Ezt elmagyarázod, hogy miért?
így jobb?
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
Csak hozzáteszem, hogy az 1.8-as erõsebb mint a 2-es sima. 1.5 is mehet simán tárcsával.....
Ja és hozzáteszem hogy 1.8-as küllõkkel fûzték gyárilag, és így sincs benne nyolcas.
Sziasztok!
Keréképítési projketben vagyok. XC-re használnám. Az agyak BTS XC Elite agyak lesznek.
Felni terén a Mavic XC317Discet és a WTB LaserDisc CC-t néztem ki. Melyikkel érdemes foglalkozni a kettõ közül?
Sziasztok!
Keréképítési projketben vagyok. XC-re használnám. Az agyak BTS XC Elite agyak lesznek.
Felni terén a Mavic XC317Discet és a WTB LaserDisc CC-t néztem ki. Melyikkel érdemes foglalkozni a kettõ közül?
Üdv!
Tudja valaki pontosan milyen agyak vannak a ritchey wcs (alu) kerékszettben? (Egyik helyen azt olvastam, hogy dt 240-es)
In conjunction with the CPSC, we have officially filed for a voluntary recall on our WCS rear wheels that use the licensed American Classic rear hub.
Ming Tan
Sr. Marketing Manager
Ritchey Design
Ez nálam ma mindent viszakkut problémát azonnal orovosolnom, különben járhatnék gyalog, mint az állatok
es az orszag mas pontjarol szerinted egyszerubb?
sot!
nem akarok altalanositani, csak a tapasztalataimat irom. sose tudtam megerteni, hogy aki pl tobbszazezerert vesz bringat, hangfalat, etc, nem tud elmenni megnezni. ha nagyon kell vmi, a vilag masik felebol idehozatom, nem hogy orszagon belul.
bocs, de mindig felkapom a vizet a pestiek lustasagan (pl no gyaloglas, a vilag pest hataran veget er, es persze en fizessek, hogy eljusson oda vmi) - kb ezermillioszor belefutottam mar ebbe. talan az orszag is jobban mukodne, ha nem lenne ilyen fovaroskozpontu.