Nincs is velük semmi bajom.
Megfelelõ eszközt a megfelelõ célra!

KONA-t meg nem lehet szidni. Õk legyártották, te megvetted, finomítani, egyedi igényekhez szabni már neked kell.
Nem is értem, miért csodálkozol rajta.
A leírás szerint DT.Azért tegyük hozzá, a küllõkön biz. sok múlik.
Ok, egyrészt a Kona sara, hogy beleteszik a gépbe... ...de azért fõleg a SUNé.
OEM verzió.Ok, egyrészt a Kona sara, hogy beleteszik a gépbe ( egy 350 gr.os HC CC felninek 70-75 kg-os súlylimitje szokott lenni)
de azért fõleg a SUNé, hogy gyárt "occó" változatot is. Ilyen könnyû cuccból a felhasználó, és a saját érdekébõl is kerülni kéne ezt.
Maximálisan egyetértek.Ok, egyrészt a Kona sara, hogy beleteszik a gépbe ( egy 350 gr.os HC CC felninek 70-75 kg-os súlylimitje szokott lenni)
de azért fõleg a SUNé, hogy gyárt "occó" változatot is. Ilyen könnyû cuccból a felhasználó, és a saját érdekébõl is kerülni kéne ezt.
á, van belõle csomóféleIgen, én is úgy tudom. És hegesztettnek...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ekkora súly mellett persze, hogy nem bírta. Nem is értem, miért csodálkozol rajta. Félreértés ne essék, ez nem a te sarad, hanem azé, aki kitalálta, hogy ezt rakják a gépbe.90 kg-mal küldtem a Sun-t. (De már lefogytam 83-ra, és még nincs vége...
) Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez egy nem szegecselt special edition (hehe). Mert asszem, hogy alapértelmezetten szegecseltnek kellene lennie.
Hány kg vagy Jankó? DS1XC is hasonló lehet..?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
sun equalizer 21 (elvileg 350g)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Exile: Az a baj, hogy nekem azon az oldalon van egy feszítõ. A másik oldalon nincs konkrétan semmi. Csak a menetes tengely, aminek a csavarja fogja az egész oldalt. Tehát 2x ugyan oda rakni a kereket lehetetlenség, mert mikor meghúzom, elmászik. Tehát akkor a papucs tartaná fix helyen az egyik oldalt gyárilag? Esetleg ha kellenének adatok a papucsról, tudnál segíteni, hogy csináltassak magamnak? pl méretek megadása ilyesmik.
Köszi elõre is!
nem disc, sima v-fékes, de akkor még v-fékem voltHol vetted a MACH 1 MX DISC felniket?
10%-kal többet vegyél kb, mert van benne sajnos sok hibás. nekem is 100-ból 11 selejt volt.nagyon szupper, köszönöm!