BTS-bõl van, (bikemarketen szokott lenni, most nem látok készleten).
anno néztem de nem találtam még színes egyenest! de majd írok nekik hogy tudnak-e szerezni!
BTS-bõl van, (bikemarketen szokott lenni, most nem látok készleten).
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
szerintem ez a válasz nem állja meg a helyét, mert ha jól tudom, akkor az S-Type felni tárcsafékesRitchey Logic fekete.
Sziasztok!
Egy fekete s-type felni meddig bírja ha vfékkel van használva ideiglenesen? Mennyi idõ alatt kezd el lejönni a festése? Illetve milyen fékpofát ajánlanátok hozzá? Gondolom valami puhább kéne.
Köszi
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Sziasztok!
Egy fekete s-type felni meddig bírja ha vfékkel van használva ideiglenesen? Mennyi idõ alatt kezd el lejönni a festése? Illetve milyen fékpofát ajánlanátok hozzá? Gondolom valami puhább kéne.
Köszi
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Ha súly nem számít akkor novatec d041sb, d042sb páros. full iparis, nekem 16ezer volt az agypár.
RAUH-Welt
B E G R I F F
van olyan kedvezobb aru agy, amit nem a novatec gyart?
Ebbe csak azt nem értem, hogy van egy gyár. pl ez a quando. Alacsonyabb kategóriás bringákon (acera...) szoktam látni quando agyat, és akkor gyártanak BTS néven olyan cuccot amit meg a 280ezres pyxis-re tesznek. Ez nekik miért jó? Vagy külföldön kaphatók drága quando agyak is?
A sebesség mindent megold.
a másik amit még látsz occsó bringákban az a joytech. és mit gyárt még a joytech ? pl novatech-et.
meg még amikrõl fentebb. (syncros is nova volt egy idõben). de a quando gyártja a sun ringlé agyak egy részét is, pedig az nem olcsó kategória.
Ebbe csak azt nem értem, hogy van egy gyár. pl ez a quando. Alacsonyabb kategóriás bringákon (acera...) szoktam látni quando agyat, és akkor gyártanak BTS néven olyan cuccot amit meg a 280ezres pyxis-re tesznek. Ez nekik miért jó? Vagy külföldön kaphatók drága quando agyak is?
bts, amit a quando
van olyan kedvezobb aru agy, amit nem a novatec gyart?
Nekem van actionsports-os kerékszettem. Az ígért 1450 g helyett 1520. A FunWorks agyak meg átmatricázott Novatec AA szériás agyak, azaz alu tengely és kazetta. Szabvány méretû csapágyakkal van szerelve az agy, az elsõben kettõ, a hátsóban kettõ és a kazettában is kettõ. Egy szezont - összes magyar maraton hosszú táv + pár xterra - mentek, egy csapágyat kellett cserélnem a hátsó agyban 720 Ft volt.fun works -rõl semmi infóm... mit kell róla tudni ?