Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

kép
Másik oldalt 3-4 menet van.

Ez az az agy, amit át akartál alakítani? Mert ennek köze sincs a novatechez, ránézésre ez egy kónuszos agy. Valóban abnormális, hogy ilyen röviden fekszik fel, arrébb kell tolni a tengelyt, de ha tényleg merev kapcsolatot akarsz akkor tegyél bele egy hosszú tömör tengelyt és két anyát a végére.

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
kép
Másik oldalt 3-4 menet van.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hátsóagyam konkrétan 1 meneten fekszik fel, ez gyanítom már nem csak nekem abnormális,hanem sürgõsen kezdjek vele vmit?!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
2 mm-es rozsdamentes küllõ (DT), 3 keresztre fûzve.
Hasonló súlyú és profilú Remerx felnivel és középkategóriás Shimano aggyal épített kerekek bírtak engem meg a csomagomat (100 + 25-30 kg) több ezer km-en keresztül, anélkül, hogy centrírozni kellett volna.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Sziasztok!

Páncélozott kerékpárt ugyan nem szeretnék magamnak, de abban kérném a tanácsotokat, hogy mit tegyek, hogy engem (90 kg) és a gyerkõcömet (ca. 15 kg) is elbírja a bicó. (Úgy saccolom, hogy ez egy kb. 120 kg-os ember terhelésének felel meg). Ha egyedül megyek a biciklivel semmi probléma sincs, de ha van utasom, akkor már kétszer tört el küllõm (kb. 400 km-t mentem a két törés között). 622-19 Mach1 240 felni, Joytech agy, 2x fûzéssel, ismeretlen küllõ. Mit javasoltok mit tegyek? Fûzessem át a kereket 3x fûzéssel egy jó minõségû küllõt használva? Konkrétan milyen küllõt érdemes választani?

Elõre is köszönöm a segítséget!

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Egypár fordulót már mentem a mésszel. Azért nem raktam fel egy mázsát, mert az útszéli buckák feladták a leckét 1 zsákkal is 20-30 km/h-nál. (A mész ugyanis lötyög :D). A fõúton meg nem akarok lassaban menni.
Írhattam volna, hogy ezzel a bringával már mentem kb 2000 km-t, csak most szétment a hátsó kereke (nem tudom hogy a mésztõl-e :D). Sima outi acélfelni volt benne.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

Na oszt akkó' mi van, ha nehézsúlyú páncélozott mészszállító kerékpár? Mi van, ha nehéz és még meszet is szállítok vele?
-Henger-: Az utánfutó jó ötlet, csinálok majd egyet.

a vegeredmenyt majd szeretnenk latni.meg hogy atlag hany kilot menyivel mozgatsz meg:D

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Na oszt akkó' mi van, ha nehézsúlyú páncélozott mészszállító kerékpár? Mi van, ha nehéz és még meszet is szállítok vele?
-Henger-: Az utánfutó jó ötlet, csinálok majd egyet.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Ez az egész dolog a nehézsúlyú páncélozott mészszállító kerékpárral valami vicc akar lenni? Vagy ez valami fétis? Olyan mint egyeseknek a könnyû bringa, itt meg akkor legyen nehéz? :D Elég muris.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

1 zsák mésszel, kisebb emelkedõn lehet menni 30-al is. (48/18 fixi).
Lehet beruházok egy ilyen kerékre.

Lehet hülyeséget kérdezek, de utánfutóra nem gondoltál?
Szerintem kézenfekvõ lenne.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
a felni darabja kb 12000ft

talan egy teher kerekpar lene jo erre vagy egy rekumbens.vagy egy lada samara

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Nem nagyon volt viszonyítási pontom, mindig az alsóbb árkategóriában mozogtam. Nem gondolod, hogy fõúton bobcattal fogok szaladgálni a 2 km-re lévõ tüzépre :) 1 zsák mésszel, kisebb emelkedõn lehet menni 30-al is. (48/18 fixi).
Lehet beruházok egy ilyen kerékre.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
3 al erosebb.ez milyen kerdes mar?
outinal biztos erosebb hisz a legdurvabb dh felnirol lenne szo.

az attetellel lesz majd gondod.170kg rossz uton valo elszallitasa!vagy iszonyat lassan fogsz meni vagy a labad lesz iszonyat:D

a bobcat rol hallottal mar?

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Ez mennyivel erõsebb egy outi acél felninél?

arn: A talicska is megteszi, csak az nem olyan gyors :)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
dankeson.

páncélozott kerékpár:egy sun double wide nal erosebbet nem nagyon talalsz jo arban.de ebbol 2 plusz 30 kilovan dobja meg az ossztomeget. :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
a felni szélessége (mm-ben)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
gyors amator kerdes 622x21 es felni hany colos?es a 21 mit jelez?

kozben a google abaratom volt
de a 21 es ertek meg mindig nem tudom mire vonatkozik

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

bocs. 170

de gondolom akkor nem downhillezni akarsz meszestol... :) egy szimpla erosebb felni megteszi. de nincs erre vmi alkalmasabb jarmu?

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
bocs. 170

páncélozott kerékpár

páncélozott kerékpár

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Én 70 a bringa 30 +70 csomag, az már 180. De ha ezentúl kettesével viszem a meszet, akkor már 200.