[torxnal nem nehez, es egy-ket fekgyarto szeret bilianyagbol levo csavarokat adni]
Ne is mondd... Nem olyan rég szedtük le a féktárcsámat a hátsó kerékrõl, amit még a gyárban téptek rá, plusz még jó alaposan be volt kenve a csavar sárga menetrögzítõvel. Egyikõnk fogta a kereket, a másik két kézzel tépte a torx csavarhúzót. Az egyiknél majdnem elnyaltuk a csavar fejét, le is izzadtam rendesen, amikor kifordult a csavarból a torx fej

Végül sikerült kiszedni, de okozott némi izgalmat a dolog. Akkor megfogadtam, hogy nem fogom sose rátépni a csavart. 6 csavar azért már megfogja rendesen a tárcsát, ha az ember meghúzza normál erõvel és nem tépi.
Másik dolog, amikor a CL-es tárcsát akartam feltenni. Feltettem a tárcsát, elkezdtem húzni a lockringet, majd amikor húznám meg, leforgott az egész. Gyári XT kerékszett, mondom fasza, elnyíródott az agyban a menet, kuka az egész kerék. Kiderült, hogy a lockring volt bili anyagból és abban nyíródott el a menet. Majdnem puszit adtam az agyra, de kemény szitu volt az is

És hogy ON is legyek: PAUL agyakról tud valaki adni egy robbantott ábrát? Lett most egy ilyenem és kíváncsi vagyok a belsejére