a csengõ...
csengo nincs rajta

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
aki mond egy kevésbé barbár módszert annak fizetek egy sört
megjegyzem van megoldás!
Az lenne a gondom, hogy elkezdett kattogni az egyik kazettám, az ki lett cserélve egy másikra, ami volt itthon, de közben a másik bringán is elkezdett kattogni és ugrani a kazetta. És közben errõl is elment a racsnihang, néma lett, akárcsak a korábban tönkrement kazetta.
Olvastam itt pár hete, hogy esetleg egy wd40-es pucolás segíthet rajta. Ezt meg is csináltam a másik, korábban leszerelt kazettával, és most visszajött a kellemes kattogás. Esélyes, hogy ezzel meggyógyult? Azért kérdezem kipróbálás helyett, mert a szervíz nem ingyen dolgozik.
A másik ezzel függ össze. Mennyire bonyolult dolog shimano agyakat szétszedni, összerakni? Még nem csináltam ilyet, de gondolkodom, hogy meg kéne tanulni. Láttam, hogy többféle méretû konuszkulcs is létezik. Nekem milyen szerszámokat kéne vásárolnom? Jól sejtem, hogy csak 2 megfelelõ méretû kónuszkulcsot, fogaskoszorú leszedõt, meg láncostort?
shimano m40-es 563-as agyaim vannak.
Elõre is köszi a tanácsokat.
(korábbi témához annyit, hogy nekem a sima acera agy gyorszára szorosra húzva annyit fogott a kónuszon, hogy látványosan lassult a kerék forgása)
agyfüggõ - általában 14/15 meg 16/17 elég, de pontos típussal okosabbak lennénk
köszi, de mekkora kónusz kulcsok kellenek a shimano agyakhoz?
árulnak pár félét
Amúgy wd40 után nyomtam bele egy kis lancspray-t, az volt itthon.
agyfüggõ - általában 14/15 meg 16/17 elég, de pontos típussal okosabbak lennénkköszi, de mekkora kónusz kulcsok kellenek a shimano agyakhoz?
árulnak pár félét
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
aki mond egy kevésbé barbár módszert annak fizetek egy sört
megjegyzem van megoldás!
Megoldottam a persely kimûtését... Flex+nagykalapács powaaa.
![]()
![]()
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
a kazettát leszedni is kell egy 11-es imbuszkulcs
meg kónuszkulcs kell, racsnileszedõ, láncoskulcs
mindegyikbõl veszel jó minõséget az 3 szerviz ára