Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

MrBal

MrBal

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Urak Tanacsot kernek, egy Deore FH-M510 agyra epitenek kereket egy Mavic (2011) CXP 22s felnivel (hatso kerek) vajon milyen hosszu kullot vegyek, illetve legyen e elteres a jobb es bal oldali kullok kozott?
Koszi a segitseget.

Wolfman8

Wolfman8

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás

Igen.

fúú! :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mega 9 kompatibilis Shimano XTR agyra rámegy a 8-as fogaskoszorú? Nyugtassatok meg hogy igen!

Igen.

A sebesség mindent megold.

Wolfman8

Wolfman8

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Mega 9 kompatibilis Shimano XTR agyra rámegy a 8-as fogaskoszorú? Nyugtassatok meg hogy igen!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Sun ds2 xc. Egyszerû, olcsó, szimplán szegecselt, 408 gramm, nekem teljesen jó 3 éve.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
-- Bikemarket.hu -- SUN*Equalizer 23 ('26)

Ilyen az elsõ felnim. 89 kiló vagyok és bírja rendesen.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Sziasztok!

Segítséget kénék kerékszettem építéséhez.
Amit tudni kell: 75 kg vagyok, de néha pedzegetem a 80-at is (és csak több leszek :) ). Merevvázban használnám, XC-re. Nem szoktam durvulni. Mindkét kerék 26-os lenne, és autószelepes, valamint 32 furatos.
Elöl 180, hátul 160-as tárcsáim vannak. 400 gr körüli tárcsás felnit keresek (400 alatt ne nagyon legyen és 500-at már ne érje el), de max olyan 6-7000 FT-ig (ez már a felsõ határ 4-5000 környéki árnak örülnék a legjobban).
Ki és milyen felnit ajánlana? Illetve kinek milyennel van tapasztalata?
Ja és legyen lehetõleg szegecselt :)

Segítséget elõre is köszi.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás

jelzõcsík még látszik a felnin,szóval azért olyannyira nem vészes még a dolog,de az elmúlt 1 hónap alatt látványosan csökkent a mélysége

Egy sima, egyenes dolgot ráfektetsz a felni fékfelületére. Az ez alatti kikopott rész megmutatja, mennyit kopott már a felnid. Ez max 1mm lehet de ekkor már nagyon gyorsan ki kéne cserélni a felnit.
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
vagy kevesebbet fékezni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
lehet puhább pofát kéne használnod nem?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
ráb@sztál,mert pont nem:)bovdent,bandázst cseréltem rajta.váltó csak tervbe van véve,mert kotyog csöppet nagyon.jelzõcsík még látszik a felnin,szóval azért olyannyira nem vészes még a dolog,de az elmúlt 1 hónap alatt látványosan csökkent a mélysége

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
de váltót azért már vettél rá...:)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
1 hónapja vettem kompletten bicajként,még nem jutottam el odáig,hogy cseréljem

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás
Szerintem ne fosszuk meg "repasibalint" sporttársunkat az elrepedt felnitõl szétrobbant gumibelsõ hangjától. Csak nehogy egy gyors lejtõn történjen.
Szóval, járjál még vele sokáig ! Bíííírja az !!
Marci

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
azt akkor lehet sürgõsen cserélni kéne, ha nem akarod a taknyoddal felkrémezni valamelyik padkát :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
nekem is ez az alex felnim van,eddig nem volt vele problémám,csak mintha nekem már elfogyott volna róla a fékfelület

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Az Alex DA 16 nekem is volt, nem könnyû, de erõs. Egyszer benéztem egy leszakadt csatornafedelet, azt hittem a váz törik, de semmi baja nem lett. Szerintem nagy súlyhoz 32 db 2 mm-es küllõvel, pl. Novatec agyakkal jól befûzve erõsebb, mint a Fulcrum racing 7.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem a Meridám gyári kerekei úgy néznek ki, hogy Tiagra agyak, Alex DA16 felnik, 2 mm-es küllõkkel fûzve. Küllõkulcsot még nem látott és bõven 30.000 alatt volna, ha magadnak állítanád össze.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Sziasztok!
Egy acélvázas országúti kerékpárhoz szeretnék venni/fûzetni egy egyszerû edzõkereket. Legfeljebb 30.000 forintot szeretnék rá költeni, ebbõl kb. a Fulcrum Racing 7 jönne ki, vagy egy pár fûzött kerék. A súly nem számít (nyilván ekkora összegért nem várhatok csodát...), viszont annál fontosabb, hogy erõs legyen (100 kg vagyok).
Mit javasoltok? Gyári Fulcrum, vagy fûzött kerékszett? Ha fûzött, akkor milyen felni, illetve agy jöhet szóba? Küllõbõl mindenképp DT-t szeretnék.
Válaszaitokat elõre is köszönöm!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ztr crest dt revolution kullokkel mennyire lenne gyenge?