Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12596 replies to this topic

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
vettem ma egy kerékszettet, amiben hope pro2es agyak vannak. nagyöröm közepette figyelmetlen voltam és nem vettem észre egy aggasztó "kis" hibát..
http://img830.images.../3510/kp026.jpg (bocs a hitvány minõségért)
az ott sajnos törve van. mit kaphatott, hogy így járt..?
"ha bármi baj lenne, szólj nyugodtan." mondta az eladó. asszem szólok.
holnap még beviszem kedvencboltomba, véleménykikér, aztán ha nagyon negatív akkor reklamál.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Az elöl telós gépemen van eq21. Egy darabig szívtam, amíg a húzott küllõk beálltak, 3x kellett az elsõt centrírozni. Azóta jó, pedig 90 kg vagyok (xc használat, az akadályokat inkább átugrom vagy kikerülöm).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Én az Alex Crostinit ajánlanám -kiröhögnek vagy sem.:)
A nagyon sok kilómmal 6 éve használok ilyen felniket elöl-hátul.

nincs azzal gond,meg az alexrims-el úgy dettó csak sztem nem nagyon van itthó túl nagy forgalmazása..

kiváncsi leszek mennyi idõ alatt fogom legyilkolni a dawg sun eq21-es felnijeit. néha apró részletekben nem értem a konát
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

olcsó,megbízható felnit keresek.sun ds2xc-nek azon kívül,hogy nehéz levenni a gumit,valami egyéb hátránya van?vagy esetleg mavic 317?

Én az Alex Crostinit ajánlanám -kiröhögnek vagy sem.:)
A nagyon sok kilómmal 6 éve használok ilyen felniket elöl-hátul.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

Montiba kellene vmi jóféle, könnyû felniszalag.
Milyet érdemes nézegetni?

Maxxis FlyWeight belsõ dobozában lelsz ilyet.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
jelenleg elõl nekem sun van,kb 3e a külömbség köztük,ami nem túl nagy nagy,ezért is kérdeztem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

olcsó,megbízható felnit keresek.sun ds2xc-nek azon kívül,hogy nehéz levenni a gumit,valami egyéb hátránya van?vagy esetleg mavic 317?

ds2 elég gyengécske db
sztem messze nem egye kategória a 317-el
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Montiba kellene vmi jóféle, könnyû felniszalag.
Milyet érdemes nézegetni?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Csak egy kis tapasztalat.
az xm719 disC jol birja a kikepzest. tegnap bikeparkban volt egy két neCCes ugrás, de se 8as, se semmi .)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Ott a leírásban, hogy "Hubs DT Swiss 350 Disc-20 / 350M Disc-10", azaz hátul 10-es tengely van. A két linkelt is ilyen.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 posts
Ebbe a vázba
ONE-FIVE-O 3000-D
Mióta az új bicajkép kinntvan az oldalukon nemtalálom a geo adatokat!
Melyik hátsóagy mehet bele? Konkrétan ezekre gondoltam hogy talán jó:

agy 1
agy 2

Most sima b+ gyorsszáras van benne.
Vagy milyen méret jó bele! Tudom láma kérdés de hát istenem :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
teszi a dolgát. az enyém 36ot reteszel, eddig mindig pontosan, hangja szép de nem akkora mint egy hope vagy ck.
skf-bõl 10 körül megúszható a csapágycsere ha kell.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Sun Ringlé Abbah hátsóagyat használ valaki? Mik a tapasztalatok?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
jónak jó, de egy ép vázat nem vágnék szét.
ha van mûhely, meg kedv akkor akár lemezekbõl és zártszelvénybõl csinálhatsz magadnak állíthatót mint amit a szervizekben is használnak. (pl: parktool)

Spriteboy

Spriteboy

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

persze, hogy lehet, csak valami állítható pofát kell hekkelni rá, amit közelebb/távolabb tudsz állítani a felnitõl....meg ne legyen elcsavarodva a villa, nehogy félre legyen centírozva a kerék...

Nincs elhajolva,telljesen jó vázat flexelek szét :D van sok olyan váz amit már nem csinálunk meg, csak az alktarészeket leszedjük róla aztán megy ki a méhbe :D így egy vázból gondoltam csinálok egy kis állványt, aztán elsajátítom a mesterséget (van egy pár rosz kínai felni amin lehet gyakorolni :D :D)

ha a hátsóagy nem megy bele,akkor a hátsó részbõl is csinálok egy állványt :D Sztek úgy jó lesz?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

Szerintetek érdemes csinálni egy elsõ villából egy cintirozó állványt? Elegednõ hogy egy kazánlemezre ráheggesztem a villát (vagy rácsavarozom konzolosan) vagy esetleg kellene még vmit figyelembe venni. Köszi elõre is

Mondjuk a hátsó agy nem fog belemenni.100 kontra 135mm.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
persze, hogy lehet, csak valami állítható pofát kell hekkelni rá, amit közelebb/távolabb tudsz állítani a felnitõl....meg ne legyen elcsavarodva a villa, nehogy félre legyen centírozva a kerék...

Spriteboy

Spriteboy

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Szerintetek érdemes csinálni egy elsõ villából egy cintirozó állványt? Elegednõ hogy egy kazánlemezre ráheggesztem a villát (vagy rácsavarozom konzolosan) vagy esetleg kellene még vmit figyelembe venni. Köszi elõre is

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
köszi a tippet, de annyira nem fontos, hogy több mint ötször annyit fizessek érte felninként! :)
viszont ha ez a 490 igaz, és egy illesztett outi felni ilyen súlyban azért megbízhatónak számít, akkor bepróbálkoznék az ócccsó remerxszel.