Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Ti mit tudtok a BTS küllõirõl?Engem a fekete küllõjük foglalkoztat.
Köszi

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Idegsokk kerülget. Vadi új XTR hátsó agyam racsnija az elsõ métertõl kezdve kattogott, 5 hónapot bírt, tönkrement. Jó.
Erre most meg a 14mm-es tengelye tört el. :-(((((( Product Az milyen már, hogy a Shimano is rosszul írja a tengelyátmérõt ! :-)
Pedig semmilyen ugrálást, durvulást nem mûvelek vele.
Átok ül ezen az agyon.
Nem tud valaki egy jó ördögûzõt ? :-))

Öntözd meg kakasvérrel és áldozd fel a Tûz Istenének! :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.680 hozzászólás
Idegsokk kerülget. Vadi új XTR hátsó agyam racsnija az elsõ métertõl kezdve kattogott, 5 hónapot bírt, tönkrement. Jó.
Erre most meg a 14mm-es tengelye tört el. :-(((((( Product Az milyen már, hogy a Shimano is rosszul írja a tengelyátmérõt ! :-)
Pedig semmilyen ugrálást, durvulást nem mûvelek vele.
Átok ül ezen az agyon.
Nem tud valaki egy jó ördögûzõt ? :-))
Marci

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
A Novatecet azt én is ajánlanám.
Esetleg a Light verziót, ha találsz és a súlyon szeretnél spórolni.

Rigida Taurus 2000-rõl van valakinek tapasztalata esetleg?
110+ kg alá kellene.

Izomtéridõninja-geológus!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ipari agyat kersgélek Hope Pro 2 helyett (ha jól sejtem Hope-ot itthon nem forglamaznak!?)
CC-re kellene 819 felnihez, itthon is beszerezhetõt, és jó lenne ha megállna 50E-bõl (elsõ+hátsó). Mit ajánlotok?
Köszi!

Novatec.
-- Bikemarket.hu -- Novatec
-- Bikemarket.hu -- Novatec

Elsõbõl még talán bts vagy ha nem rúgdosod a pedált akkor hátsóból is.

A sebesség mindent megold.

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás
Ipari agyat kersgélek Hope Pro 2 helyett (ha jól sejtem Hope-ot itthon nem forglamaznak!?)
CC-re kellene 819 felnihez, itthon is beszerezhetõt, és jó lenne ha megállna 50E-bõl (elsõ+hátsó). Mit ajánlotok?
Köszi!

zotti

zotti

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
sziasztok, vlkinek van vlmilyen tapasztalata sun ringle abbah sos hatso aggyal kapcsolatban, nme talalok reviewt rola sehol? (Syncros AM DS28 felnivel fuznem) elore is koszi

esetleg mas hasonlo kategorias agyat tud vlki ajanlani (135mm x 10mm)

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Sziasztok!
Én azt szeretném megkérdezni, h dt240-es h.agy csapágycserénél a kazetta oldali agy-csapágyat hogyan a búbánatba kell
cserélni mert a rotor agytest csatlakozását nem igazán tudom kikocogtatni az agytestbõl..
Gondolom csapágykihúzó?..
De inkább megkérdezem hátha valaki már cserélt.
Elõre is köszi Üdv.

kislipi

kislipi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
ennyi. köszönöm szépen kedves segítséged.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Van nekem egy Shimano XT M775 fék szettem, ami ugye centerlokos aggyal, és tárcsával az igazi.

ez igy speciel nem igaz. megveheted a novatec agyat, es rakhatsz ra 6 csavaros shimano tarcsat [SM-RT76 a termekkod] es akkor tema le van zarva.

a felni kerdesben passzolok, bar tul nagy kulonbseg ha jol tevedek akkor nincs, kb ugyanazt tudjak igy egyikkel se fogsz nagyon melle.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kislipi

kislipi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok

Éppen egy komoly átépítésben vagyok. Olyan problémához érkeztem hogy egyszerûen nem tudom mit akarok, és talán azért, mert nem tudom hogy oldhatnám meg.
Ezért is kérném a segítségetek, véleményeteket , hogy Ti hogyan látjátok, vagy gondoljátok mi lenne a korrekt.

Szóval
Van nekem egy Shimano XT M775 fék szettem, ami ugye centerlokos aggyal, és tárcsával az igazi.
A probléma most jön.
Én Novatec agyat szeretnék venni, de õ csavaros felfogatású. Egyszerûen nem tudok másfelé látni... megfogtak ezek az agyak. (mintha SH gyártana valamelyik szériájában csavaros tárcsát, de ebben nem vagyok biztos)
A fék adott. Erre kellene valami meggyõzõ , hogy mit is lehetne csinálni, vagy inkább legyen SLX vagy XT agy.
Akadtak problémáim a felni választásnál is. DT 4.2D vagy Mavic 717. ?

Köszönöm kedves türelmeteket és válaszotokat.

Üdv: Dániel

külföldi

külföldi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Értem, kösz a segítséget.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Nem tudod alátéttel középre rakni, mert a jobb oldali papucs és a sor közötti távolságnak fixnek kellene maradni. Az egész kereket át kell centrírozni 2,5 mm-rel balra.

külföldi

külföldi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Értem, köszi a választ, majd valahogy alátéttel/távtartóval középre rakom, de akkor megoldható?

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
A tengely cseréje mellett a bal oldalra be kell tenni egy 5 mm-es távtartót, és így a kerék nem lesz középen. Balra kell korrigálni 2,5 mm-t.

külföldi

külföldi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Ok, de a 2 tengely között csak hosszban van eltérés, és össze is lehet házasítani valahogy a kettõt? (egy deore agynak a tengelyét gondoltam, hogy beleteszem) Vagy meg se próbáljam, mert halott ügy?:)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
alu vázat ne feszegess.
ha tudod akkor a tengelyt cseréld.

külföldi

külföldi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Ha én egy rs20-as hátsó keréknek kicserélném a tengelyét egy 135mm szélesre, az úgy mûködne, vagy felejtsem el, mert hülye ötlet:D? Vagy erõszakoljam meg a vázat, és rakjam be gyári állapotban?:) (egy alu "trekking" váz)

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
nekem ugyan csak 150/0 a gép, de már 3 éve bírja és használtan vettem.
megj: agresszív a stílus de csak 60kg vagyok. Szerintem nyugodtan vedd meg.

psico

psico

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Üdv,

Hosszas internetes keresés után sem jöttem rá, hogy vajon itthon van az Easton kerekeknek importõre, illetve T3 Twin Thread Technology nevû küllõket hol tudnám beszerezni (Tempest 2 alu kerék), van egy olyan megérzésem, hogy ez Easton specifikus...