Sheldon Brown szerint, ha már kinyitjuk, indokolt a golyócsere. Csapágyboltban (pl. Bp-n Baross utca 92) szoktam százasával venni a szokásos (1/4 hüvelyk (inch, Zoll, pouce) azaz a híres 6,35 mm hátra és 3/16 hüvelyk azaz 4,76 mm elõre) átmérõjûeket, de vigyázat, van eltérõ méret is, le kell mérni tolómérõvel.
HBalage kerék karbantartós cikkében azt írja, hogy a minõségi golyó az agy egész élettartamát kiszolgálhatja.
Mondjuk mikor a camopa record agyamban kónuszt kellett cseréni, akkor Matuznál vettem a kónuszt, õ is cserélte, és mondta, hogy campa golyót nem is lehet szerezni bele, de tud adni cseh golyót, ami bár nem olyan jó mint a campa, de még mindíg jobb, mint a mindenhol kapható ázsiai.
Amúgy totál szétszedtem az említett hátsó agyat is, kipucolta, szemre minden rendben, összeraktam, nem kotyog, nem szorul, megpörgetem meg sem akar álni, de amikor meg súly van rajkta (én), akkor néha egy kicsit klattyan belül valami. Nem nagyon, nem durván, de azért ez nem tetszik. És már ötletem sincsen, hogy mit lehetne csinálni, vagy, hogy ez mitõl lehet egyáltalán.