aranyszinut....
citromsargat meg eletemben nem lattam
azsem rossz, lehet h én tévesztettem el....és aranyszínût?

aranyszinut....
citromsargat meg eletemben nem lattam
nem egy grammbajnok kerék, tehát felesleges lenne 10 ezret kiadni a revolution küllõkreSUN DS1 + 32es Novatec disc elsõ agy + ehhez
- MACH1 PRO 1,8/1,6/1,8, vagy
- DT revo 2,0/1,5/2,0 küllõ lenne jobb választás?
Normál felhasználás, 60kg.
MACH1 küllõket itthon hol tudok venni?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
mach1 2,0, ezüst 45ft, fekete 90, probikeSUN DS1 + 32es Novatec disc elsõ agy + ehhez
- MACH1 PRO 1,8/1,6/1,8, vagy
- DT revo 2,0/1,5/2,0 küllõ lenne jobb választás?
Normál felhasználás, 60kg.
MACH1 küllõket itthon hol tudok venni?
nekem a városiban slx/mac1 mx van, így v- és tárcsafékkel is használható. kb 25-bõl kijött küllõvel-fûzéssel együtt. súlya nem vészes, elég erõs, az egyetlen gyíkja a c-lock tárcsarögzítés, de ez a saint fék miatt nem nagyon izgat.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960RAUH-Welt
B E G R I F F
Hali! Van egy Mongoose Fireball 2007-es vázam. A kereket ebbe hátulról kell betolni. Igy kellene bele olyan ketyere, aminek igatából nem tudom a nevét, de valami kerék feszítõ, vagy tengely feszítõ(?). Van is egy képem, mivel az egyik oldalt már van egy ilyenem, amit kapram a vázhoz. De a másik oldalra is kellene, különben nem tudom egyenesen berakni a kereket.
Valakinek van ötlete, hogy honnan szerezzek még egy ilyet?
Illetve váltót sem tudok rárakni, mert nincs hozzá papucs. Valakinek nincs elheverõbe egy ilyen? Vagy tudomása arról, hogy hol árulnak, melyik szervízben, vagy boltban?
Köszi!
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a képen a kérdõjel mit jelöl?
Másrészt esztergájozni kell egyet, mert ugylátom hogy ehhez nem fogsz kapni.
Szerintem.
szerintem azonos évjáratban (2008/2009) teljesen egyformák.az slx és xt agyak centerlockos verzióban gondolkodva mennyire egyforma méretüek?mármit egy kerék ugyanazokkal a küllökkel átfüzhetõ egyik agyról a másikra?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.