Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás
kb mennyit nyomhatnak ezek az agyak 819 felnivel, DT Comp külökkel?

ezen kép láttán azért nyeltem egyet (itt hope-al vannak), remélem a Novatec-ekkel sem megyek 2 kiló fölé. (hétfõre kiderül, elvileg már posázva vannak)

nyugtassatok meg hogy a 86kg-omhoz a 819 volt a jó választás és nem a 717, pláne ha még UST-zni is akarok...

Novatec.
-- Bikemarket.hu -- Novatec
-- Bikemarket.hu -- Novatec

Elsõbõl még talán bts vagy ha nem rúgdosod a pedált akkor hátsóból is.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Sziasztok!

700x15-õs felnibe lehet rakni 622x50-es gumit, vagy esélytelen? Egy Schwalbe Big Apple gumit szeretnék majd venni de nem vagyok benne biztos, hogy a felni elég.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

a mavic 819-esét meg ne furkodd! Az Úgy jó ahogy van. (ha arra gondoltál) Más felniket meg nyugodtan, semmi sem történik...

ust felninel nem is kinlodnek azzal, hogy milyen belsot rakok bele :)

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás
helló
használ itt valaki egyedi építésû karbonfelnit vagy fából készült szingós kerekeket?

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás

autoszelephez valo felfuras mennyire gyengiti a felnit?

a mavic 819-esét meg ne furkodd! Az Úgy jó ahogy van. (ha arra gondoltál) Más felniket meg nyugodtan, semmi sem történik...

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

koszi :) utana csak sorjazni kell es kesz?

igen

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Megfúrható nyugodtan.

koszi :) utana csak sorjazni kell es kesz?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Hope agyhoz annyit, hogy a rugó szeret eltörni benne. Volt dolgom SSel is aminél egyszerre csak két kalapács reteszel és normál gyorszárassal is, mindegyiknek ez volt a problémája. Ja és a szabadonfutó tömítése sem az igazi. Egyébként könnyen szerelhetõ, könnyû, masszív, vagány a hangja és a rugó is olcsó hozzá.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

erre vki? epp nemreg adtam el a szignoszelepes belsoimet, es beraktaroztam autoszelepesbol.

Megfúrható nyugodtan.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

autoszelephez valo felfuras mennyire gyengiti a felnit?

erre vki? epp nemreg adtam el a szignoszelepes belsoimet, es beraktaroztam autoszelepesbol.

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás
Hope-ban nincs DH vagy XC agy,mind ugyanaz.De nem vagyok a fizetett ügynökük,hogy reklámozzam,utána tudsz olvasni.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.680 hozzászólás

Én még csak egy fél éve,de sokan használják DH-ra szerte a nagyvilágban,

Akkor még várjunk kicsit. DH-ra gondolom nem a könnyû XC agyukat használják. De biztosan jó cucc.
Marci

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás
Én még csak egy fél éve,de sokan használják DH-ra szerte a nagyvilágban,ha azt kibírja akkor mindenre jó és nemigazán olvasni arról,hogy szétesne.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.680 hozzászólás
Szabad kérdeznem, hány éve nyúzzátok a Hope-ot folyamatosan ?

Mert én pont mostanában szopok az új XTR-emmel (szabadonfutó csere, tengely eltört) és már lassan a tököm kezd tele lenni a marketing szövegekkel, amiket megígérnek a cégek. Lassan ott vagyok, mint az OldSpice reklám, hogy "Nekem bizonyíték kell, nem ígéret !"
Ezért jó ez a topic, itt sok tapasztalatot leírtok.
Marci

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás
A Hope agyat ha teletömöd zsírral,az se hangos.Ha egyszer a kezedbe akad egy,érdemes szétszedni,egy mozdulattal megvan,nagyon egyszerû szerkezet,erõs rugókkal,erõs kalapácsokkal,emiatt a tökéletes reteszelés és a nagy hang.Mindegyikben a 20 mm tengely van ettõl merev,adapterrel tudod módosítani bármilyenre.A Shimano agyakról ezt már nem mondhatom el,egy év alatt kettõ hullott szét nekem,ráadásul XT,szétszedni nehéz,feleslegesen agyon van bonyolítva.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
én pl pont a hangja miatt nem vennék soha se hope-ot se dt-t se egyéb vekkerpótlékót....

semmilyen recsegés, ropgás, kattogás,nyikorgás nem zavar a bringán, de ezeknek az agyaknak a hangja halálra idegesít.

még a nova is pont határeset. (mavic meg shimano volt eddig fõleg a birtokomban azok fincsi halkak :))
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás
Vesztettem,nincs több érvem:-)De azért maradok a Hope agynál.:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ez kb ugyanúgy igaz a novatecre :)
kivéve a hangját, de azon is lehet változtatni ha szétszeded és kipucolod a zsírt.

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás
Még hozzátenném amitõl szerintem a Hope jobb:nagyon könnyû,hibátlan gyönyörû kidolgozás,sok színben létezik,adapterekkel olyanra alakíthatod amilyenre akarod a tengely rögzítését,nagyon könnyen tisztítható,karbantartható szakértelem nélkül is,és a hangja:-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A májerfaktor bármilyen cuccnál is csak úgy lesz mert rámondjuk,vagy a vélemények alapján kialakul?

Is-is.
A hope a szép külsejével/színeivel, a made in UK felirattal vált azzá ami. Persze kell hozzá egy bizonyos teljesítmény is, de csak éppen annyi hogy jól mûködjön, de ezenkívül nem kell semmi extra.
Ez igaz a mai világra, max marketing, elfogadható teljesítmény és máris kész egy jó márka.

A sebesség mindent megold.