Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
annyiért azért nem olcsó,, de jah.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szabad tudni miert adod el?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás

gondolom azért, mert lényegesen kevesebbért kapta meg azt. de gyanítom te is tudod, csak burkoltan marketingelsz :)

:-)jaja,van benne egy kis marketing is.Én még így is olcsón adom,és ráadásul hibátlan.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
gondolom azért, mert lényegesen kevesebbért kapta meg azt. de gyanítom te is tudod, csak burkoltan marketingelsz :)

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás

vettem ma egy kerékszettet, amiben hope pro2es agyak vannak. nagyöröm közepette figyelmetlen voltam és nem vettem észre egy aggasztó "kis" hibát..
http://img830.images.../3510/kp026.jpg (bocs a hitvány minõségért)
az ott sajnos törve van. mit kaphatott, hogy így járt..?
"ha bármi baj lenne, szólj nyugodtan." mondta az eladó. asszem szólok.
holnap még beviszem kedvencboltomba, véleménykikér, aztán ha nagyon negatív akkor reklamál.

Miért nem vetted meg az enyémet,:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Hope kerék szett
azon egy karc nincs,még poros se nagyon volt,annyira nem volt idõm használni.

madgab

madgab

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás

@zeezo: egen.. valóban. ígérem, a következõ törötthibásrepedt hope agyamról már tûéles képet fogok készíteni:)

@stp: ezt magyarázd el a nokiának is:) gondolom cserélhetõ. de van emellett még néhány zavaró dolog, szóval többszörösen önszopónak érzem magam. aztán majd kiderül.
(egyszer meg majd megtanulok fényképezni is:))

@Matt: remélem is!:D amúgy eléggé elkámpicsorodtam. mert bár a hátsó agy áráért került hozzám a cucc, a fent említett apróságok együtt összeállhatnak egy olyan sz_rhalommá, amibe már belebluggyannék.

szóvalszerintem ma is jól megszpattam magam a mindigjellemzõ csõlátásommal.

Vígasztalásképpen az én DT240-es elsõ agyam, ez is használt volt, agyperem törés, de nagyon korrekt módon a bringaboltban ahol vettem kicserélték az agytestet és felezve a költségeket 8500 pénzbõl megúsztam.
A kép róla: http://lh3.ggpht.com...00/P1060998.JPG

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
reggel hívd fel a srácot, hogy szeretnéd neki visszaadni a cuccot és visszakapni a pénzed. talán korrekt lesz és akkor nem buktál semmit.

de amúgy tényleg nem látni semmit a képen :D mi van eltörve? a porvédõ kupak? vagy az egész tengely?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
@zeezo: egen.. valóban. ígérem, a következõ törötthibásrepedt hope agyamról már tûéles képet fogok készíteni:)

@stp: ezt magyarázd el a nokiának is:) gondolom cserélhetõ. de van emellett még néhány zavaró dolog, szóval többszörösen önszopónak érzem magam. aztán majd kiderül.
(egyszer meg majd megtanulok fényképezni is:))

@Matt: remélem is!:D amúgy eléggé elkámpicsorodtam. mert bár a hátsó agy áráért került hozzám a cucc, a fent említett apróságok együtt összeállhatnak egy olyan sz_rhalommá, amibe már belebluggyannék.

szóvalszerintem ma is jól megszpattam magam a mindigjellemzõ csõlátásommal.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Ali meghegeszti neked, ne aggódj :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
a témához lazán kapcsolódva:
makró módban tudsz éles közelit csinálni.
amúgy nem cserélhetõ az az alkatrész?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Csapni való fénykép persze a felni az tisztán látszódik
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
vettem ma egy kerékszettet, amiben hope pro2es agyak vannak. nagyöröm közepette figyelmetlen voltam és nem vettem észre egy aggasztó "kis" hibát..
http://img830.images.../3510/kp026.jpg (bocs a hitvány minõségért)
az ott sajnos törve van. mit kaphatott, hogy így járt..?
"ha bármi baj lenne, szólj nyugodtan." mondta az eladó. asszem szólok.
holnap még beviszem kedvencboltomba, véleménykikér, aztán ha nagyon negatív akkor reklamál.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Az elöl telós gépemen van eq21. Egy darabig szívtam, amíg a húzott küllõk beálltak, 3x kellett az elsõt centrírozni. Azóta jó, pedig 90 kg vagyok (xc használat, az akadályokat inkább átugrom vagy kikerülöm).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Én az Alex Crostinit ajánlanám -kiröhögnek vagy sem.:)
A nagyon sok kilómmal 6 éve használok ilyen felniket elöl-hátul.

nincs azzal gond,meg az alexrims-el úgy dettó csak sztem nem nagyon van itthó túl nagy forgalmazása..

kiváncsi leszek mennyi idõ alatt fogom legyilkolni a dawg sun eq21-es felnijeit. néha apró részletekben nem értem a konát
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

olcsó,megbízható felnit keresek.sun ds2xc-nek azon kívül,hogy nehéz levenni a gumit,valami egyéb hátránya van?vagy esetleg mavic 317?

Én az Alex Crostinit ajánlanám -kiröhögnek vagy sem.:)
A nagyon sok kilómmal 6 éve használok ilyen felniket elöl-hátul.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

Montiba kellene vmi jóféle, könnyû felniszalag.
Milyet érdemes nézegetni?

Maxxis FlyWeight belsõ dobozában lelsz ilyet.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
jelenleg elõl nekem sun van,kb 3e a külömbség köztük,ami nem túl nagy nagy,ezért is kérdeztem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

olcsó,megbízható felnit keresek.sun ds2xc-nek azon kívül,hogy nehéz levenni a gumit,valami egyéb hátránya van?vagy esetleg mavic 317?

ds2 elég gyengécske db
sztem messze nem egye kategória a 317-el
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Montiba kellene vmi jóféle, könnyû felniszalag.
Milyet érdemes nézegetni?