Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás

BTS-bõl van, (bikemarketen szokott lenni, most nem látok készleten).

anno néztem de nem találtam még színes egyenest! de majd írok nekik hogy tudnak-e szerezni!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
BTS-bõl van, (bikemarketen szokott lenni, most nem látok készleten).

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
hali
remélem ide való
egyenes fehér küllõket keresek! valakinek valami tipp hol lehet rendelni, venni vagy szerezni.

eddig noname ezüst egyeneseket találtam csak

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Ja tényleg, jogos, az apróhirdetésre alapoztam csak, és nem néztem utána a felninek. Kisbarátunk azt írta, hogy v-fékkel is használható. Nem jó hír...

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
ha a sun s-type felnijérõl van szó,az biza csak tárcsafékkel használható

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ritchey Logic fekete.

szerintem ez a válasz nem állja meg a helyét, mert ha jól tudom, akkor az S-Type felni tárcsafékes :)

Sziasztok!
Egy fekete s-type felni meddig bírja ha vfékkel van használva ideiglenesen? Mennyi idõ alatt kezd el lejönni a festése? Illetve milyen fékpofát ajánlanátok hozzá? Gondolom valami puhább kéne.
Köszi

nem tartom ésszerûnek azzal használni. a felni profilja nem szokott stimmelni a véfékhez...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Sziasztok!

Egy fekete s-type felni meddig bírja ha vfékkel van használva ideiglenesen? Mennyi idõ alatt kezd el lejönni a festése? Illetve milyen fékpofát ajánlanátok hozzá? Gondolom valami puhább kéne.
Köszi

Ritchey Logic fekete.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Sziasztok!

Köszi

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás
Egy XT aggyal mi a bajod ? Fekete és jól forog.
Marci

Wolfman8

Wolfman8

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás

Ha súly nem számít akkor novatec d041sb, d042sb páros. full iparis, nekem 16ezer volt az agypár.

És ha számít a súly? :D
Igazából nem fogom nyûni az agyakat, egy XC bicóra lesz, így a súly lenne a legfontosabb meg hogy szépen, karcolás nélkül, könnyen forogjanak.

Azért zavaros nekem, mert biztos van millió fajta agy forgalomban, de interneten mindig ugyan azt a kb. 100db-ot látom, egy harmada gagyi azt nem akarok venni. Másik egy vagyon, azt nem tudok venni. A harmadik harmadban meg nem tudom mit érdemes! :-s

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jaja, mivel a joytech meg a quando az alap acera es azalatti gepeken van, az atlagfelhasznalo ugy gondolja hogy barmi amire joytech vagy quando van irva az fos. ergo ha elkezdenek ugyanezzel a markanevvel a jobb agyakar arulni, nem kellene senkinek sem, mert marka imazs a beka segge alatt van. De rairjak inkabb hogy Ringle es mindenki ket kezzel kapkod erte :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
gondolom jobban megéri 10 millió darabot matricázva eladni,mint cca 1 milliónak márkát felépiteni marketingelni stb stb (has számok persze)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

van olyan kedvezobb aru agy, amit nem a novatec gyart? :D

A novatec nem gyárt semmit, a joy-tech gyártja és a saját márkája a novatec.

Ebbe csak azt nem értem, hogy van egy gyár. pl ez a quando. Alacsonyabb kategóriás bringákon (acera...) szoktam látni quando agyat, és akkor gyártanak BTS néven olyan cuccot amit meg a 280ezres pyxis-re tesznek. Ez nekik miért jó? Vagy külföldön kaphatók drága quando agyak is?

Ez olyan, mint a kalloy. Õ gyártja az összes nagy márka kormányát, stucniját, nyeregcsövet.

A sebesség mindent megold.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

a másik amit még látsz occsó bringákban az a joytech. és mit gyárt még a joytech ? pl novatech-et. :) meg még amikrõl fentebb. (syncros is nova volt egy idõben). de a quando gyártja a sun ringlé agyak egy részét is, pedig az nem olcsó kategória.

Ez okés, hogy van a tömegtermelõ gyár ami fossa az alap cuccokat olcsóért de van pár üzemük ahol jobban odafigyelnek a minõségre és azokat átmatricázzák. De a BTS (az nem a bike+ sznob neve?), Novatec, sun ringlé stb mittomén az olyan jól fizet hogy nem éri meg a quandonak meg a joytechnek drága agyakat saját néven adni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ebbe csak azt nem értem, hogy van egy gyár. pl ez a quando. Alacsonyabb kategóriás bringákon (acera...) szoktam látni quando agyat, és akkor gyártanak BTS néven olyan cuccot amit meg a 280ezres pyxis-re tesznek. Ez nekik miért jó? Vagy külföldön kaphatók drága quando agyak is?

a másik amit még látsz occsó bringákban az a joytech. és mit gyárt még a joytech ? pl novatech-et. :) meg még amikrõl fentebb. (syncros is nova volt egy idõben). de a quando gyártja a sun ringlé agyak egy részét is, pedig az nem olcsó kategória.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

bts, amit a quando :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

bts, amit a quando :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

fun works -rõl semmi infóm... mit kell róla tudni ?

Nekem van actionsports-os kerékszettem. Az ígért 1450 g helyett 1520. A FunWorks agyak meg átmatricázott Novatec AA szériás agyak, azaz alu tengely és kazetta. Szabvány méretû csapágyakkal van szerelve az agy, az elsõben kettõ, a hátsóban kettõ és a kazettában is kettõ. Egy szezont - összes magyar maraton hosszú táv + pár xterra - mentek, egy csapágyat kellett cserélnem a hátsó agyban 720 Ft volt.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Ismeretlenebb agyaknal mindig a racsni kerdeses. Meg hogy kapsz e hozza pozalkatreszt. Sram olcso... es valszeg a tamogatassal sem lesz gond.