Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

1 zsák mésszel, kisebb emelkedõn lehet menni 30-al is. (48/18 fixi).
Lehet beruházok egy ilyen kerékre.

Lehet hülyeséget kérdezek, de utánfutóra nem gondoltál?
Szerintem kézenfekvõ lenne.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
a felni darabja kb 12000ft

talan egy teher kerekpar lene jo erre vagy egy rekumbens.vagy egy lada samara

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Nem nagyon volt viszonyítási pontom, mindig az alsóbb árkategóriában mozogtam. Nem gondolod, hogy fõúton bobcattal fogok szaladgálni a 2 km-re lévõ tüzépre :) 1 zsák mésszel, kisebb emelkedõn lehet menni 30-al is. (48/18 fixi).
Lehet beruházok egy ilyen kerékre.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
3 al erosebb.ez milyen kerdes mar?
outinal biztos erosebb hisz a legdurvabb dh felnirol lenne szo.

az attetellel lesz majd gondod.170kg rossz uton valo elszallitasa!vagy iszonyat lassan fogsz meni vagy a labad lesz iszonyat:D

a bobcat rol hallottal mar?

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Ez mennyivel erõsebb egy outi acél felninél?

arn: A talicska is megteszi, csak az nem olyan gyors :)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
dankeson.

páncélozott kerékpár:egy sun double wide nal erosebbet nem nagyon talalsz jo arban.de ebbol 2 plusz 30 kilovan dobja meg az ossztomeget. :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
a felni szélessége (mm-ben)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
gyors amator kerdes 622x21 es felni hany colos?es a 21 mit jelez?

kozben a google abaratom volt
de a 21 es ertek meg mindig nem tudom mire vonatkozik

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

bocs. 170

de gondolom akkor nem downhillezni akarsz meszestol... :) egy szimpla erosebb felni megteszi. de nincs erre vmi alkalmasabb jarmu?

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
bocs. 170

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Én 70 a bringa 30 +70 csomag, az már 180. De ha ezentúl kettesével viszem a meszet, akkor már 200.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nem elégre akarom méretezni a bringát, hanem legalább ötszörösen túl. Ez benne a lényeg :) Én nem vagyok nehéz, de alkalomadtán fölmegy a csomagtartóra 50-70 kg.

Nem értelek, de ha te vagy mondjuk 70 kg, a bringa cuccokkal együtt még 60, az 130 kg, azzal még simán ismerek embereket, akik bringáznak gyári bringákkal.

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Nem elégre akarom méretezni a bringát, hanem legalább ötszörösen túl. Ez benne a lényeg :) Én nem vagyok nehéz, de alkalomadtán fölmegy a csomagtartóra 50-70 kg.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Üdv!
Tudtok ajánlani olyan felnit, amelyik illik egy 30 kg-os, 2,5-3,5 mm falvastagságú acélcsövekbõl épült járgányba?

itt a te sulyod a szuk keresztmetszet, nem a bringae :) ez annyit szamit, mintha 15-20kgal nehezebb lennel.

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Üdv!
Tudtok ajánlani olyan felnit, amelyik illik egy 30 kg-os, 2,5-3,5 mm falvastagságú acélcsövekbõl épült járgányba?

inkubator

inkubator

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Sziasztok! Triplafalú kerék fûzésérõl valaki tud valami oldalt vagy le tudnátok írni hogy hogyan kell akár egy hagyományos fûzéshez képest? Milyen speciális eszközök kellenek hozzá? A sima vagy dupla falúnál túl ér a küllõanya de a triplánál nem. Szóval lövésem sincs hogy fûzzem meg. Segítsetek!

xc1

xc1

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Sziasztok sporttársak!
Érdemes sram x9-es gyorszáras agyat venni?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

...
Elõzõ agyaim vastagtengelyesek voltak, elég merev volt vele a gép, plusz nem csak ilyen pici felületen feküdt fel a villa/váz...

Még mindig nem nagyon tudtam magam túltenni a tengely témán - defektet szereltem hátul, és ott is majd kiveri a szememet ahogy a váz vastagságának kb bõ harmadán fekszik fel egy kis menetes tengely.
Ha feltételezem hogy a Joytech pereme nem különbözik az 'azonos' novatechtõl (041 és 142 a 361 és 362-tõl), akkor összvissz a két peremszélességben van 1-1mm különbség; azaz a küllõk maradhatnának ha agyat cserélek?! Igaz, ez kb 25 pénzbe kerülne; és a pár (gyk új) agyatis jó ha ötért oda lehetne vkinek adni :(
Azt nem nagyon látom az ábrákon, hogy a mentes részt legalább ilyenre ki lehetne-e cserélni, és akkor abból rögtön a megfelelõ (villába/vázba) méretût esztergáltatnék, hogy teljesen felfeküdhessen.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ki kell tekerni a szelepet és úgy rárakni az átalakító. Nem fog leereszteni, ha így marad, mert a nyomás zárja a szelepet.

köszi:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Van is olyanom, de ha rá akarom tenni a pumpát, nem nyomja be a szelepet.

Ki kell tekerni a szelepet és úgy rárakni az átalakító. Nem fog leereszteni, ha így marad, mert a nyomás zárja a szelepet.

A sebesség mindent megold.