az alex fele scandiumfelnikkel van valakinek tapasztalata? mi a sulylimit, mennyire tartos?
Te is a DT 240-es kerékszetten filózol?
az alex fele scandiumfelnikkel van valakinek tapasztalata? mi a sulylimit, mennyire tartos?
Egyszer, jobb híján, megpróbáltam polírozással eltüntetni. Egy kis, gyorsan forgó motorra (pl. Dremel) tettem egy filckorongot és barkácsbolti polírpasztát használtam. Fényesen sikerült (fokozatosan, negyedóra kellett kb. hozzá), azaz teljesen eltûntek a berágódások, a golyóstollhegy-próba igazolta. Azt képzelem, hogy így a golyók kevésbé ütõdnek forgásuk közben a „kátyúkhoz”, azaz valamivel hosszabb életû az egész. Mivel az anyag vastagságából elvettem, nem tökéletes megoldás (hisz a pálya így nem tökéletes tórusz ), de ismétlem, jobb híján (régi, ritka méretû kerék illetve agy esetén) megteszi.Ha deore agy csapagycseszen beragodasok vannak, akkor kuka? Vagy lehet valahogy csapagycseszet javitani, cserelni?
Ha deore agy csapagycseszen beragodasok vannak, akkor kuka? Vagy lehet valahogy csapagycseszet javitani, cserelni?
A sebesség mindent megold.
Olcsó volt a posta. Ez még a vékonyabb, acéltengelyes. Ezzel nem volt annyi probléma mint a csõtengelyessel.
igazából ha ilyen árban gondolkodnék -tudom könnyen verem más ...val a csalánt - akkor csak megpróbálnám még azt a 100 eurót hozzásporolni és crossmax st.
súly erõsség arány tekintetében kb verhetetlen. és nekem semmi probléma nem volt az agyakkal
magamnak meg ilzet vennék most ha muszáj lenne cserélnem :
Shimano WH-MT65 MTB UST Disc-Laufradsatz 6-Loch - Action Sports-Bike Onlineshop
kérdés: minek a 9mm - 15mm konverzió? két villában használnád ugyanazt a kereket?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
#9672-re valaki?