Közben aludtam rá párat, és rendeltem belőle
Köszi a tippet, az apróban feltett hirdetésük 15-éig vagy a készlet erejéig írja.
Namost - Ez egy nyugis projekt, persze várom már, hogy tekerhessem, de most rendeltem QR átalakítót is a Novatec agyakba, szóval ráér (Kínából jön).
Ja, és igen, meggondoltam magam, égetőbb lett a vékony gumis bicóba egy könnyebb szett.
Ehhez milyen küllőt javasoltok? Valahol az optimális ár és súly metszetét keresem, kb. 85 kiló vagyok, 32 likas a felni, tárcsás, gravel, de talán az országútihoz lesz közelebb, csak ugye magyar utakon. Kevéske terep, 32-es gumi alá nem hiszem, hogy megyek valaha (mondom ezt most), épp 37-es Sportcontactokat rendeltem rá. Tubeless is izgat kicsit, de ez talán sokat nem befolyásol a küllők terén.
Szóval 2.0-ás DT-hez képest (alu anyákkal) meddig érdemes tupírozni ezt? Ahogy számolgattam,a két kerékre 100-200 grammot is jelenthet a küllők közti különbség, végig 1.8-as az -100g / szett, 2.0/1.8 is -100, 2.0/1.5 az már -200g.
A súlyom ismeretében van, ami eleve felejtős? Értelmetlenül költeni sem szeretnék, de ha 10e-ért, vagy kicsit többért faragunk a súlyból, és évekig használhatom, akkor rászánok annyival többet.
Köszi előre is, másnak is, csak te linkelted az akciót.