Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

Brácsa

Brácsa

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
UST be mindenképp kell lötyi vagy annélkül szart sem ér? Ha bele öntök nem lesz túlnehéz a kerék, az is cél lenne, hogy viszonylag könnyû de mégis erõs kerék legyen

deemax mellett szol hogy az egyenes feju kullo erosebb, es a majerfaktor :) kb ennyi

hatranya az egyenes feju kullo [ :) ] mivel vagy talalsz hozza vagy nem, de olcso nem lesz. es a hatso agyak szeretnek meghalalozni. igaz ezt sok boldog mavic tulajdonos tudja cafolni, de megis, eleg elterjedt kozhiedelem, valami biztos van benne.

persze a hope agyak sem tokeletesek, havernak leszakadt a kulloperem, normal sulyu rider normal XC felhasznalas mellett [Pro 2 agy, allitolag volt egy adag "gunsmoke" szinu agy ami nagyon rosszul sikerult]

az EX721 egy nagyon jo felni.

az UST pedig egy olyan dolog hogy van akinek bejon, van akinek nem. nem tudod felutni, a szuras ellen pedig ved a benne levo lotty, szoval defektet nem igen tudsz kapni, es hasznalhatod alacsonyabb nyomason ha akarod az extra tapadast. nyilvan nagyobb gordulesi ellenallas mellett. conti, bontrager, schwalbe, specialized gumikkal probaltam, az elso harom siman tartja a levegot, a speci kevesbe.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
deemax mellett szol hogy az egyenes feju kullo erosebb, es a majerfaktor :) kb ennyi

hatranya az egyenes feju kullo [ :) ] mivel vagy talalsz hozza vagy nem, de olcso nem lesz. es a hatso agyak szeretnek meghalalozni. igaz ezt sok boldog mavic tulajdonos tudja cafolni, de megis, eleg elterjedt kozhiedelem, valami biztos van benne.

persze a hope agyak sem tokeletesek, havernak leszakadt a kulloperem, normal sulyu rider normal XC felhasznalas mellett [Pro 2 agy, allitolag volt egy adag "gunsmoke" szinu agy ami nagyon rosszul sikerult]

az EX721 egy nagyon jo felni.

az UST pedig egy olyan dolog hogy van akinek bejon, van akinek nem. nem tudod felutni, a szuras ellen pedig ved a benne levo lotty, szoval defektet nem igen tudsz kapni, es hasznalhatod alacsonyabb nyomason ha akarod az extra tapadast. nyilvan nagyobb gordulesi ellenallas mellett. conti, bontrager, schwalbe, specialized gumikkal probaltam, az elso harom siman tartja a levegot, a speci kevesbe.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Brácsa

Brácsa

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Hi All!
Szeretném a segítségetekert kérni kerék ügyben.
2 dolgon gondolkozom. Gyári kerék vagy épített.
Ha gyári akkor Mavic Deemax UST 09 ,ha épített akkor mavic ex 721 + hope agyak + dt küllõ.
Melyik elõnyösebb és miért? Most nem az ár a lényeges, inkább a súly, az életartam, használhatóság Mennyire jók ezek az UST-k?
Köszi elõre is!
Byez: Brácsa

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Akkor szólj, ha meglesz! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

158/281 g

fincsi:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
assasinbug
lehet eladódnak az én kerekeim is (DT240cl-revolution-mavic717disc) 1500 gramm gyz nélkül.
pár héten belül kiderül - Rémhörcsögön múlik minden :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

http://www.actionspo...atz::16065.html cl-es verzió..

errõl mi a vélemény? Csirke lenne alám...? esetleg ilyen árban más alternatíva?

ezt néztem én is, de nekem sajnos drága, most ilyenre fáj a fogam:
http://www.actionspo...atz::16590.html

pont fele annyi, persze nem 240es...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
ennyit számítana az hogy egy kicsit meg van fúrva(pontosan mennyivel)?
elég parásnak tûnik, de csak nem csuklik össze miatta...
gondolom én persze:)

Izomtéridõninja-geológus!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
a syncros fl-ds23 gaz lenne felfurva 90-95kg ala?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://www.actionspo...atz::16065.html cl-es verzió..

errõl mi a vélemény? Csirke lenne alám...? esetleg ilyen árban más alternatíva?

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
nekem az Alex Crostini gond nélül ki lett fúrva.
mondjuk nem is az a kategória, mint amiket ti említettetek.:)

egyébként elég jó véleménnyel vagyok róluk. hátul aszimetrikus keresztmetszetû van.
elég erõsnek bizonyulnak így sapim küllõzéssel. az eredetivel nem bírta(30 ft-os feka küllõk).
és sokmindent kibírtak. én még könnyûnek is tekintem a dm24-hez képpest.:)
elég jól érzõdik a súlykülönbség(de inkább ne érezném).

Izomtéridõninja-geológus!

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
direkt a pirosra kérdeztem rá:)de elhiszem félre ne érts..csak meglepö..akkor ha mást nem marad az ebay:)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

nem eloxált,hanem vmilyen festés

igen.fehér.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
én tegnap hivtam a neuzert,nekem még azt mondták 1-2 hét és lesz szines..de azt mondta a srác nem eloxált,hanem vmilyen festés..meg hogy árban plusz 10-15% a feketéhez képest..no akkor tegnap még ugy volt lesz szines ma meg ugy hogy mégse?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Fehér agy is jobb, mint a fekete, túl sötét a kerekem. Árakat árultak el neked?

nem kérdeztem..de elox barna van bent,az is szép

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Fehér agy is jobb, mint a fekete, túl sötét a kerekem. Árakat árultak el neked?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

De a mafla Mavic ezt nem tudja, és olyan kütyük gyártásával bajlódik, aminek ki- vagy betekerésével a felni ilyen vagy olyan szelepet fogad...;):D

Mindegy na, megpróbálok rászokni a gyikszelepesre. Csak adjatok már valami tippet, hogy milyen MEGBÍZHATÓ pumpát szerezzek be hozzá, amin van nyomásmérõ is...

1, vegyél egy mûhelypumpát otthonra az kb mindegy bbb. spyral, b+. lehetõleg duálfejest
2, hurcolni meg ilyen kis 1K körül kapható szutykot, arra nem kell mérõ. esetleg lehet próbálkozn patronossal is, de azzal azért lehet szopni.

amúgy meg én simán felfúrnám a felnit minden kokusz pokusz nélkül 8,5-es furó azt viszlát.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

mert az autoszelep az autokra valo... :chin:

De a mafla Mavic ezt nem tudja, és olyan kütyük gyártásával bajlódik, aminek ki- vagy betekerésével a felni ilyen vagy olyan szelepet fogad...;):D

Mindegy na, megpróbálok rászokni a gyikszelepesre. Csak adjatok már valami tippet, hogy milyen MEGBÍZHATÓ pumpát szerezzek be hozzá, amin van nyomásmérõ is...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mert az autoszelep az autokra valo... :chin:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Nem tudom hány kamrás az a felni, de ha esetleg három és felfúrásnál nem sérülnek az oldalsó kamrák, akkor én tuti feltágítanám a szeleplukat.

fogtechnikai laborban vagyok tanuló, van mindenféle átmérõjû fúró-maró fej a kis kézimotorkokhoz, ezek egyikével fúrtam fel a dp25ös felnit, tökéletesre sikerült.
egyébiránt engem is meglepett, h. nem autószelepes.. kb sehol nem volt feltüntetve.

jaés.. megvizslantottam és valóban, majdnem belelóg a luk az oldalfalba, de csak az áthajlás kezdeti részénél terjed ki a vízszintes síkból.