Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Ezt elmagyarázod, hogy miért?:)

így jobb? :)

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Csak hozzáteszem, hogy az 1.8-as erõsebb mint a 2-es sima. 1.5 is mehet simán tárcsával.....

Ezt elmagyarázod, hogy miért?:)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Ja és hozzáteszem hogy 1.8-as küllõkkel fûzték gyárilag, és így sincs benne nyolcas.

Csak hozzáteszem, hogy az 1.8-as erõsebb mint a 2-es sima. 1.5 is mehet simán tárcsával.....

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Sziasztok!

Keréképítési projketben vagyok. XC-re használnám. Az agyak BTS XC Elite agyak lesznek.
Felni terén a Mavic XC317Discet és a WTB LaserDisc CC-t néztem ki. Melyikkel érdemes foglalkozni a kettõ közül?

Ha jól tudom az a DualDuty XC-nek a továbbfejlesztett változata, bringámban az volt, kb 3500km-ert mentem vele terepen bõven 100+os vagyok, utána összeraktam egy disc-es szettet, de a WTB szettet még most is használom slick-el szerelve, semmi baja nincsen. Szóval szerintem tartós strapabíró felni. :)
Ja és hozzáteszem hogy 1.8-as küllõkkel fûzték gyárilag, és így sincs benne nyolcas.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
bejön az elox piros szín, meg már vany egy bts elsõ agyam :)

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Nekem van egy pár Speed Discem, 10.000-t minimum mentem vele és használtam vettem, semmi maradandó alakváltozást nem szenvedtek, pedig 80 kiló vagyok.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Sziasztok!

Keréképítési projketben vagyok. XC-re használnám. Az agyak BTS XC Elite agyak lesznek.
Felni terén a Mavic XC317Discet és a WTB LaserDisc CC-t néztem ki. Melyikkel érdemes foglalkozni a kettõ közül?

Engem anno lebeszéltek a wtb felnikrõl. (mondjuk én am felnit vettem cross countryra a súlyom miatt, de a wtb-t an bloc nem ajánlották)
Agyból novatec-ben nem gondolkoztál? xc elite árban nekik is vannak jó és könnyû agyaik.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Sziasztok!

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Inkább az X1600, vagy shimano, mavic gyári kerék. Az EQ21 felni nem világbajnok, a BTS agyak sem.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
A kérdés, hogy mennyire lehet tartós a szett (hegesztett felni sem hátrány)... Amit még kinéztem az a DT X1600 kerékszettje. Vagy még gondolkozom egy olyan opción, bts xc elite agyakra, sun eq21, vagy ryde edge 7 felnik, dt rev. küllõkkel....

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Üdv!

Tudja valaki pontosan milyen agyak vannak a ritchey wcs (alu) kerékszettben? (Egyik helyen azt olvastam, hogy dt 240-es)

Egy gyors google kidobott nekem is DT-t, egy "tajvani gyártót", de a leghivatalosabb dolog ez volt:

In conjunction with the CPSC, we have officially filed for a voluntary recall on our WCS rear wheels that use the licensed American Classic rear hub.

Ming Tan
Sr. Marketing Manager
Ritchey Design

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Üdv!

Tudja valaki pontosan milyen agyak vannak a ritchey wcs (alu) kerékszettben? (Egyik helyen azt olvastam, hogy dt 240-es)

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

akkut problémát azonnal orovosolnom, különben járhatnék gyalog, mint az állatok :D

Ez nálam ma mindent visz :D :D :D :D :D

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

es az orszag mas pontjarol szerinted egyszerubb? :) sot!

azt nem tudom, én itt születtem :)

csak annyit mondok, hogy itt városn belül is sokat kell szívni, és sokszor nagy távokat kell megtenni, pl. kerületen belül pl. ami bicóval 25 perc, kocsival 10-15 az tömegközlekedéssel 1 óra (külváros), szóval a szopórollerhez el sem kell hagyni a várost :D
Amúgy Budapest az valójában egy nagy konglomeráció, én pl. a XVIII. kerületben lakom, ami néhány évtizeddel ezelõtt még nem is volt Budapest része, pár éve le is akartál választani megint. De tulajdnonképpen egy nagyobb falu az összes peremkerület, mint a XV, XVI, XVII, XIX, XVIII. kerületek, csak éppen közigazgatásilag Budapesthez tartozik.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
es az orszag mas pontjarol szerinted egyszerubb? :) sot!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

nem akarok altalanositani, csak a tapasztalataimat irom. sose tudtam megerteni, hogy aki pl tobbszazezerert vesz bringat, hangfalat, etc, nem tud elmenni megnezni. ha nagyon kell vmi, a vilag masik felebol idehozatom, nem hogy orszagon belul.

Azt nem tudom, hogy többszázezres termék esetén mi a helyzet, de tény, hogy mondjuk vonattal elmenni tõlünk debrecenbe az egy egész napot kitesz, plusz vagy 15-20 rugót, akár autóval, akár vonattal. Ehhez képest megint csak ésszerû kivárni, ha amúgy is jön az eladó Budapestre.

De közelebbi helyre is macera, mert a város különbözõ pontjairól indul vonat, hév, vagy busz, amit jó eséllyel egy óra elérni, szóval a 40 km-re lévõ gödöllõre is minimum 2 óra lejutni gyalog.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nem akarok altalanositani, csak a tapasztalataimat irom. sose tudtam megerteni, hogy aki pl tobbszazezerert vesz bringat, hangfalat, etc, nem tud elmenni megnezni. ha nagyon kell vmi, a vilag masik felebol idehozatom, nem hogy orszagon belul.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

bocs, de mindig felkapom a vizet a pestiek lustasagan (pl no gyaloglas, a vilag pest hataran veget er, es persze en fizessek, hogy eljusson oda vmi) - kb ezermillioszor belefutottam mar ebbe. talan az orszag is jobban mukodne, ha nem lenne ilyen fovaroskozpontu.

off

Hát... én Budapesten belül is volt, hogy napi 40 km-t mentem egy nap munkába és haza. Ha elmegyek egy nap több helyre akár összejön a 60-70 km is. Szóval nem lusták a pestiek sem. Amúgy meg van benne ráció, hogy megkérdem a vidéki eladótól, hogy jár-e Budapesten esetleg az eljövedõ hetekben, mert 5-bõl kétszer igen, ami viszont elég sok spórolást tesz lehetõvé :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
bocs, de mindig felkapom a vizet a pestiek lustasagan (pl no gyaloglas, a vilag pest hataran veget er, es persze en fizessek, hogy eljusson oda vmi) - kb ezermillioszor belefutottam mar ebbe. talan az orszag is jobban mukodne, ha nem lenne ilyen fovaroskozpontu.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
igen, budapesti vagyok, és az idõ és költségfaktor most a budapesti beszerzést kívánja meg :)

amúgy hazafelé még tettem néhány próbát az útbaesõ bringaboltokban, és végül a tõlunk 100 m-re lévõben tudott adni a srác egy 7-es kazettát, ami nagyon jó, mert annyira szaljtani kezdett, hogy kétségek ébredtek bennem, nem-e kell rollereznem hazafelé :D

Rabbit, neked is köszi a segítséget, monduk az elmúlt évek tapasztalatából merítve ez a probléma még úgyis elõ fog jönni párszor. Majd lehet azért beszerzek egy 8-as donort, mert nekem is kényelmesebb lenne, hogy hetes és 8-as kazetták közül választhatok (8-as váltókarom van), de most muszáj az akkut problémát azonnal orovosolnom, különben járhatnék gyalog, mint az állatok :D