Nincs nekik....
Gyapi.
Nincs nekik....
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
1) nem hiszem el, hogy 90-bõl kijön ez a kerékkülföldrõl 90bõl lehet ilyet építeni. akkor igen.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
szabad tudni miert adod el?
annyiért azért nem olcsó,, de jah.
RAUH-Welt
B E G R I F F
gondolom azért, mert lényegesen kevesebbért kapta meg azt. de gyanítom te is tudod, csak burkoltan marketingelsz
vettem ma egy kerékszettet, amiben hope pro2es agyak vannak. nagyöröm közepette figyelmetlen voltam és nem vettem észre egy aggasztó "kis" hibát..
http://img830.images.../3510/kp026.jpg (bocs a hitvány minõségért)
az ott sajnos törve van. mit kaphatott, hogy így járt..?
"ha bármi baj lenne, szólj nyugodtan." mondta az eladó. asszem szólok.
holnap még beviszem kedvencboltomba, véleménykikér, aztán ha nagyon negatív akkor reklamál.
Vígasztalásképpen az én DT240-es elsõ agyam, ez is használt volt, agyperem törés, de nagyon korrekt módon a bringaboltban ahol vettem kicserélték az agytestet és felezve a költségeket 8500 pénzbõl megúsztam.@zeezo: egen.. valóban. ígérem, a következõ törötthibásrepedt hope agyamról már tûéles képet fogok készíteni:)
@stp: ezt magyarázd el a nokiának is:) gondolom cserélhetõ. de van emellett még néhány zavaró dolog, szóval többszörösen önszopónak érzem magam. aztán majd kiderül.
(egyszer meg majd megtanulok fényképezni is:))
@Matt: remélem is!amúgy eléggé elkámpicsorodtam. mert bár a hátsó agy áráért került hozzám a cucc, a fent említett apróságok együtt összeállhatnak egy olyan sz_rhalommá, amibe már belebluggyannék.
szóvalszerintem ma is jól megszpattam magam a mindigjellemzõ csõlátásommal.