedett átmérõjû lyuk már nem egy sík felületen lenne, hanem "belógna" az oldalfalba.
Még a boltban "felpróbáltam" rá egy külsõt, és bizony ütõs a megjelenés!!! Szóval a fentiek ellenére tetszik nagyon. Aztán hogy kerékként milyen lesz, majd megírom, ha túl leszek az összeépítésen és az elsõ bevetéseken. Remélem, hogy a papíron feltüntetett "hardcore xc" és "am" kategóriát nem merítem ki...
Nem tudom hány kamrás az a felni, de ha esetleg három és felfúrásnál nem sérülnek az oldalsó kamrák, akkor én tuti feltágítanám a szeleplukat.
Írta 2009. január 27. - 21:16

A syncros felnikrõl mit tudunk?
Elõre is köszi.
Az enyém ma reggel érkezett meg (DS23). Kézbe véve nincs az az ipari mûremek érzés, amit az ember a fotó és a leírás alapján elvárna. A képen szintén nem egyértelmû, hogy a felni nem fényes, hanem matt. Kissé "kalapácslakk" jellegû. Ami engem elszomorít, hogy nem fogad autószelepet, amihez én hosszú évek óta következetesen ragaszkodom. Sajnos a felfúrás sem okos megoldás, mert a megnövekedett átmérõjû lyuk már nem egy sík felületen lenne, hanem "belógna" az oldalfalba.
Még a boltban "felpróbáltam" rá egy külsõt, és bizony ütõs a megjelenés!!! Szóval a fentiek ellenére tetszik nagyon. Aztán hogy kerékként milyen lesz, majd megírom, ha túl leszek az összeépítésen és az elsõ bevetéseken. Remélem, hogy a papíron feltüntetett "hardcore xc" és "am" kategóriát nem merítem ki...
Írta 2009. január 27. - 19:32

neuzer mégsem tervezi a forgalmazásukat itthon..? ejj.. pedig egy pár kékre vevõ lettem volna..
fehér lesz csak
Írta 2009. január 27. - 19:29

Na akkor aki a szép eloxált Novatec agyakat várja,az inkább ne várja
neuzer mégsem tervezi a forgalmazásukat itthon..? ejj.. pedig egy pár kékre vevõ lettem volna..
Írta 2009. január 27. - 19:12

Mach4 az kicsit gyengusz, de ha nem vagy durvulós, sosem csapod oda, akkor nem lesz vele gond.
DS1XC az jobb, de ugye csak tárcsás.
Alexet nemismerem :-/
Kösz! Mach4-est felnifék miatt gondoltam, egyszer már bevált, és jó lesz amíg nincs tárcsa.
Nem vagyok durvulós, a lefeléken szoktam fékezni.
Race, no Rest!
Írta 2009. január 27. - 18:00

Írta 2009. január 27. - 12:45

figyu, ha nem sürgõs, akkor érdemes figyelni az eBay-t. anno nekem is onnan jött a dt 240es centerlockos agy, új elõzõ szériás xtr tárcsafékkel, dual control karral, tárcsákkal, 360 euroért.... Lehet esetleg más márka is, de nem tudom mi az ami még jó és nem egy fél havi fizetés(dt pl). Esetleg B+? Abból mi az ami alkalmas erre a felhasználásra? Revolution?
tehát a két agy 50e körül volt...
természetesen ez még mindig mérföldekkel több, mint amennyit szánnál rá. csak mondom, hogy érdemes nézegetni az eBay-t

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. január 27. - 12:39

Mondjuk van center lock átalakító, most is azzal használom. De annyira nem is ragaszkodok hozzá. Viszont a hátsó agynak 36 lyukasnak kell lennie, mert a meglévõ felni az, de nem találok a neten 36lyukast. 10 körül szánnék rá. Lehet esetleg más márka is, de nem tudom mi az ami még jó és nem egy fél havi fizetés(dt pl). Esetleg B+? Abból mi az ami alkalmas erre a felhasználásra? Revolution?amelyik szimpibb
én novát vennék, a csapágy meg a 6csavaros tárcsa miatt, de az xt is teljesen jó
Írta 2009. január 27. - 12:19

amelyik szimpibbAM-re mit ajánlotok, novatec iparis agyakat, vagy xt-t? 80kg alá mavic kerékbe.
köszi
én novát vennék, a csapágy meg a 6csavaros tárcsa miatt, de az xt is teljesen jó
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. január 27. - 12:07

köszi
Írta 2009. január 27. - 10:20

75 körül vagyok és nekem is 32 küllõs...Hány kg vagy?
65-68kg-hoz, cc-re, tárcsával, 32-es agyahoz bevállalhatom a revot?
csak bátran!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu