Közben megkérdeztem, helix sl volt. Van is nekik, de árat nem tudott még rá mondani. Ha meglesz és értelmes, küldöm privátban.
Kb. az árfekvés tükrözi, hogy hegeszett-e, szerintem.
ő az? Egészen barátságos, köszi!
Láttam, hogy írtad az árat, mint szempontot. Egyébként nem a súly miatt ajánlottam. A niplik benne vannak az árban, végül is a másikhoz azt venned kell és ha alut tervezel, annak van azért már ára.
A másik, hogy 22.5 belső felniszélesség már a modernebb vonal, a külsőket is már inkább ezekhez optimalizálják a gyártók, nem a régi 19-20mm-esekhez.
Ezek szerint az általam "megcélzott" a 21mm szélesség amolyan félmodern-semiretro....
Őszintén szólva, az (volt?) a terv, hogy a meglévő* küllők (DT, valamilyen 2-1,8-2 húzott) és anyák (gondolom, alu lehet, mindenesetre szép feketék) maradnak. Mert miért dobjam ki... A gondom, hogy az általam nézett Mavic-ok ERD-je 595.6 mm, a meglévő felnimé meg (elvileg), 604mm. Ez azért elég nagy különbség, sajnos. Viszont a Rabbit által ajánlott Sun (ez már nem a régi Sunn, két n-el?) Helix SL ERD-je 600mm, ami majdnem pont jó, alig van különbség mondhatni "ki nem sz.rja leee?" . Éééés ráadásul 22mm a belső széle, amivel már én is cool kid lennék.
*Ezzel jött Unit, másvalaki válogatta össze a kerék hozzávalóit. Nem is értem, húzott küllőkhöz, Hope agyakhoz miért választott ilyen dögnehéz felnit.
Én most wtb kom light i21-et fogok használni. Ez is UST szabvány és könnyű, mondjuk az ára annyira nem barátságos.
Nekem sajnos nem adják a cumókat... :/