a 317 szvsz a 717 elõdje,kicsit nehezebb max
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
viszont nem egyszezonos...és bár ufom nem is volt nem is lesz, de sztem egy nagyságrenddel erõsebb a 717Köszi!
Ennyire versenyes felni az ufo? nem csak versenykereket akarok építeni! és a mavic 717? bár az meg picit drágább:)
Az UFO felni az egyik legkönnyebb (vagy a legkönnyebb :chin: ) felni, kizárólag versenycélokra. Ha kell neked, vedd meg...Mi a véleményetek az alábbi szettrõl (elsõsorban ufo felnirõl tud vki vmit mondani?)?
xtr agyak, dt revo 2-1,5 küllõk, sun ufo felnik
63 kghoz mérve...Az agyakat leszámítva a többi még nem fix, csak tervezek...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
DT-bõl csak Champion van feketében - horror árban, Sapim egyáltalán nincs. A Probike-ban meg legutolsó információim szerint Mach1-et használnak.
RAUH-Welt
B E G R I F F
igen, köszi szépen,. de nem sima fekete kellene, hanem huzott 1.5-1.8-as vagy 1.5-2-es. nem feketében sem tartanak mindenütt, feketében pedig még nem láttam, pdig azonnal vettem volna 72-t.
amugy a hibike.de oldalon van dt, lehet is rendelni tõlük, és korrektek meg minden, de ennyi küllõt egészen egyszerûen nem éri meg hozatni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ugyanilyet keresek én is, egyenlõre sikertelenül.van minimális esély arra, hogy találok itthon 1.5-2.0-ás DT küllõt, ami ráadásul fekete?
van minimális esély arra, hogy találok itthon 1.5-2.0-ás DT küllõt, ami ráadásul fekete?