nem tudom melyik topikba tegyem... hogy a fenebe lehet, hogy a kerek teljesen tokeletesnek tunik, egy gramm nyolcas, tojas, stb nincs benne, nem latok semmi serulest (esni amugy sem estem vele sose), megis az osszes gumi csalen fut rajta. mindegyik ugyanugy kacsazik.
az elso gumicserenel mar tutira ilyen volt, akkor nyilvan a gumi rovasara irtam. elvittem szervizbe is, a gumit nem szedtek le, de gumistol centirallvanyban ugyanugy tokeletesnek tunik a felni.
amit gumit probaltam:
continental x-king race 2017
continental race king protection 2017
schwalbe thunder burt snakeskin 2017
schwalbe racing ralph snakeskin 2018
???
felni megcsavarodva?
kullofeszesseg? bar akkor gumistol is csalenak kellene lennie a felninek.
otlet? latott mar vki ilyet? megorjit... szeretem, ha bringam tokeletes muszaki allapotban van.
csinaltam videot: https://photos.app.g...jOnE9YgyagWwiE2
Pár éve ugyanezzel a problémával küzdöttem, kétszer cserélték vissza a Schwalbe gumit, nagyjából lett jó néhány 100 km-ig. Aztán nem, most is van benne 8-as, nem is kicsi, pedig nem szedtem le, mert nem kaptam defektet.
26-os, 2.25-ös külsők voltak.
Korábban 26-os kevésbé neves márka 2.1-es külsői tökéletesen futottak.
Ebben a topikban sok hozzászólás született róla.
Számomra a konklúzió: minél szélesebb a külső, annál inkább benne van, hogy nem lesz tökéletes a futás. Hallottam gyártási hibás Schwalbékról is, amiket nem lehetett volna forgalmazni, de nálunk árulták őket. Hogy így volt-e, nem tudom.
Most ugyanez a problémám, Maxxis Minion Semi Slick 2.3, egy defekt óta nagy 8-as van benne. Másik fórumon azt írták, szálszakadt lett, csere.
Halogatom, nem a pénz miatt, hanem az általad is írtak miatt.
Ja és a nagylaci32 által javasolt forgassuk el a gumit dolgot is megcsináltam, ugyanúgy benne van a 8-as.
És a helyén van, látszik is és kis nyomáson nyomogattam, hogy helyére kerüljön minden.
ultio módosította - 2018. május 07. - 15:55