Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
a tükrök kb kormány magasságban vannak ;) szal lehet, h a lábad még bõven elfér, de a kormány nem...

az egyetlen hátránya szerintem, hogy (én legalábbis) nem tudok vele mászni... szóval marad az 56 centis cécó kormány városba

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
A DT Champion TUTI, hogy 45Ft (a sima ezüst). Most vettem nemrég.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

Valszeg nem az áron lepõdött meg hanem azon hogy lenne a Mali-nál egyáltalán küllõ rendesen.

Alapból Malitól rendel, az orrom elõtt felütötte a katalógust és elkezdett szencségelni, h kb 3 dolog árával átbszták õt is. Vagy a katalógus teli van marhasággal.... DT-t nem is forgalmaz más állítólag.
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Megvan-megvan-MEGVAN!Nem kell SS kerék,mert megmarad a 7 sebességem hátul.Mindez úgy hogy a váltókrajaim lekerülnek a nyeregcsövemre erõsített csövekre,így ugye a kormányt leszabhatom keskenyebbre,hogy a kocsik közt elférjek.

Ne mondd már, hogy nem fér el a váltókar... Extrém keskeny kormány (30 alatt) kurva szar. Ergonómiailag sem tuti, kontroll szempontjából sem, meg nyeregbõl kiállni is ultraszívás vele. Meg ha már nem a kormányon váltasz, akkor egy alsócsövön váltós régi oúti lenne az értelmes megoldás.

Jahh, meg ugye egy határon (mondjuk 35) túl nem sokat érsz a kormány-nyeséssel. A pedálnak, a csípõdnek meg a válladnak úgyis át kell férni. Meg nehogy már ez döntse el, hogy SS vagy váltós. Meg ma kötözködõs hangulatban vagyok:D

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Valszeg nem az áron lepõdött meg hanem azon hogy lenne a Mali-nál egyáltalán küllõ rendesen.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Az mennyire reális h 45 Ft a 2mm DT Champion (mali.hu)?
Csak mert a szervizes csávó egy cinikus vigyorral közölte, hogy vegyek ott küllõt neki is, ha találok...
Elírták a Biker's Guide-ba az árat?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
barnításnak hívják az eljárást, forró olajban fõzik és attól lesz fekete

namost hogy a dt küllõ ettõl fekete-e, azt nem tudom
de van ilyen

és biztos hogy nem szinter mert az lényegében festék
Autist Team:)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Nem biztos h teljesen képben vgyok de én három féle horganyt ismerek

a hagyományos szürkét,
a feketét,
és a sárgát ami inkább arany függõen az oldat használtságától...

amúgy a DT-re visszatérva nem tom lehet-e a rozsdamentes acélt horganyozni. ?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

szerintem feketehorganyozzák

van ilyen h feketehorganyzás?? nah ez nekem uj... max szinterezés nem?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Megvan-megvan-MEGVAN!Nem kell SS kerék,mert megmarad a 7 sebességem hátul.Mindez úgy hogy a váltókrajaim lekerülnek a nyeregcsövemre erõsített csövekre,így ugye a kormányt leszabhatom keskenyebbre,hogy a kocsik közt elférjek.Képet majd küldök,mert szerintem nem tudjátok elképzelni az elképzelésem!Nehéz eset vagyok!
U.I. Remélem Rob Varázsló-portás nem nyúl bele ezen üzenetembe. :)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

a fekete azért olyan drága, mert azt nem csak estik, hanem megnemmondommitcsinálnak vele (eloxálás?), meg mert a feketének van májerfaktora. :D

a küllõ acélból van, nem lehet eloxálni
szerintem feketehorganyozzák

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Átfogalmazom... DT küllõkbõl konkrétan milyen típust ajánlotok dörtre? (65kg vaok)

2mm-es:)

de amúgy manapság sokan inkább a sapimot, és a mach1-et ajánlják.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
a fekete azért olyan drága, mert azt nem csak estik, hanem megnemmondommitcsinálnak vele (eloxálás?), meg mert a feketének van májerfaktora. :D

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Átfogalmazom... DT küllõkbõl konkrétan milyen típust ajánlotok dörtre? (65kg vaok)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
keréképités topic, próbáljunk ragaszkodni a cimhez.
a kérdésednek is van megfelelõ topicja.

"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Lehetséges az, hogy a normál (festetlen) DT Champion küllõ 45 Ft/ db, míg a fekete 130? Ez azér is vicces, mert a 3x húzott Alpine III csak 120/db.
Lefestik az alapmodellt és drágább lesz, mint a DH/BMX/triálra ajánlott??
(www.mali.hu a forrás)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
a powerslide az nagyjából a kanyarodást oldalracsúszással jelenti (sosem nfseztél?). kb ilyesmi: http://www.motorcycl.../powerslide.jpg

A szerver valószínûleg túl van terhelve, ezért pillanatnyilag nem tudsz hszt küldeni, ezt jelenti. sokan böngészik az aprót+fórumot+pixeket...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
"a szerver túlterhelt a pillanatban, kérlek próbáld meg késõbb"

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Ok,Tehát Sala!

Még annyit hogy mi az a powerslide?

Tudja valaki mi ez?

"The server is too busy at the moment. Please try again later."

Az imént csak frissítettem az oldalt hogy írt-e valaki és ez jelent meg.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
naja, de azért vicces majd' minden kanyart powerslideal bevenni, fõleg autók között... magyarországon a hókotrok reakcióideje 2 hét, szóval van idõ mókázni bõven... :P

ohh... :-D

no, de agy ;) hézagolva sem rossz, csak 1. kicsit igénytelen, sufni, bár e fölött szemet lehet hunyni 2. kb elveszted az elõnyeit a ss-ségnek.
ugyan le nem fog esni meg a láncvonalat is be lehet lõni, de nem lesz erõsebb a kerék semmivel, ami mondjuk egy strapakeréknél, szerintem, fontos tényezõ. 3. ha szétmegy az agy racsniszerkezete (ami vacak agyaknál, erõs igénybevételnél (az ss az!) egy kis sárral/vízzel megfûszerezve) könnyen megtörténhet és akkor nem csak egy 500ftos racsnit kell venni, hanem v szabadonfutót, v ha nem kapsz, új agyat.

persze nem akarlak meggyõzni, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az ss agy jó, de rengeteg elõnye van.

nem kell rápróbálnod, hidd el, jó lesz! bár ha mindenképpen szivatni akarod a boltosokat, akkor ajánlom a speedwayt és salát, szívesen segít :D